И САМО БОТЕВ. ГОРЕ ГЛАВИТЕ ПИЧОВЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ С НАС И С ПОВЕЧЕ ВЯРА ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО г-н христолофф ЩЕ СА В ИСТОРИЯТА, А ПОСЛЕ ЩЕ НИ Е МНОГО ПО СЛАДКА ВСЯКА ЕДНА ПОБЕДА.
АЙДЕ БЕЗ ПОВЕЧЕ ПЕСИМИСТИ ТУК. КАКВОТО И ДА СТАНЕ ГОРЕ ГЛАВИТЕ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ. СТИГНАХМЕ ДЪНОТО СЕГА ОСТАВА ХУБАВОТО ПЪК ОТКЪДЕТО И ЩЕ ДА ПОЧВА!!!!!!!!!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИИИИИ???????
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Какво е бъдещето?
BPFC1912 написа:Te щото буферите са се спукали да вкарват с тяхните реализаториАко всичко е наред се очаква доста интересно дерби.
О, аз буферите въобще не ги гледам, нашите ме интересуват. Няма как всичко да е наред в тази обстановка. Дано да бият

ПС: ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!
- Alternative
- Контакти:
batbore написа:Ще доиде денят! Аз вярвам:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYBtn4CwjMc[/youtube]
Незнам,но аз съм в меланхолия...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cWhaFEEdM1I[/youtube]

Alice in chains LIVE in Budapest Nov 17 ...
меланхолия не-меланхолия, смятам ги чекнем ...

- Alternative
- Контакти:
Hacko1912 написа:Alice in chains LIVE in Budapest Nov 17 ...![]()
![]()
![]()
Ако решат да наминат към България/без Layne Staley,но все пак....../ и Ботев с нови собственици ще ми мине много лесно меланхолията

gre6ka, 27 nov bilo ... nesie
-
- Контакти:
Искрено се надявам в крайна сметка да излезе нещо с тия италиянци,но дори и да не стане,важното е селския да фалира отбора да бъде пратен в "В" група без дългове.Тогава ние феновете трябва да намерим сериозни хора,които са съгласни да инвистират в клуба и да започнем да градим школа,база и да привличаме качествени попълнения.Вижте Черноморец-преди 3 години Светкавица Търговище ги биеше с по 4 гола,а сега са едноличен лидер в "А" група.Ако има желание за работа ще има и успехи!
САМО БОТЕВ!!!
САМО БОТЕВ!!!
КАУЗА КОЛЕЖА!
По-скоро мътно и мъгливо.
Успех на всички фенове на Ботев!
С позитивно мислене и вяра нещата ще се оправят. Може да отнеме още 9 години, но е факт ще феовете правят всичко, което е в техните сили и най-важното - активни са.
Лесно е да се каже но ако можете извлечете позитивното от цялата ситуация - доказвате че сте обединени и будни. Много отбори, ако бяха на мястото на Ботев вече нямаше да ги има
С позитивно мислене и вяра нещата ще се оправят. Може да отнеме още 9 години, но е факт ще феовете правят всичко, което е в техните сили и най-важното - активни са.
Лесно е да се каже но ако можете извлечете позитивното от цялата ситуация - доказвате че сте обединени и будни. Много отбори, ако бяха на мястото на Ботев вече нямаше да ги има
Скийте какво пишат в 7 дни спорт:
"В сряда в Пловдив се очаква да се върне Франческо Салерно. Бизнесменът от Италия вероятно ще даде специална пресконференция, на която ще обяви защо сделката за Ботев се бави. Салерно си тръгна миналата седмица и остави декларация, в която каза: "Преговорите са на стенд бай"."
Николай Стоянов
"В сряда в Пловдив се очаква да се върне Франческо Салерно. Бизнесменът от Италия вероятно ще даде специална пресконференция, на която ще обяви защо сделката за Ботев се бави. Салерно си тръгна миналата седмица и остави декларация, в която каза: "Преговорите са на стенд бай"."
Николай Стоянов