Стънката-Черно море завинаги!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Стънката-Черно море завинаги!!!

Мнениеот moreto vn » 30 окт 2013 20:55

Легендата на Черно море Станислав Стоянов, който 13 години носи фланелката на "моряците", а в момента води 19-годините футболисти на Черно море в Елитната Група, напуска 100-годишния варненски клуб. Официалната причина поради която Стоянов си тръгва е намаляване на щата. Колкото и да е неуместна тя и фенове, футболисти и служители в Черно море да не я разбират, тя е факт. Решението е изключително нелогично, предвид факта, че водените от младия специалист таланти са №1 в първенството на Елитната юношеска дивизия до 19 години, където нямат загуба. Освен това Стоянов е бил винаги лоялен към клуба, чийто екип носи в продължение на 13 сезона.
"Винаги ще помня датите 25 юли 1999 г., тъй като това е денят, в който пристигнах в Черно море. Утре - 31 октомври 2013 г. е денят, в който си тръгвам от Черно море. За мен бе изключителна чест и привилегия 14 години да играя и работя за най-стария клуб в България. Щастлив съм, че имах възможността да играя с толкова много добри футболисти и да нося фланелката на футболен клуб Черно море. Благодарен съм и на феновете за безусловната подкрепа през всичките тези години и искам да им кажа - "Черно море завинаги".

"И накрая, искам да кажа. Тръгвам си от Черно море с високо вдигната глава, за това, че си дадох сърцето и душата за този голям клуб", завърши Стънката!

Жалко за такова решение за футболист,даващ душа и сърце за ФК Черно море.Работа му като треньор на юношите 19г.,досега също е много добра. :(

black sea
Контакти:

Re: Стънката-Черно море завинаги!!!

Мнениеот black sea » 30 окт 2013 21:12

Колега, нали ИнДжинера си е тука, за какво са ти такива като Стънката :?: :!: Тотално предани и отдадени на и за отбора...тимаджийска им работа.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 окт 2013 22:11

black sea написа:Колега, нали ИнДжинера си е тука, за какво са ти такива като Стънката :?: :!: Тотално предани и отдадени на и за отбора...тимаджийска им работа.

Само не разбрах какво общо има "ИнДжинера"? Иначе абсолютно неадекватен ход от страна на ръководството.Да освободиш човека, който даде сърцето и душата си за този отбор, за тази институция Черно море е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Стънка - за винаги един от нас!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 окт 2013 23:30

moreto vn написа:Легендата на Черно море Станислав Стоянов, който 13 години носи фланелката на "моряците", а в момента води 19-годините футболисти на Черно море в Елитната Група, напуска 100-годишния варненски клуб. Официалната причина поради която Стоянов си тръгва е намаляване на щата. Колкото и да е неуместна тя и фенове, футболисти и служители в Черно море да не я разбират, тя е факт. Решението е изключително нелогично, предвид факта, че водените от младия специалист таланти са №1 в първенството на Елитната юношеска дивизия до 19 години, където нямат загуба. Освен това Стоянов е бил винаги лоялен към клуба, чийто екип носи в продължение на 13 сезона.
"Винаги ще помня датите 25 юли 1999 г., тъй като това е денят, в който пристигнах в Черно море. Утре - 31 октомври 2013 г. е денят, в който си тръгвам от Черно море. За мен бе изключителна чест и привилегия 14 години да играя и работя за най-стария клуб в България. Щастлив съм, че имах възможността да играя с толкова много добри футболисти и да нося фланелката на футболен клуб Черно море. Благодарен съм и на феновете за безусловната подкрепа през всичките тези години и искам да им кажа - "Черно море завинаги".

"И накрая, искам да кажа. Тръгвам си от Черно море с високо вдигната глава, за това, че си дадох сърцето и душата за този голям клуб", завърши Стънката!

Този Стънката от Черно Море ли е, или от Селтик? Май е от Черно Море, щото Селтик никога не са играли пред празни седалки :(

Жалко за такова решение за футболист,даващ душа и сърце за ФК Черно море.Работа му като треньор на юношите 19г.,досега също е много добра. :(
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2013 00:06

Не мога да се съглася с това решение на ръководство и собственици!Просто не мога,истинско престъпление!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 окт 2013 00:31

ShooterMan написа:Не мога да се съглася с това решение на ръководство и собственици!Просто не мога,истинско престъпление!

Може ли да мине една тема във форума, без да се намеси Левски?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 окт 2013 01:52

Стънито завинаги ще е един от нас призовавам всички фенове да го подкрепим в следващият мач с цска :!:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 31 окт 2013 08:16

Като видя "престъпление" и веднага напреви връзка с "Левски" ли? А по темата... да- ръководството ни са пълни малоумници.

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 31 окт 2013 08:19

Тъпо!Или пък не,би било тъпо ако не е тъжно!ГЛУПАЦИ!!!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 31 окт 2013 08:29

Станислав е със статут като Тошко Марев в зелените сърца. Искам да знам, поименно кои е взел това решение. Не по социалистически да кажат - ръководството, а точно, ясно и конкретно. Хайде така наречените "журналисти" от град Варна, задаите този въпрос, направете разследване, изпълнете своята фунцкция. Ще стигна и по далеч-нека да видим ще се намери ли някои от вас да повдигне въпрос със стадиона. Играем на съоръжение строено през 1967 година. Малцина са привържениците на Черно море, които помнят изграждането на стадиона. Искам да знам(предполагам и цялата публика) какво мисли, драгото ръководство, по тази тема. Така ли няма един честен, независим и смел спортен журналист във Варна за да зададе тези въпроси?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Върни се в “Черно море”