Локомотив Пловдив - Левски София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - Левски София
Честита победа ! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
-
Колеги, в последните 5 сезона, за пети път се получава резултат 3:2 в мач между Левски и Локо ПД- 4 пъти в полза на Левски и веднъж в полза на Локо ПД...странна работа.. 

Оф, мъка. Нямаше футболист на Левски, който да играе добре в този мач. Явно е, че Макриев ще напусне отбора през зимата. Гарито тръгна по пътя на много преди него (последно - Рамос) - голямата звезда, която спира да тича, не се бори, чака фалове и играе наизуст. Жалко...
- george_speed75
- Контакти:
CSKA 78 написа:На повторенията по телевизията се вижда,че футболиста на "Локомотив" се опитва да отиграе топката с глава,при което топката се удря в ръката му(в случая неумишлено играе с ръка,ако въобще има игра с ръка,тъй като на мен ми се стори ,че го удря в рамото).Да,отиграването му спира отбелязването но гол,при този случай от съдията зависи какво ще отсъди(тъй като,както написах по-горе,играта с ръка на футболиста е неумишлена) и е 50/50,но със сигурност не е 100%-ва дузпа и червен картон!
ПП Това съм го написал за тези(теб те изключвам),които са големи "разбирачи" на тема футбол!
Не се опитвай да мислиш, защото не ти се отдава.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
много сме зле,важно е че поне взехме 3 точки
при 2:1 мача беше много странен , почти се молихме на Локо да ни вкара, голям мерак беше, що е така не знам, сиа да попитам някой има ли идея що не играе Перес, то не е само той но питам за него
- alexveselinov
- Контакти:
Браво на Левски, честита победа!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
CSKA 78 написа:
На повторенията по телевизията се вижда,че футболиста на "Локомотив" се опитва да отиграе топката с глава,при което топката се удря в ръката му(в случая неумишлено играе с ръка,ако въобще има игра с ръка,тъй като на мен ми се стори ,че го удря в рамото).Да,отиграването му спира отбелязването но гол,при този случай от съдията зависи какво ще отсъди(тъй като,както написах по-горе,играта с ръка на футболиста е неумишлена) и е 50/50,но със сигурност не е 100%-ва дузпа и червен картон!
ПП Това съм го написал за тези(теб те изключвам),които са големи "разбирачи" на тема футбол!
успкой се пич, никой не е длъжен да разбира от футбол така че няма да ти се сърди никой че приказваш такива тъпизми
Последна промяна от stg333 на 31 окт 2013 18:06, променено общо 1 път.
класика за всички тотаджии беше днес този мач
дузпа,червен картон,6 жълти картона и резултат 2;3.
между другото 7 мача между тези тимове в последните 5 години са завършили така.
Ах Тодоре,Тодоре какво направи с нашия Левски.
дузпа,червен картон,6 жълти картона и резултат 2;3.
между другото 7 мача между тези тимове в последните 5 години са завършили така.
Ах Тодоре,Тодоре какво направи с нашия Левски.
LEVSKI_FOREVER
stg333 написа:при 2:1 мача беше много странен , почти се молихме на Локо да ни вкара, голям мерак беше, що е така не знам, сиа да попитам някой има ли идея що не играе Перес, то не е само той но питам за него
Между другото и аз се чудех защо не играее Перес