Гледах интервюто и аз лично не видях нападка към Роналдо или отбора му. Старчето се опита да иронизира и двамата футболисти, опита се да подходи комично, за да избегне директен отговор на въпрос, на който няма право да даде такъв. Единственото, което Блатер каза е, че Меси е някакво сладко скромно детенце, а Роналдо е суетен лидер.
Мисля, че хората, които са се обидили, въобще не са гледали интервюто, а само са прочели някаква тъпа статия в Гонг или Спортал, в която журналистите са се опитали да изопачат максимално думите на Блатер. Колкото до Роналдо, не му прави чест да отправя такива изказвания.
Кристиано Роналдо - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кристиано Роналдо - фен тема
j0rka7aa написа:james написа:За съжаление и Роналдо и Меси играят в един и същ спорт и трябва да се оценяват заедно . А сравнение няма. Романтиката и красотата в играта на Роналдо няма как да бъдат сравнявани с меките и прагматични действия на Меси , просто си избирате кое ви харесва повече и не е необходимо да се оплюва другият . Това ,че като поведение единия изглежда по-скромен а другия направо нагъл си е тяхна работа ние на терена не им гледаме характерите, а играта.
Не той Меси хич не е нагъл, хубаво е за вас, че някои медии, го представят за света вода ненапита, ама като се сетя за скандала, който е имал с Тейо, за скандала с Вия, с Ибрахимович, с кока-колата и Гуардиола и т.н не изглежда да е толкова добричък.
„... единия ИЗГЛЕЖДА по-скромен „ коя дума не разбра

[center][wrapimg=]http://images.4chan.org/wsg/src/1382739466087.gif[/wrapimg][/center]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Решението на Кристиано - бойкот спрямо ФИФА
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е взел решение да не присъства повече на събития организирани от ФИФА.
Това означава, че звездата на „белия балет“ няма да присъства на тържествената церемония по връчването на Златната топка, която ще се състои на 13-и януари в Цюрих.
Португалецът е взел това решение, след като Сеп Блатер шокира футболния свят, като призова да се гласува за Лионел Меси в надпреварата за Златната топка и осмя звездата на Реал Мадрид.
„Кадрите ясно показват уважението и отношението, което ФИФА има към мен, към моя клуб и моята родина“, коментира Кристиано Роналдо.
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е взел решение да не присъства повече на събития организирани от ФИФА.
Това означава, че звездата на „белия балет“ няма да присъства на тържествената церемония по връчването на Златната топка, която ще се състои на 13-и януари в Цюрих.
Португалецът е взел това решение, след като Сеп Блатер шокира футболния свят, като призова да се гласува за Лионел Меси в надпреварата за Златната топка и осмя звездата на Реал Мадрид.
„Кадрите ясно показват уважението и отношението, което ФИФА има към мен, към моя клуб и моята родина“, коментира Кристиано Роналдо.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
james написа:j0rka7aa написа:james написа:За съжаление и Роналдо и Меси играят в един и същ спорт и трябва да се оценяват заедно . А сравнение няма. Романтиката и красотата в играта на Роналдо няма как да бъдат сравнявани с меките и прагматични действия на Меси , просто си избирате кое ви харесва повече и не е необходимо да се оплюва другият . Това ,че като поведение единия изглежда по-скромен а другия направо нагъл си е тяхна работа ние на терена не им гледаме характерите, а играта.
Не той Меси хич не е нагъл, хубаво е за вас, че някои медии, го представят за света вода ненапита, ама като се сетя за скандала, който е имал с Тейо, за скандала с Вия, с Ибрахимович, с кока-колата и Гуардиола и т.н не изглежда да е толкова добричък.
„... единия ИЗГЛЕЖДА по-скромен „ коя дума не разбраАз харесвам футбола на Реал, а не безкрайните подавания на Барса и сигурно съм гледал повече мачове на Реал на живо отколкото ти по телевизията.
Явно аз съм малоумен, но при положение, че казваш, че Меси изглежда по-скромен от Роналдо, който изглежда нагъл аз казвам, че Меси хич не е скромен, само не ми е ясно къде видя да пиша, че не харесваш футбола на Реал, не мога аз да гадая от кой отбор си, пък и това за посетените ти мачове не ми е ясно защо ми го казваш, имал си възможност, отишъл си, защо си мислиш, че си най-великия фен на Реал в България като си гледал много повече мачове на живо от някои други!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
hajitsu написа:Решението на Кристиано - бойкот спрямо ФИФА
Абе вие тотално се побъркахте с тоя Блатер, бе! Къде е призовал да се гласува за Меси питам?
Понеже се имаш за много умен, да ми кажеш и как Блатер е обидил Реал М и Португалия, както заяви Роналдо?!
И понеже Ронката не показа далновидност с изказването си, дали ще играе на Световното догодина, ако вземат баража? Щото нали ФИФА е организатор...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- paceto
- Контакти:
Малко му остава, а другият сезон ще атакува и трето място 

- ZinedineZidane
- Контакти:
И тук говорим за 4 години игра... Всички останали са играли много по-дълго време и повече мачове, за да запишат рекордите си.
КПД-то му е просто убийствено.
КПД-то му е просто убийствено.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- paceto
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JBQ4fHOWhVs[/youtube]