blue avalanche написа:Защо ми се струва,че трябва да сме ПРЕДИ Ботев в класирането???
Дали Н.Александров е тъп или е ...тъп???
Има ли значение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Защо ми се струва,че трябва да сме ПРЕДИ Ботев в класирането???
bold написа:Не мога да разбера,защо в България всеки се оправдава със съдиите при загуба,вместо да си гледат грешките и да си ги поправят.
turbogena написа:Слаб мач за Левски... Цяло полувреме с човек повече и накрая пак треперим за резултата.![]()
Цял мач ръгане и бутане и почти никакъв футбол. С това подобие на игра сме за никъде. Няколко мача можем да вземем на желание и мускули ,но дотам...
Middlesbrough написа:turbogena написа:Слаб мач за Левски... Цяло полувреме с човек повече и накрая пак треперим за резултата.![]()
Цял мач ръгане и бутане и почти никакъв футбол. С това подобие на игра сме за никъде. Няколко мача можем да вземем на желание и мускули ,но дотам...
Споко Йовов има изгреда концепция за година и половина
turbogena написа:Middlesbrough написа:turbogena написа:Слаб мач за Левски... Цяло полувреме с човек повече и накрая пак треперим за резултата.![]()
Споко Йовов има изгреда концепция за година и половина
turbogena написа:Слаб мач за Левски... Цяло полувреме с човек повече и накрая пак треперим за резултата.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта