ЦСКА-Берое , 31.10.2013 г. от 18:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: ЦСКА-Берое , 31.10.2013 г. от 18:00 часа

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 31 окт 2013 20:08

цял мач на клаха на терена, поне един вкарахме в болницата :evil: :evil: :evil: Иначе трагична игра :evil: :evil:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 окт 2013 20:12

liliputchica написа:
BEROE_StZ написа:Грозен мач. Късметлии чорбарчета. С тези брадви в отбора им (В.Василев, Менди, Апата) и с рамото от реферчето добутаха мача. Спести картони на Апата и за апострофиране на решенията му. Коментаторчетата и те чорбарчета. В тон бяха с мача и всичко в него...
А че ние нищо не играхме - очевадно. С пешеходен футбол и слаби крайни защитници толкова. Питам се за сетен път-какво търси Зехиров в Берое....

:mrgreen: :mrgreen: , ти кой мач си гледал ве, марулиии, бегом в Б група ве еййй марулиии

Ами ти кой мач гледа бе....знаете се какви сте...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 31 окт 2013 20:31

Пичове, играхте мъжката, но понякога това не е достатъчно. Успех за напред ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 31 окт 2013 21:13

Тъкмо се връщам от стадиона. Съдията беше наистина потресаващ. Незнам в чия полза свиреше (ЦСКА-р съм, вероятно и ще кажа някои неща, които няма да ви харесат), но целта му беше да ни нашари яко с картони. Поздравявам отбора на Берое, бореха се докрай, а и са единствените, които на нашия стадион не се затварят отзад и показват всичко каквото могат. Затова и не съм пропускал мач с вас последните години. Все пак ние бяхме с една идея по-добри и заслужено спечелихме.
И моля ви, не продавайте Венци Христов на говедата, това момче е уникално, кеф е да го гледаш наживо.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 окт 2013 22:16

Ужасно слаб мач за нашия отбор. Аз не видях никаква борба от наша страна, изобщо не влязохме в мача. Не създадохме нито едно положение, червените бяха по-силни физически, играха по-задружно и компактно, по-надъхано, ние просто гледахме мача отблизо. Нещата не вървят добре и това вече се вижда от всички. Явно всички карат по инерция, апатията е обзела треньорите и футболистите. Мисля, че е време за сериозен разговор с тях, докато не е станало прекалено късно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 31 окт 2013 22:34

Слаб мач,некадърни футболисти и от двата отбора.За Берое каквото и да кажа ще е малко,пълни ДУПКИ!!!
с Розовата панера Пинко и Батман в състава си ,какво да очакваш?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 ное 2013 00:21

d.milanov написа:Тъкмо се връщам от стадиона. Съдията беше наистина потресаващ. Незнам в чия полза свиреше (ЦСКА-р съм, вероятно и ще кажа някои неща, които няма да ви харесат), но целта му беше да ни нашари яко с картони. Поздравявам отбора на Берое, бореха се докрай, а и са единствените, които на нашия стадион не се затварят отзад и показват всичко каквото могат. Затова и не съм пропускал мач с вас последните години. Все пак ние бяхме с една идея по-добри и заслужено спечелихме.
И моля ви, не продавайте Венци Христов на говедата, това момче е уникално, кеф е да го гледаш наживо.

С нормални фенове лесно се коментира .. ЖИВ И ЗДРАВ :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 01 ное 2013 07:54

Laetitia написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:усещаш ли каква семейна драма ще има след Берое Левски, колега :lol: :lol: :mrgreen:
Няма драма, нито интрига, колкото и да ти се иска. :mrgreen:

zuekaa написа:С нормални фенове лесно се коментира .. ЖИВ И ЗДРАВ :)
Колко да е нормален след епитета в последното си изречение? ;)
Надявам се знае, че наказанието за това е бан.

Вярно, няма как хората да ме знаят какъв съм - нормален или ненормален. Все пак приказките (говеда), за които ме обвиняваш, не ги приемай за обида - това си ни е нарицателното име за вас. Повече не ми се пише за това. Извинявай ако съм те обидил. ;)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 ное 2013 08:43

Огънахме се в средата,въпреки Джоман!Всички знаят на тия играта.Груби,много груби червените.Постоянно апострофираха съдията със заешко сърце.Тоя Василев играе с ръка,която е широко разперена настрани,Мирянов свири фаул и всички в червено му скачат.Грозен мач,дадохме битка,но недостатъчно.Бием Локото в неделя и всичко е ок.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 ное 2013 10:06

luxorus написа:Огънахме се в средата,въпреки Джоман!Всички знаят на тия играта.Груби,много груби червените.Постоянно апострофираха съдията със заешко сърце.Тоя Василев играе с ръка,която е широко разперена настрани,Мирянов свири фаул и всички в червено му скачат.Грозен мач,дадохме битка,но недостатъчно.Бием Локото в неделя и всичко е ок.

Абе не е много нормално ама все пак дано бием в Неделя.
Както по-горе някой каза, в голяма част от мача просто гледахме от близо играта. Никаква идея какво да се прави топката в половината на ЦСКА. И така. Венци се мъчи момчето, не знам по колко пъти на мач се връща до центъра да търси топката.
За пореден път съдиите се превръщат в основна фигура на терена. Този е неадекватен. И двата отбора могат да имат претенции от отсъжданията му. Нерви доста имаше, но Стойчо Младенов няма никаква работа да подскача на тъч-линията при всяко отсъждане на гл. съдия. Не видях Мирянов дори да го предупреди. Гъргоров и компания колко пъти подскачаха и си скубеха косите след свирени фаулови, а ония на Запад раздават картони за такива драматични изблици. После се чудим що ни водят за най-груби в Европа.

Върни се в “Берое”