Какво ще ги правим идиотите под козирката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Re: Какво ще ги правим идиотите под козирката

Мнениеот morqka93 » 26 окт 2009 21:23

зеленобелия,аз също стоя под козирката ;)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 окт 2009 21:25

morqka93 написа:зеленобелия,аз също стоя под козирката ;)

ОК.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:35

В никакъв случай не подкрепям тези които плюят нашите играчи или нашия треньор, който и да е той. Извинявай много Моряк, но аз седя "под козирката" и НИКОГА не съм чул някой да плюе Кривия! Него го "храниха" хората от така наречената активна агитка воглаве с шефа (ебаси) на фен клуба! Точно той е бил и най-активния в плюенето на Вили - това го казаха колеги отишли да "пуснат по една вода" и са го видели. Какво повече да коментираме?!! :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 26 окт 2009 21:42

Под козирката е страшно гадно!Не от вчера!Отбора обръща мач,а те псуват и освиркват щото ТЕ не са доволни!Мразя част от публиката там!Още помня мача с Черноморец(2:1)преди 2 години,ОТВРАТ ......
дА НАПРАВЯТ БИЛЕТА ПОД КОЗИРКАТА 20 ЛЕВА!
ИЛИ 30!
ИДИОТИ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:56

зелено-бяло написа:Под козирката е страшно гадно!Не от вчера!Отбора обръща мач,а те псуват и освиркват щото ТЕ не са доволни!Мразя част от публиката там!Още помня мача с Черноморец(2:1)преди 2 години,ОТВРАТ ......
ИЛИ 30!
ИДИОТИ!

Май нещо са много бръмбарите в главата ти (извинявай). Вярно е, че има и такива комплексари, който са меко казано вредни за отбора. Аз самия съм им правил не веднъж забележка, но да слагаш всички под един знаменател е (отново) меко казано детинщини. По твоята логика аз тогава упреквам вас от т.н. "дейна агитка" за отношението ви към Алекс - най-големия футболист на Морето през последните поне 20 години! Виждаме в какво се е превърнал без него Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 окт 2009 22:03

morqka93 написа:Пак не разбирате,или се правите,че не разбирате.Оставете Вили говоря по принцип ,че има идиоти които идват за да псуват .А за Алекс,не знам аз как мога да го изгоня 1во защото много го харесвах,2ро защото съм никой на Тича.Заради тия комплексари дето псуват,вече доста често ми се случва да виждам НА стадиона деца по на 10-12 дето псуват като дядовци.ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРЯ ,НЕ ЗА ВИЛИ ИЛИ АЛЕКС.

ок-и от мен братле,разни хора разни идеали :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 26 окт 2009 22:09

зеления написа:
зелено-бяло написа:Под козирката е страшно гадно!Не от вчера!Отбора обръща мач,а те псуват и освиркват щото ТЕ не са доволни!Мразя част от публиката там!Още помня мача с Черноморец(2:1)преди 2 години,ОТВРАТ ......
ИЛИ 30!
ИДИОТИ!

Май нещо са много бръмбарите в главата ти (извинявай). Вярно е, че има и такива комплексари, който са меко казано вредни за отбора. Аз самия съм им правил не веднъж забележка, но да слагаш всички под един знаменател е (отново) меко казано детинщини. По твоята логика аз тогава упреквам вас от т.н. "дейна агитка" за отношението ви към Алекс - най-големия футболист на Морето през последните поне 20 години! Виждаме в какво се е превърнал без него Черно море.

Значи бръмбарите ми са си точно!
Пиша за ЧАСТ от публиката!
А "пасивната " част си знае за себе си!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 26 окт 2009 22:10

Има хора, които по принцип са "плювалници", не само на мачове, а също и в живота.
Трудно, даже невъзможно, е да се променят.
Неприятното е, че няма начин да променим ситуацията и такива "юнаци" ще идват на мачовете и ще тровят останалите истински фенове.
Също много се дразня и от прекалените разбирковци по трибуните. То по принцип публиката ври от 100%-ви, завършени, компетентни старши треньори. Имам чувството, че само да им дадат да ръководят отбора и на секундата нещата ще се оправят и ще дръпнем напред.
:) :)

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 26 окт 2009 22:14

зеления
радвам се че има хора като теб,които не само не одобряват поведението на идиотите,но дори им го казват в очите.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 22:15

Как какво ще ги правим - феновете под козирката... под ножа :twisted:

Мога смело да го заявя, защото гледам мачовете от другата страна... ако седях и аз под козирката нямаше да съм толкова категоричен :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”