MuFc1878 написа:Имаш късмет, че Андрю те е потърсил у скайп, за да дадеш прогноза за предния кръг!
Всъшност ми писа СМС, щото не бях в нас..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Имаш късмет, че Андрю те е потърсил у скайп, за да дадеш прогноза за предния кръг!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:MuFc1878 написа:Имаш късмет, че Андрю те е потърсил у скайп, за да дадеш прогноза за предния кръг!
MuFc1878 написа:Red_Girl написа:MuFc1878 написа:Имаш късмет, че Андрю те е потърсил у скайп, за да дадеш прогноза за предния кръг!
ОМГ![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MuFc1878 написа:А бе, ако не бях писал, че не си дала прогноза, нямаше кой да погледне темата и отпадаше СЛАВНО
Пирин повеждат на Ботев
MuFc1878 написа:Сигурно пак е на обръщалка мачаПП-1 КР-2
Red_Girl написа:Толкова напред съм стигнала, че няма как да отпадна.Плюс тва и ти можеше да ми пратиш смс, а не да се обясняваш как ше отпадна.
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Толкова напред съм стигнала, че няма как да отпадна.Плюс тва и ти можеше да ми пратиш смс, а не да се обясняваш как ше отпадна.
Само аз се застъпих за теб, а не ме почерпи и една мусака.![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта