Гонят Мъри от националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гонят Мъри от националния
Нека да го изгонят та най-накрая червените да мирясат малко.
- metodito
- Контакти:
Мъри и Насо в "Левски" - не, благодаря! Добре де, хора, я ми кажете провалите срещу Беверен и Тампере (вярно, че сред първите имаше играчи като Ебуе, който после отиде в Арсенал, но и двата отбора бяха мижави) наистина ли ги забравяте? Хубаво е да се помнят само положителните неща. Това говори, че сте положителни личности, ама... Мисля, че с Велев можехме да влезем в Лигата, но това си е мое мнение, де. Тогава много хора съм сигурен щяха да забравят Мъри. Не вярвам, че, когато следващия път влезем в ШЛ (а това съм убеден, че ако няма някакви страшни сътресения в следващите 4-5 години ще стане) и Мъри не ни е треньор ще се представим по-добре от последния път. Другият довод за нежеланието ми да видя Мъри, и той е по-важен се нарича Тодор Батков. Мъри има виждания и работи в дългосрочен план, а мустакатия "спец" не разбира, че за хубавите неща трябва време. Мъри ще почне да гради, да работи бавно към целта. Батков ще му писне и ще го махне. И отново дупка. Няма смисъл. А за Наско... Ми който му е харесал последния път като си показа з... на феновете, изгонването на Люпко, Грозни, Гонзо, Кривия - да си го поддържа. От мен и от вас нищо не зависи. За съжаление предвиждам как Наско се връща на бял кон и мъките пак ще започнат... Жалко за клуба, жалко за феновете!
Важно е да назначат треньор със характер и авторитет, на който да не му налагат кой да вика и кои не . Дори и да е чужденец определят ли му от БФС кой да е в национала пак ще е старата песен на нов глас.
comandosa1 написа:По принцип си прав, но в момента няма пари. Баткоф няма да продаде отбора скоро, чисто и просто от инат, пък и едвали ще се появи ентусиаст да даде 10 000 000 евро на ръка, и после по още толкоз на година.......
metodito написа:Мъри и Насо в "Левски" - не, благодаря! Добре де, хора, я ми кажете провалите срещу Беверен и Тампере (вярно, че сред първите имаше играчи като Ебуе, който после отиде в Арсенал, но и двата отбора бяха мижави) наистина ли ги забравяте? Хубаво е да се помнят само положителните неща. Това говори, че сте положителни личности, ама... Мисля, че с Велев можехме да влезем в Лигата, но това си е мое мнение, де. Тогава много хора съм сигурен щяха да забравят Мъри. Не вярвам, че, когато следващия път влезем в ШЛ (а това съм убеден, че ако няма някакви страшни сътресения в следващите 4-5 години ще стане) и Мъри не ни е треньор ще се представим по-добре от последния път. Другият довод за нежеланието ми да видя Мъри, и той е по-важен се нарича Тодор Батков. Мъри има виждания и работи в дългосрочен план, а мустакатия "спец" не разбира, че за хубавите неща трябва време. Мъри ще почне да гради, да работи бавно към целта. Батков ще му писне и ще го махне. И отново дупка. Няма смисъл. А за Наско... Ми който му е харесъл последния път като си показа з... на феновете, изгонването на Люпко, Грозни, Гонзо, Кривия - да си го поддържа. От мен и от вас нищо не зависи. За съжаление предвиждам как Наско се връща на бял кон и мъките пак ще започнат... Жалко за клуба, жалко за феновете!
Явно и ти си от положителните личности след като забравяш реванша с БАТЕ (цяло полувреме бяхме с човек повече), 2 та с Жилина (първия пак с човек повече), култовото "Дано в реванша не им изгонят играч, защото с/у 11 играем по- добре", първото полувреме с андорците и още куп "велики" мачове в родния шампионат.
- blue SASHO1977
tprodanov написа:blue SASHO1977 написа:tprodanov написа:И каква радост донесе ектор купер на отбора си?
Е неможе да сравняваме нац. отбори на Грузия и България!!!
Мислиш ли?
А бе, в последно време малко съм раздвоен, ама все пак сме България бе човек, ако почнем да се сравняваме с Грузия..... е...и му мамата!!!!
- child in time
- Контакти:
Каквото и да си говорим става въпрос за пари - заааа мнооого пари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- metodito
- Контакти:
zlostar написа:Явно и ти си от положителните личности след като забравяш реванша с БАТЕ (цяло полувреме бяхме с човек повече), 2 та с Жилина (първия пак с човек повече), култовото "Дано в реванша не им изгонят играч, защото с/у 11 играем по- добре", първото полувреме с андорците и още куп "велики" мачове в родния шампионат.
Ми... явно
-
petko.h.markov
- Контакти:
Може ли някой да каже колко затревени терени има в Гана? Все пак момчетата станаха световни шампиони.
Според мен големият проблем не е в терените а в манталитета.Поколението на Гунди е тренирало на сгурия
но това не им попречи да са виртуози с топката.И ТОГАВА Европейските отбори са имали по-добри условия.
Според мен големият проблем не е в терените а в манталитета.Поколението на Гунди е тренирало на сгурия
но това не им попречи да са виртуози с топката.И ТОГАВА Европейските отбори са имали по-добри условия.
Както и да е темата е друга. Според мен Мъри ще си остане треньор на нац. отбор. Най- малкото за да се коментира смяна, трябва да има и алтернатива. За сега освен спекулации с имена на свободни чуждестранни треньори друго няма. Нито някой от тях е идвал до България, нито си спомням някой от БФС да е летял до Швеция (Ларс Лагербаг) примерно. Не месля, че в БФС са толко тъпи, че да махнат Мъри, без да имат готов вариант, който да подпише веднага. Най- малкото на един чужденец трябва време да се запознае и с играчите, както от А група, така и с някой "легионери".