Без труд, никой няма място в седмицата. То т'ва да не е даденост. Както виждаме, даже и Шопите трябва да се потрудят.
Кофти стъпка! Спънка точно когато ни се отдаде възможност да се изкачим още в класирането. А сега ... ще изостанем още и/или Селски ще ни задминат. И преди да ни наричате средняци, вижте как уж големите класи, едвам вземат точка от Пиринци. Нашия отбор има съвсем реалната възможност да се бори за евроквота. Не виждам големи разлики в класата сред първите 9 отбора. Един се отличава донякъде и ние го бихме по категоричен начин и не бяхме единствените. Не е станало нищо, кой знае колко фатално. И другите се дънят и ще се дънят още както и ние. Важно е крайното класиране и няма нужда да се правим на пророци. Първенството е интересно и пълно с изненади, а още колко предстоят, времето ще покаже.
Вече мислим за следващия мач. Жалко само, че все още не ни бива като гости. Дано поне във Варна не губим повече точки. Дано контузията на Дани Георгиев да не е толкова сериозна, колкото я представиха. Очевидно той ще направи място за Капитана в следващия мач. Жалко, че няма да могат двамата да разиграват, но т'ва е положението.
Напред Моряци!
Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00
stanleys написа:Да, тука някои колеги доста са се поизхвърлили, да видим сега какво ще кажат. Истината е че в момента сме един средняшки отбор, има редица недостатъци в играта и потенциалът е някъде за 6-7 място. Дано да запазим мястото си в първата седмица, но ще трябва доста да се потрудим.
Съгласен съм, това е положението в момента.
Ако някой е бил на мача, нека го коментира.
Забравихме и нещо важно, за което беше споменал Венков след мача с Черноморец и сега гледам Гонзо го е повторил: имахме само 2 дена за възстановяване, предният мач на Славия беше в петък, а нашият в неделя. Като добавим и пътуването е ясно че е имало натрупана умора. Безумна програма на БФС-то 

King Just написа:Готвача написа:...отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.
Ей с т'ва пък аз няма да се съглася. Определено в момента сме по- класния отбор и всичко различно от победа за нас ще е изненадващо. Разбира се не е невъзможен и друг развой на мача и по честен начин, но пак казвам, това би било изненада за мен.
Неприятна загуба,но чак пък изненада...Напълно очакван троен мач,с леко предимство за шопите,което в края на мача изглежда за наше съжаления така 2-0.Както казаха някои колеги,всеки може да бие всеки.Номера е в края на сезона да имаме повече пилци за броене.Нищо фатално не е станало,има още доста мачове до затварянето на седмиците.Успех моряци!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- blue avalanche
- Контакти:
King Just написа:Готвача написа:...отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.
Ей с т'ва пък аз няма да се съглася. Определено в момента сме по- класния отбор и всичко различно от победа за нас ще е изненадващо. Разбира се не е невъзможен и друг развой на мача и по честен начин, но пак казвам, това би било изненада за мен.
Определено в момента сме по- класния отбор ...
...това би било изненада за мен...
Изненадан???

[offtopic]
blue avalanche написа:Изненадан???
Да, защо? Да не би ще ти порасне пишката като злорадстваш?[/offtopic]
-
- Контакти:
King Just написа::)
[offtopic]blue avalanche написа:Изненадан???
Да, защо? Да не би ще ти порасне пишката като злорадстваш?[/offtopic]
Няма как да порасне нещо, което го няма. Сега следващия ни мач сигурно е за цска, само и само отбора който мрази - Черно море да падне.
-
- Контакти:
Загубата си е загуба,но и упорството на Гонзо спомогна за нея!Това е истината!Росен Колев е УЖАСНО слаб,а Гонзо на ината си го пуска!Как ще пуснеш Колев вместо Котев бе??!Ти нормален ли си изобщо?Всеки мач в който Росен играе прави ГРУБИ грешки,прави ГРУБИ фалове за картони в смехотворни ситуации,когато влиза на смяна РЕДОВНО получаваме елементарни голове - справка - Локо Сф,Литекс.Това момче е в СЛАБА форма,искаше и да се маха от Черно Море,трябва да си мега заблуден да го пуснеш да играе и то титуляр в тежък мач!Какъв очакваш да е резултата?Възраждане?Възход?Естествено,че резултата ще е ПРОВАЛ.Направо се КЕФЯ,ама МНОГО СЕ КЕФЯ,че ще накажат дупката Росен,поне мача с ЦСКА да не може да оклепа.И не стига това,ами и демонстративно му даде капитанската лента примерно на мача с Марек!!!Дава я на тоз келеш,вместо примерно на Дани Г,който е в отбора от 2007 година!Сигурен съм,че и други са имали слаби изяви,сигурен съм,че и умората е дала отражение.....но това с Росен е рецидив вече.За кой път се случва?Трябва да си сляп или много глупав,за да се правиш,че не го виждаш.Този играч в момента НЯМА място на терена и не заради днешната си простотия,а защото ЦЯЛА есен му гледаме глупостите перманентно и доказа,че нищо освен моментално освобождаване от отбора не заслужава.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не мога да коментирам мач, който не съм гледал. Дано някой от гостуващите фенове ни осветли.
Има спад във формата на Росен, но срещу Любимец игра добре. Гонзо правилно ротира някои от футболистите; мачовете са нагъсто и не може да ги изиграем с едни и същи 11. Щеше ми се да имаме повече опции в средата на терена, но това е положението. Надали червения картон на Росен е единствената причина за загубата...
Има спад във формата на Росен, но срещу Любимец игра добре. Гонзо правилно ротира някои от футболистите; мачовете са нагъсто и не може да ги изиграем с едни и същи 11. Щеше ми се да имаме повече опции в средата на терена, но това е положението. Надали червения картон на Росен е единствената причина за загубата...
Абе майната и на загубата. Ние че напоследък не играем добре- не играем. Сега за ЦСКА оставаме без Д. Георгиев (пише тежка контузия). Разбирам, че и Станчев се е контузил на края и не е доиграл мача... Ама най - големия проблем сякаш е че май оставаме без вратар. Ако не ме лъже паметта Китанов набра вече 5 картона. Непростимо е за вратар за 14 мача да има 5 картона.