XV кръг: ЦСКА - Берое 1:0 /31 Октомври 2013, 18:00/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XV кръг: ЦСКА - Берое /31 Октомври 2013, 18:00/
По логиката на вашите разсъждения-през пролетта кой идиот от ЦСКА изкара Лоузейро от футбола за дълго време-дано не е завинаги? Та този е най-добрия ни футболист. Тройчо защо ревна пак от съдиите? И мерки щял да вземе-тръгвате назад щом съдиите са ви криви....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Писна ми всякакви тъпи дървари да ни контузват футболистите, гледай на запис какво му прави тоя олигофрен... такива влизания само в окръжната има....
mistreated написа:
[offtopic]Остави ти тая работа. Тоя мач мирише отвсякъде, особено ако погледнеш поведението на Левски при 2:1 и на Локо при 2:2. Познай кой е най-често срещаният резултат между двата отбора, когато Коко е бил президент! 3:2 ако не се лъжа се случва за четвърти път между тези 2 отбора.
Но дори и да оставим настрана тези мои разсъждения, публиката много липсваше на Локо. Има и едно много интересно положение срещу Камбуров при 1:1, когато той се опита да направи добавка след избита топка от Блажевич, но бе съсечен от защитник на Левски. Чудно ми е какво мислиш за този случай и това не беше ли дузпа и червен картон за синия защитник. И дали тогава щеше Левски да победи...[/offtopic]
[offtopic]Публиката липсваше и на Левски. Това с мирисането е срамно, само виж какви влизания имаше днес... как пък не замириса поне един мач, в който Левски губи точки??? На таз логика загубата ни от вас с 0-3 не мирише, а смърди, ама някой от нас да е казал нещо подобно? Срамота е. Не е сериозно. Само виж радостта на нашите и баста...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа:[offtopic]Публиката липсваше и на Левски. Това с мирисането е срамно, само виж какви влизания имаше днес... как пък не замириса поне един мач, в който Левски губи точки??? На таз логика загубата ни от вас с 0-3 не мирише, а смърди, ама някой от нас да е казал нещо подобно? Срамота е. Не е сериозно. Само виж радостта на нашите и баста...[/offtopic]
[offtopic]Човек, Коко не работи с целия отбор, а с по 3-4 играчи. Ама айде нема нужда да ти обяснявам неща, които ги знам от първа ръка.
Нищо не каза за положението на Камбуров![/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:
[offtopic]Човек, Коко не работи с целия отбор, а с по 3-4 играчи. Ама айде нема нужда да ти обяснявам неща, които ги знам от първа ръка.
Нищо не каза за положението на Камбуров![/offtopic]
[offtopic]При положение, че обезсмисляш всичко, направено от сините, е безпредметно да давам мнение за каквото и да било, свързано с този мач. Темата е за ЦСКА-Берое, точка.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Нема как да искаш да спечелиш нещо без да натискаш и надиграваш съперника си. В този мач всичко друго освен победа за нас щеше да е незаслужено. Иначе като цяло тъп мач с един отбор в него, аз лично на тея читав мач този сезон не се сещам да са изиграли. Сега следват другите ми качествени любимци, така че серията продължава. A oтносно мача на майните определено не ме интересува дали е имало хомосекс с приятелките им от герена, но някак си бе логично, че цвят лилав нема как да победи и двата отбора за три дни и използвах това да изкарам некой лев на техен гръб и си пожелавам любовта между тях все така да ме радва.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Хубавото в този мач е само победата, направо нямам думи такива дървосекачи скоро не бях гледал. Единственото, което ме интересува е как е Милисавлевич, дано му няма нищо и се оправи още за мача с Черно море, че ни е един от най-добрите футболисти!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Наш Сашо да не е решил лятото да докара Бербатов.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
Re: XV кръг: ЦСКА - Берое 1:0 /31 Октомври 2013, 18:00/
Важен успех срещу корав съперник. Доста важно беше да няма излишни контузии, но...
Дано Милисавлевич да не липсва дълго, защото е сред най-постоянните ни играчи, а и днес допринесе с асистенция. Впрочем, доста съм изненадан как досега не пропусна нито минута в А група, въпреки че имаше няколко мача, в които стабилно го понаритаха.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
j0rka7aa написа:Хубавото в този мач е само победата, направо нямам думи такива дървосекачи скоро не бях гледал.
Eee, не си ли си гледал отбора миналата година, по- миналата? Или това не го броиш за скоро. Имаше едно футболистче, Бандаловски, което правеше все безумни влизания, което контузи трайно най- добрия ни футболист миналото първенство и което получаваше директен червен картон в националния за всяко влизане, но в първенството дори фалове не се свиреха. Точно вие да казвате, че не сте виждали дървосекачи скоро е лицемерно...
Иначе грозен и безидеен мач за Берое. Нелепи грешки в нападение за ЦСКА. Честити 3 точки. Единственото положително е, че всички аплодираха Мартин Петров и че е ви понадвикахме.