Най-именитите чужденци в "А" Група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Най-именитите чужденци в "А" Група

Мнениеот olympic teteven » 29 окт 2013 14:59

Гагарин Обича Локо написа:Даксон ДаСилва
Гарра Дембеле

И Базил де Карвальо също. Но не дойдоха с впечатляващи визитки в БГ

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 29 окт 2013 15:06

Obektivno_mislesht написа:Igor Mitreski :idea:

Да. Би могъл да се допълни. Откъм визитка го докарва пича :mrgreen:

nakataa
Контакти:

Мнениеот nakataa » 29 окт 2013 15:08

грешката е моя http://www.7sport.net/archive7ds/2005/0 ... 3913_8.htm играл е във финала срещу Ювентус

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 29 окт 2013 15:08

Бих добавил Гарба Лавал, който игра малко в Левски. Доста мачове за Рода и националния на Нигерия.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 29 окт 2013 15:15

olympic teteven написа:
Bourgas написа:Савио Нсереко и Паскал Борел от Черноморец Бургас.

За втория бих се съгласил, но не чак да влезе в Топ-а

П. С. - Изчезна мнението на един Славист, койот посочи Ринкон. Аз бих добавил още Бернардо Редин и Хамилтон Рикард, но може би ако се разшири списъка до 10. Също и в Левски имаше един египетски национал, играл в Италия 90, но му забравих името. Ще съм благодарен ако някой левскар ми го напомни

Магди Толба е футболиста от Египет играл в ЛЕВСКИ,по това време.

haha

Мнениеот haha » 29 окт 2013 15:20

Скандалните Лима и Соуза мисля, че направиха добра кариера. Иначе, останалите са изброени вече, няма смисъл да ги повтарям.
Относно Сичеро, на мен ми остави впечатление като голямо дърво, дори за централен защитник.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 29 окт 2013 15:21

olympic teteven написа:
urkoto написа:Имаше един руснак в Левски, Радионов или нещо такова? После май бая игра за Зенит, че по едно време и спортен директор беше станал доколкото помня...?

Радионов ако не се лъжа се води и носител на Купата на УЕФА със Зенит, но успехите му са след престоя му в Левски.

Parmalat написа:Дайсуке Мацуи участвал на няколко световни първенства с отбора на Япония.Играл за Льо Ман,Сент Етиен,Гренобъл,Дижон.

Този се колебаех дали да не го сложа на №5 на мястото на Кашчелан, но все пак ми се струва, че вторият заслужава повече. А за Сичеро не мога да се съглася. Венецуела са единствената страна от зоната си, която няма участие на СП

Р А Д И М О В запомнете Р а д и м о в

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 29 окт 2013 15:23

blanco написа:Бих добавил Гарба Лавал, който игра малко в Левски. Доста мачове за Рода и националния на Нигерия.

Гарба съм го сложил в списъка, а за Магди Толба ме подсетиха, благодаря все пак.

Колкото до Петраш, играл е в ШЛ с Артмедия и май има гол срещу Порто, но толкова... :|

haha написа:Скандалните Лима и Соуза мисля, че направиха добра кариера. Иначе, останалите са изброени вече, няма смисъл да ги повтарям.
Относно Сичеро, на мен ми остави впечатление като голямо дърво, дори за централен защитник.

Сичеро определено не е от класата на гореизброените. Бил национал на Венецуела. То май и аз да бях венецуелец, сигурно щях да съм национал... :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”