Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hellyeah написа:Yoda написа:Ей, много сте лошави !Събрил човека парици дълги години, с пот на челото, купил си накрая къщичка, вие сега искате да му я съборите ! Що ?
Къщичката за "пиленца" на президента .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
metal1111 написа:urkoto написа:И какъв е проблема, червена кратуно? Човека влезе богат в политиката. Имал е кинти - извадил ги е
проблема е , че излъга
Заклет Левскар написа:metal1111 написа:urkoto написа:И какъв е проблема, червена кратуно? Човека влезе богат в политиката. Имал е кинти - извадил ги е
проблема е , че излъга
..... ми той и Клинтън излъга за пурата в свинктера на Моника и едва се спаси от масово изнасилване. Сега да видим какво ще се случи с плевнята.
hellyeah написа:vaskonti написа:Някой да ми каже с думи прости защо е проблем, че къщата е платена в брой?
В България всички сделки над 30 000 лева по закон са само по банков път и задължително се уведомява НАП за такава сделка .За всяка държава от ЕС важи същото ,само минималната сума като цифра може да е различна .
vaskonti написа:hellyeah написа:vaskonti написа:Някой да ми каже с думи прости защо е проблем, че къщата е платена в брой?
В България всички сделки над 30 000 лева по закон са само по банков път и задължително се уведомява НАП за такава сделка .За всяка държава от ЕС важи същото ,само минималната сума като цифра може да е различна .
Българските закони имат ли сила в Гърция?
Сумата е изтеглена в чекове малко преди сделката. Пак питам - какъв е проблемът?
Далеч съм от мисълта да защитавам Плевнелиев, ама да го обвинявам на общо основание, щото някакъв Барек е решил да се прави на интересен, просто няма да стане.
hellyeah написа:http://www.trudipravo.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1303:fp201103art&catid=13:fipbest&Itemid=35
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 4 госта