Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Какво е бъдещето?

Мнениеот Alternative » 26 окт 2009 21:16

Libermen написа:Италианците идват в сряда или четвъртък и ще има пресконференция.Аз това знам

Кои италиянци?Нови?Старите които си тръгнаха?Пичони спомена,че ще даде пресконференция преди дербито,в четвъртък.
Изображение
Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 26 окт 2009 21:21

На мен ми се струва, че бъдещето ще е пролетния сезон без Ботев Пловдив, а догодина - от аматьорските групи. Дано поне да е без Митьо! Досега се наслушахме как всички ни харесват и аха да ни купят. Явно обаче, никой не иска да даде пари за нашия клуб. Не се съмнявам, че и в долните дивизии ще имаме повече публика, отколкото на повечето мачове от А група. Не знам какмо ще е точно бъдещето на отбора, но ако има такова, задължително трябва да е без Селския!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 окт 2009 21:21

Още три години до края на 2012 и ще се оттървете всички, споко.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 26 окт 2009 21:22

Урбано, поради последното ти изречение първо ще се концентрирам върху моята визия за най-близкото бъдеще. 2-0 в дербито.
После ? Кой знае... Така или иначе едно е почти сигурно: Каквото и да се случи, днешният именник няма да е още дълго президент. Това е! Ако и да го няма след това АД-то ... "So what?" /"И кво?" - песен на Металика, всъщност май е кавър/. "БОТЕВ" ПЛОВДИВ не е просто едно АД. Виж Уимбълдън, а както се оказа и Аустрия Залцбург. И те си имаха по един "ХристолОФФ", но не са ОФФ. Ще мине време и пак ще сме на върха.
Преди време, вече близо 12 години, бях на първото си обучение за търговски представител. УНИКАЛНО ОБУЧЕНИЕ или "тренинг", както всъщност се нарича на английски. Водеше го един ливанец - тип и 1/2. Бил е търговски представител, по време на гражданската война. Та този ПИЧ имаше един лаф: " Dream and you will succeed!", т.е. "Мечтай и ще успееш!". От години следвам този принцип и съм един от най-успешните в това, което правя.
Какво пречи и с Ботев да е така. " Dream and WE will succeed!". Отчаяме ли се, всичко ще свърши! НАИСТИНА. Преди време го написах по друг повод:
" Това НЕ е най-лошия момент от историята на БОТЕВ." Какво толкова един г..з от някъде си и ТОВА Е. Момчета и момичета имало е времена, когато този отбор се е казвал ДНВ :twisted: и пак е оцелял. Имаше години, когато червените взимаха, когото си искат от Ботев и печелеха с едно телефонно обаждане от Генщаба, но Ботев пак оцеля и когато някой забравяше да се обади ги млатехме като шкембе в довар.
МитЮ ли? Та той на заслужава вниманието, което му се отделя. Аман от МитЮ !!! Той си ЗАМИНАВА !!!
БОТЕВ ОБАЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ !!!
НИЕ СМЕ НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ !!! НИЕ НОСИМ ИМЕТО НА ПОЕТА !!! СЪШИЯТ ПОЕТ, КОЙТО ПРЕКОСИ ДУНАВ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ОТИВА НА СИГУРНА СМЪРТ И ПРЕВЪРНА ОКОЛЧИЦА В БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА.

ВЯРА ИМАЙТЕ, ИСТИНСКИ БОТЕВИСТИ !!! СЕГА Е ТЪМНО, но най-тъмно е преди ЗАЗОРЯВАНЕ !!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 26 окт 2009 21:23

Alternative написа:
Libermen написа:Италианците идват в сряда или четвъртък и ще има пресконференция.Аз това знам

Кои италиянци?Нови?Старите които си тръгнаха?Пичони спомена,че ще даде пресконференция преди дербито,в четвъртък.

момчета имам много информация ама като незнам кое е вярно какво да кажа мамаму ......,да ви излъжали искате
Последна промяна от Libermen на 26 окт 2009 21:29, променено общо 1 път.

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 26 окт 2009 21:25

Ми аз лично друга възможност освен разпадане, създаване на нов отбор без селяни , свински подлоgи и без дългове е ЕДИНСТВЕНИЯT изход. Естествено може и да продължим с надеждите си за пичове от готината италия ,които хвърлят милони , щото им е кеф.....

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 26 окт 2009 21:26

Ki Cho написа:Урбано, поради последното ти изречение първо ще се концентрирам върху моята визия за най-близкото бъдеще. 2-0 в дербито.
После ? Кой знае... Така или иначе едно е почти сигурно: Каквото и да се случи, днешният именник няма да е още дълго президент. Това е! Ако и да го няма след това АД-то ... "So what?" /"И кво?" - песен на Металика, всъщност май е кавър/. "БОТЕВ" ПЛОВДИВ не е просто едно АД. Виж Уимбълдън, а както се оказа и Аустрия Залцбург. И те си имаха по един "ХристолОФФ", но не са ОФФ. Ще мине време и пак ще сме на върха.
Преди време, вече близо 12 години, бях на първото си обучение за търговски представител. УНИКАЛНО ОБУЧЕНИЕ или "тренинг", както всъщност се нарича на английски. Водеше го един ливанец - тип и 1/2. Бил е търговски представител, по време на гражданската война. Та този ПИЧ имаше един лаф: " Dream and you will succeed!", т.е. "Мечтай и ще успееш!". От години следвам този принцип и съм един от най-успешните в това, което правя.
Какво пречи и с Ботев да е така. " Dream and WE will succeed!". Отчаяме ли се, всичко ще свърши! НАИСТИНА. Преди време го написах по друг повод:
" Това НЕ е най-лошия момент от историята на БОТЕВ." Какво толкова един г..з от някъде си и ТОВА Е. Момчета и момичета имало е времена, когато този отбор се е казвал ДНВ :twisted: и пак е оцелял. Имаше години, когато червените взимаха, когото си искат от Ботев и печелеха с едно телефонно обаждане от Генщаба, но Ботев пак оцеля и когато някой забравяше да се обади ги млатехме като шкембе в довар.
МитЮ ли? Та той на заслужава вниманието, което му се отделя. Аман от МитЮ !!! Той си ЗАМИНАВА !!!
НИЕ СМЕ НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ !!! НИЕ НОСИМ ИМЕТО НА ПОЕТА !!! СЪШИЯТ ПОЕТ, КОЙТО ПРЕКОСИ ДУНАВ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ОТИВА НА СИГУРНА СМЪРТ И ПРЕВЪРНА ОКОЛЧИЦА В БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА.

ВЯРА ИМАЙТЕ, ИСТИНСКИ БОТЕВИСТИ !!! СЕГА Е ТЪМНО, но най-тъмно е преди ЗАЗОРЯВАНЕ !!!

БРАВО БРАТЛЕ

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 26 окт 2009 21:34

Все още много неясно...за съжаление излиза само непотвърдена информация,която само нажижава обстановката.Ето и вчера това за Б.Михайлов ,че се срещал с нашия тренер.Вярно излезна от нашия сайт и...Никой не излиза от нашите да опровергае или потвърди.(и аз в същия дух мога да кажа,че е дошъл да ни отмъкне тренера."Левски"са в криза трябва им нов тренер и т.н. и т.н.)Затова е неясно.Трябва да се каже ,че имаме нужда от пресаташе,ако има напрежението ще падне до минимум.Сега докъто се разбере има ли,няма ли сделка трябва спокойствие.Без излишен коментар на непотвърдени информации.А само информации от клуба.За сега такива само от Малу.Даже и на Пичони не му вярвам много,след изцепките в началото...

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 26 окт 2009 21:50

Ki Cho написа:Урбано, поради последното ти изречение първо ще се концентрирам върху моята визия за най-близкото бъдеще. 2-0 в дербито.

Пред 8-9 години и аз разсъждавах така, обаче за изминалото време научих че тук не е Америка, даже Европа не е. Така че много не ме успокоява това с дриймовете. Вече колко години водим битка с парвенющината и помиярщината обаче на кой в България му прави впечатление? Това ако беше бяла страна с бели хора нямаше такива като Христолов да държат за заложници на прищявките си хиляди хора. Не вярвам и в силата на публиката - това са преувеличени неща от медиите. Видехме и публиката на ЦСКА как събра 300 човека на концерт против Томов, видяхме и митичната сводолюбива публика на Левски как се изрепчи на Батков, гледам и как мнозина от нашите са готови да се предадат само след 2-3 пресконференции за розово бъдеще и Пепси кола.

bultras

Мнениеот bultras » 26 окт 2009 21:57

Я горе главите,Ботев е бил , Е и ще бъде, а на селянина съм му **** путката майна или както каза Т.Русев:"БОТЕВ отдавна е призрак,който живее единствено чрез публиката си."
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОЙ ДА УМРЕ
ЕДНА ЛЮБОВ В ЕДНО СЪРЦЕ
10 години страдахме, не може да се откажем на финала.

Върни се в “Архив”