Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Нека всеки си изкаже мнението какво трябва да се промени в отбора, за да потръгнат нещата, да спрем да плюем треньори и играчи за момент и да помислим в перспектива.Има ли смисъл да да се ядосваме за неща, които не зависят от нас феновете - например като трансферна политика, защо трябва да се сърдим на тези играчи, не е ли по-логично да се питаме, защо и кой ги селектира?Искам един път завинаги да имаме конкретна цел ОБЯВЕНА от наш ръководител в клуба, толкова ли е трудно, нека един човек от клуба да излезе и да каже каква ни е целта не само през сезона,а и за в бъдеще, а не да се мисли полусезон за полусезон, взимайки се играчи на 34-35 години, колкото да ти изкарат сезона, защо постоянно разбираме каква ни е целта от играчите?Феновете искат да имат доверие на някой и ще са много по-спокойни, когато някой им казва какво става с отбора и какво ще става, за да се подобри положението, това е и няма смисъл да се делим на козирки и агитки, всички сме фенове на тоя отбор, какво печелим като се караме помежду си!?
Re: Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Без да искам да се заяждам, но вие сами си го направихте - сега мисля разбирате какво беше Алекс за отбора ви ... докато не намерите играч като него, ще си кретате в златната среда и толкова 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Varna 1913 тук вече ми хареса
това и аз исках да кажа,нека който има да каже нещо да го каже ,но градивно ,каквото мисли че е най-добре да се направи.А не да се плюе и отрича всичко и всеки.В момента е ясно,че не сме добре,но кажете за напред какво да е,в момента положението е такова и това са играчите и тренъора и да ce плюе ей така,няма полза

За вас моряци ний живеем...
Както каза трябва ни изпълнителен директор.По скоро е добре че не се месят собствениците според мен.
От времето на Красен Кралев не сме имали ръководител който да обявавя цели и да брани интересите на отбора публично.
UltraBlue-Да може да ви правим компания..за жалост..
От времето на Красен Кралев не сме имали ръководител който да обявавя цели и да брани интересите на отбора публично.
UltraBlue-Да може да ви правим компания..за жалост..
UltraBlue написа:Без да искам да се заяждам, но вие сами си го направихте - сега мисля разбирате какво беше Алекс за отбора ви ... докато не намерите играч като него, ще си кретате в златната среда и толкова
Поне ще си правим компания заедно с вас дори и с Кривия в състава ви.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:UltraBlue написа:Без да искам да се заяждам, но вие сами си го направихте - сега мисля разбирате какво беше Алекс за отбора ви ... докато не намерите играч като него, ще си кретате в златната среда и толкова
Поне ще си правим компания заедно с вас дори и с Кривия в състава ви.
Ще поживеем пък ще видим кой къде ....

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Кривия поиграе още 1-2 години и после кво?Не може един сериозен клуб да разчита на 34 годишен футболист да му носи успехите, както казах е време да се спре да се мисли сезон за сезон, а да се помисли в перпектива, предпочитам да се налагат млади играчи пък ако ще да почакаме за сериозни успехи, трябва да се изгражда отбор, който да поддържа едно ниво в продължение на няколко поредни години, а не 1 сезон с остарелите играчи и после на следващия да се чудим какво става, нямам нищо против да играят и по-възрастни футболисти ако са доказани, но нека покрай тях играят и млади качествени футболисти, а ние кво правим взимаме играч на 34 ненужен от ЦСКА и до него изгонен от Славия и в атака изгонен от Локо Пд...
-
- Контакти:
Морето играха ебати и футбола миналата година.. сега със същите играчи са жив ташак. Странно е, ама дано се оправят по-бързо, че да имаме повече силни отбори от нашия край.
ultra_shark написа:Морето играха ебати и футбола миналата година.. сега със същите играчи са жив ташак. Странно е, ама дано се оправят по-бързо, че да имаме повече силни отбори от нашия край.
И аз това искам

Какво?Пари за добри играчи.Европейски стадион.Публика не само плюеща при всеки неуспех.Обединена публика,а не разделена.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?