Пеневата чета от САЩ’94 иска пенсии
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MainEventer
- Контакти:
Re: Пеневата чета от САЩ’94 иска пенсии
Баси наглите, никакви пенсии не заслужават.
Не знам колко е достоверо това, много се съмнявам, че са опрели до една българска пенсия тия хора. Иначе, олимпийските шампиони ги заслужават, там, в повечето спортове поне, не се изкарва нищо, а на 30-35 години си приключил с професията и оставаш на улицата. Ама при футболистите тоя проблем го няма, те изкарват даже повече, отколкото един инженер или лекар, който може да работи до 80 години, поне теоретично, така че няма нужда да ги мислиме. И няма смисъл да се излагат, по-добре да обяснят, че нема нищо подобно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Еееееееееееее, СРАМОТА, до тия пари ли опряха? От тогава насам безработни ли са? Хора с 35-40 години стаж с 200 лв пенсия, а те, "бедняците", искат още. Боби, Стоичков, Сираков, Лечков..., няма ли да им е неудобно да вземат тия пари?
fcb_bg написа:Съгласен съм. Обаче пенсиите им да ги плащат тези, които вече години наред не могат да се класират никъде. Логично е.
Еми логично е и те точно това искат. Те са се класирали и искат пенсии от останалите 7млн. души, които вече 20 години по-късно не могат да се класират никъде. Само ти май не разбра, че искат от нас пенсии.
Еми това са наглите типове !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Стига сте се надъхвали и плюли бре. Това просто може да е поредната партенка като боя над Божинов, ама вие разбрали-неразбрали вече вършеете.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Върни се в “Футбол - България”