Capital One Cup:Манчестър Юнайтед-Норич

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой отбор ще продължи?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Re: Capital One Cup:Манчестър Юнайтед-Норич

Мнениеот Kristianc » 29 окт 2013 23:39

хах Фабио

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 окт 2013 23:40

Хубава победа за самочувствие. Айде сега и бой над Фулъм, които паднаха от Лестър с 4:3.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 окт 2013 23:44

Джоунс като деф. халф е машина. Той и като ЦЗ се справя ама като деф. халф направо мачка и ако си партнира с някой по-креативен да речем тип Ерера, Гюндоган ще стане мазало.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 окт 2013 23:48

Честита Победа :) !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 окт 2013 00:06

Прекрасен мач! Честита победа на всички,една от най-красивите до момента :)
Динамика и свежест в халфовата линия,това се искаше доста отдавна-Клевърли-Заха-Джоунс-Янузай..буквално изкараха целия двубой.
Някои хора убедиха ли се,че Джоунс е най-добър и най-ефективен точно като дефанзивен халф!?
Уверихте ли се,че Карик е основната причина за дисбаланса в халфовата линия(към този момент)!?
Стабилността и спокойствието на Линдегард харесаха ли ви!?
Да,това е само един двубой,но контраста се усети доста явно и то само за едно полувреме ;)
Чичарито за пореден път с важни голове,наистина е страхотен.
Линдегард,Джоунс и Заха,мисля че абсолютно си заслужиха титулярните места,за двубоя с Фулъм!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 окт 2013 00:36

smoothc написа:Прекрасен мач! Честита победа на всички,една от най-красивите до момента :)
Динамика и свежест в халфовата линия,това се искаше доста отдавна-Клевърли-Заха-Джоунс-Янузай..буквално изкараха целия двубой.
Някои хора убедиха ли се,че Джоунс е най-добър и най-ефективен точно като дефанзивен халф!?
Уверихте ли се,че Карик е основната причина за дисбаланса в халфовата линия(към този момент)!?
Стабилността и спокойствието на Линдегард харесаха ли ви!?
Да,това е само един двубой,но контраста се усети доста явно и то само за едно полувреме ;)
Чичарито за пореден път с важни голове,наистина е страхотен.
Линдегард,Джоунс и Заха,мисля че абсолютно си заслужиха титулярните места,за двубоя с Фулъм!

Ай стига бе , хубава победа със свеж състав като за публиката , ама чак такива кардинални изводи . " Спокойствието на Линдегард " Та той умря от скука , тези се предадоха след дузпата . " Карик бил виновен " Джонс и на мен ми харесва като деф. халф , но това е един мач срещу предал се отбор . Заха и не мен ми харесва , но Мойс май се чуди как да го изгони
Както казах , хубава победа като за публиката , но все пак Норич не е Байерн или Барса .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 окт 2013 00:49

Ай стига бе , хубава победа със свеж състав като за публиката , ама чак такива кардинални. " Спокойствието на Линдегард " Та той умря от скука , тези се предадоха след дузпата . " Карик бил виновен " Джонс и на мен ми харесва като деф. халф , но това е един мач срещу предал се отбор . Заха и не мен ми харесва , но Мойс май се чуди как да го изгони
Както казах , хубава победа като за публиката , но все пак Норич не е Байерн или Барса .

Неглежирай колкото си искаш,фактите са си факти ;)
На мен ми е кеф,че младоците и играчите от вътрешната халфовата линия се раздадоха на макс,играта бе динамична,красива на моменти...Чичарито отново отбеляза рутинно,защитата неутрализира адекватно опасните атаки на противника,Линдегард внесе нужното спокойствие и увереност,бековете също се вклюваха добре в атака(особено Бютнер)...един от най-спокойните и иновационни двубои от началото на сезона,това е факт който никой и нищо не може да промени!

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 30 окт 2013 08:14

Неможах да гледам мача защото бях на работа,но от коментарите виждам,че сме се справили много добре дори прекрасно.Надявам се на повече доверие на Чича и в първенството а не само за купите.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 окт 2013 08:59

Интересно виждане на Мойс да даде свободна роля на Янузай. Добре си партнираше със Заха и Чича. Единствен дупка бе Ашли. Очаквах повече от Норич, но е хубаво, когато печелим убедително :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 окт 2013 09:33

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/995539_10151779325542746_523465522_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”