Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

palio_morqka
Контакти:

Re: Славия - Черно море 30.10 сряда 15.00

Мнениеот palio_morqka » 28 окт 2013 21:39

ТРЯБВА ДА ГИ БИЕМ,0-1 според мен,радва ме силната игра на Бакари,Жоро ако се върне в игра ще сме "пушки"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 28 окт 2013 22:48

fraport написа:
luxorus написа:Нищо лошо към "моряците",но искам да загубите колкото се може повече точки и да ви вземем мястото в седмицата. ;)

Елементарно тесногръдо селско мислене ! Берое в седмицата -ДА ,АМА ВЪВ ВТОРАТА !!! Вие по-скоро гледайте да не изпаднете !

Много типично аутсайдеско мислене.Няма да гледаш,вие да вървите напред,а повече те интересува ние да губим.Ашколсун бе перекенде.Много ме развесели.Само искам да те питам нещо.Като се има пред вид колко е страдал през годините,Берое от Левски......Защо мечтаете нашето място да заемете в седмицата,а не тяхното?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 окт 2013 11:28

Аз не знам защо пък всички подминават фактора "Радуканов".Страхливия видински влах като нищо може да оплекса дори мач в който отбора му е по-силния,а сега далеч не е така.Още помня как Чечито Генов с елементарна тактика го шибна с 1:0 когато водеше ЦСКА.Ако съдиите не будат софийските си братя далеч не е ясно дали и точка ще вземе Славия
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 окт 2013 17:48

Имаме стабилна защита, халфовата ни линия също е на ниво, особено що се отнася за дефанзивната и част. Щеше да е перфектна, ако Капитана беше на линия за по-стилно изграждане на атаките, но.. Та така де, да си продължа мисълта - напред Бакари навлиза във форма, бърз, много се движи, бори, натиска, започна да вкарва... Райков също много бърз, в не лоша форма, също бележи, Окоро май се ококорва :lol: и той след контузията, също бърз и агресивен.. Та в този ред на мисли, ако не направим някакви фатални, персонални, детински грешки в защита, заставаме им сплотено, правилно подредени, затваряме играта и ги дъним яко на контри. С тези момчета, които имаме сега е напълно възможно да го направим това. Мисля, че едни два гола за нас по този начин ще са напълно възможни. Понякога е нужно да надхитриш противника ;). Като прибавим обаче, че вечно мрънкащия от съдиите чичо ви Венци - "праведния", нещо от сорта на "крадеца вика - дръжте крадеца", няма да стои със скръстени ръце и ще се подсигури съдийски... я дузпичка, я червен картонец измислен, я яко подпиране и бутане играта към нашето наказателно.. да кажем един гол да ни набутат с общи усилия... Абе 1:2 го виждам и това си е :mrgreen: Успех моряци и напред, само напред!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 окт 2013 07:50

Поредният важен мач. Интересно ми е дали Гонзо ще даде почивка на някои от титулярите (Станчев, Венков, Котев, Райков)?
BTW, има ли някакъв начин да се гледа срещата?

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 30 окт 2013 09:49

За съжаление, някой идиот е решил, че Пирин - Ботев ще е по интересен от нашия мач (което е абсурдно) и ще дават него. Чудя се дали не искат да скрият нещо от нас. Дано да не съм прав.
При честен мач резултата е 0:2 или 1:2

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 окт 2013 10:12

King Just написа:За съжаление, някой идиот е решил, че Пирин - Ботев ще е по интересен от нашия мач (което е абсурдно) и ще дават него. Чудя се дали не искат да скрият нещо от нас. Дано да не съм прав.
При честен мач резултата е 0:2 или 1:2

Ей с това не мога да се съглася.При честен мач,всеки мач е троен.Има много компоненти влияещи на крайния резултат в една среща,като един от тях е късмета.За мен той е най-съществената част в един мач,особено когато играят отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.Да припомням ли мача във Варна с пропусната дузпа ,не помня вече колко атаки и положения създадохме и след лежане каквото съм виждал да лежат само плебеите на мачове с нас,добутаха мача до хикса.Това е честен мач с натежаване на късмета в една посока-тази на Славия.Надявам се късмета сега да е в наша полза и да няма съдийски аванти за отбора от Овча купел.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 30 окт 2013 10:13

СИК-ТИМ 0-3, просто защото сме класа над Слабия. А Дебелия Венци пак ще има да се пени, толкова тъп 4овек рядко се среща.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 30 окт 2013 10:43

Готвача написа:...отбори с изравнени спортно технически възможности,каквито са нашите два.

Ей с т'ва пък аз няма да се съглася. Определено в момента сме по- класния отбор и всичко различно от победа за нас ще е изненадващо. Разбира се не е невъзможен и друг развой на мача и по честен начин, но пак казвам, това би било изненада за мен.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 30 окт 2013 16:56

Да, тука някои колеги доста са се поизхвърлили, да видим сега какво ще кажат. Истината е че в момента сме един средняшки отбор, има редица недостатъци в играта и потенциалът е някъде за 6-7 място. Дано да запазим мястото си в първата седмица, но ще трябва доста да се потрудим.

Върни се в “Черно море”