Кога ще си ходи Велизар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Кога ще си ходи Велизар

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 22:10

chelseabg написа:
mursusaid написа:Огризко,напълно съм съгласен с теб.Това ми беше и мнението,което написах по-рано тук.Затова и спрях и им гледам "сеира" на всичките професори тук как хранят тоя и ония и в другите теми взеха даже да се нареждат един-друг.Давайте псувайте,оплювайте,нареждайте тоя и ония,редете състава тук колкото си искате,но на стадиона недейте идва ако и там ще се държите така.Да идват само тези,които ще подкрепят отбора,пък ако трябва и сто човека да сме.Както се пее-"Дори и в трудни и тежки дни,вий никога няма да сте сами".

Какво искаш да кажеш с това..просто много ме боли не мога да гледам все едни и същи бездарници да ни провалят..Всичко си има граница и човек по някой път му идва в повече..Ясно е Велизар е треньора той решава,но нека поне си кажем това което не сме съгласни.И в Б група съм бил на мачове и съм подкрепял отбора и никои не може да ми каже дали да ходя или не..Ясно е някой прекаляват не трябва,но и футболистите трябва да са професионалисти и да не им обръщат много внимание.

Прав си! И точно за това са фурумите. Ако всички са на мнението на mursusaid, давайте тогава да закриваме форума на Черно море и няма да има спорове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 27 окт 2009 10:05

Май не сме се разбрали с много хора.Не става въпрос за загубената точка а за умрялата игра и никаквата тактика.А ето тук е ролята на треньора.И съжалявам тези които ако бяхме били щяха да викат Вили,Вили(цитирам някой по-горе).Най малко не и с такава игра.....Анти игра.....и тук пак казвам-вината е на треньора.С този треньор селекцията е без значение.Някой по-горе се изкефи,че левски и цска падали.......от отбори със супер селекция ли???Просто в момента сме като левски цска...Всеки иска да играе с нас защото сме много лесни.С по-събути гащи няма кога да ни хванат.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 27 окт 2009 10:17

ЧерноМореВарна написа:Какво ви е виновен Велизар за слабата форма на играчите?
Какво може да направи той? Да им размени постовете? Да промени схемата? Така само ще оплете повече нещата. Той няма избор, освен да доиграе сезона по този начин.
Всичко е в ръцете на играчите, разберете! А те играят слаб и грозен футбол.

Те са виновни точно колкото и Велизар.Но не отдавам безразборното ритане и мачкане на топката на слабата форма на футболистите.Така играехме при Божил.Който хване топка чобанската напред и каквото стане.Ами да направят домакина трьор и да чакаме резултати......А колкото до схемата.....та това ако не е нова схема 3-5-2???Само не видях къде ни беше предимсрвото за което говори Велизар и някои негови подръжници.Три удара във вратата за цял мач....е това ако е офанзивна тактика.
П.С.Размени им и постовете(Мишо Лазаров игра в центъра на защитата в голям период от мача)Просто не може да пускаш Мишо и Милен и да чакаш резултати.Отделно от това всеки да рита безразборно напред и да се надяваме Миро да напрви чудо.НЕ СТАВА-ВЕЛИЗАР НЕ СТАВА!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 27 окт 2009 10:24

Велизар няма да си ходи .

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 27 окт 2009 15:47

mursusaid написа:Огризко,напълно съм съгласен с теб.Това ми беше и мнението,което написах по-рано тук.Затова и спрях и им гледам "сеира" на всичките професори тук как хранят тоя и ония и в другите теми взеха даже да се нареждат един-друг.Давайте псувайте,оплювайте,нареждайте тоя и ония,редете състава тук колкото си искате,но на стадиона недейте идва ако и там ще се държите така.Да идват само тези,които ще подкрепят отбора,пък ако трябва и сто човека да сме.Както се пее-"Дори и в трудни и тежки дни,вий никога няма да сте сами".

+1
МНОГО МЕНИДЖЪРИ ИМА ТУКА , ФЕН КЛУБА НА КРИВИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕВЕ С ПЪЛНА СИЛА !!
Сега за мача сигурно съм луд , но на мен отбора ми хареса Жорко си възвръща формата , Мишо Лазаров може да не е перфектен , но поне се раздава на 100% за разлика от негрите , Дани Георгиев се стара момчето , Тошко също след няколко мача съм сигурен , че ще изчисти грешките , а Пиргов сбърка , но и това го има във футбола евала на пичове като Огризко !
САМО ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 окт 2009 16:00

Подкрепям Мърсисайд,Оги и Попая.Във всяко събитие има,по зрънце хубаво нещо.Но повечето от нас не могат да го видят или нямат търпението да се доразвие това хубаво нещо,та да го видят всички.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”