ralka_levskarka написа:Middlesbrough написа:PFC Litex написа:Това хленчене от страна на Локото относно съдията не е сериозно.
Дойде им малко самочувствието с това трето място и почнаха да се оправдават при загуба на точки.
Между другото Вутов здраво е опънал ръчната спирачка, вероятно му се разми мозъка покрай това дето Удинизе го бяха искали, но това не е сериозно и ако не се вземе в ръце ще си провали развитието.
Че кво развитие , каква ръчна , той винаги си е бил толкова безумно слаб ....
Брутално нелеп Левски

Старокин и Пл Димов в халфовата линия... просто до сега такова чудо не съм виждал
Вадиш плеймейкъра си колкото и слаб да е той и пускаш пенсията Пелето зад нападателите
Ей Богу какви специалисти само
Милиев само ще му кажа името
Миро Иванов ти е най - класния креативен играч в състава , а го държиш резерва на Старокин и Димов ?
Закво говорим ???????
Няма оправия ей

Че Старокин не играеше ли и на тази позиция в Черноморец? Всъщност не игра зле. Пламен Димов се представи отчайващо зле, Вутов също

. На Мюлдер да му забранят да минава центъра, баааааахти човека, при втория гол, естествено не беше в зоната си и така стана центрирането, аман. Честита победа, важни три точки!
Дузпа и ЧК - 100%- ви.
Вутов за 17 годишен играе достатъчно добре! Няма опит момчета, няма и физика още! Вие какво искате - никой не може да ви разбере! Уж с юноши, готови да оставят дробовете си по терена, после не ставали...
Тоя пък Старокин щеше да става за футболист, ако играеше преди 10 години. Сега е недопустимо играч да не може да подаде на повече от 10 метра, да не може да си спре топката... Отделен въпрос е, че го мъчат къде ли не по терена, макар че той и за бек не става, поради липса на технически качества. След всяка изгубена от него топка следва брадва, за която ако не получи ЖК, то му го вдигат за спор... Па и нали пафкаше по една кутия на ден... Аз също пуша, да подавам много не мога, а нарушенията ми са гарантирани...
Истината е, че го налагат щото няма по-добри, а и има контузени - на единия бек вече не му се играе в Левски. На другия му се играе, ама няма качества и на лято си тръгва.
П.Димов, който е попринцип защитник го мъчат опорен халф, а Д.Димов, който поприницп е халф го слагат защитник... Малко анти-конти, но имайте вяра на Сухия. Пич е има спортан злоба в него, а и не цепи басма на никой!
Мачкай Левски!