Най-именитите чужденци в "А" Група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- olympic teteven
- Контакти:
Re: Най-именитите чужденци в "А" Група
Идеята на темата ми беше да споменем най-известните футболисти, играли в родния шампионат. Това в никакъв случай не означава, че са най-класните. При всички случаи Жардел и Кое си остават футболисти от световна класа, пък макар и да не оставиха особено ярка следа в БГ, колкото Дока, М'Боли или Даксон например
- Obektivno_mislesht
- Контакти:
Лоренцо Регенкампф.
А пък Крис Гади от Локо Пловдив е шампион на Франция с Олимпик Марсилия
А пък Крис Гади от Локо Пловдив е шампион на Франция с Олимпик Марсилия
olympic teteven написа:Идеята на темата ми беше да споменем най-известните футболисти, играли в родния шампионат. Това в никакъв случай не означава, че са най-класните. При всички случаи Жардел и Кое си остават футболисти от световна класа, пък макар и да не оставиха особено ярка следа в БГ, колкото Дока, М'Боли или Даксон например
Жардел ако беше дошъл поне в нормални килограми.. пък и на 39. Иначе си беше невероятна класа в пика си
имаще един немец Щефан Карл носител на междуконтиненталната купа с Борусия Дортмунд той игра млко в Локо софия
- bilyaletdinov
- Контакти:
Опоку
Световен шампион за юноши до 20 години и финалист на КАН. Друг въпорс е, че май няма мач в А група
Иначе има едно нигерийче в Черно Море също финалист на световно до 17 години мисля, че даже и доста голове беше вкарало на турнира.

Иначе има едно нигерийче в Черно Море също финалист на световно до 17 години мисля, че даже и доста голове беше вкарало на турнира.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- olympic teteven
- Контакти:
wolf написа:Жардел ако беше дошъл поне в нормални килограми.. пък и на 39. Иначе си беше невероятна класа в пика си
Късно дойде Жардел. Не че можеше и да дойде по-рано... Едва ли някой отбор щеше да извади колосална сума за него в най-добрите му години...

или май беше купата на Уефа
- olympic teteven
- Контакти:
Вярно, Щефан Крал и Регенкамф ги бях забравил. А Опуку има ли мач в "А" Група? 

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
- olympic teteven
- Контакти:
nakataa написа:или май беше купата на Уефа
Не успях да намеря инфо засега, но не е Купата на УЕФА, тъй като Борусия Д не са я печелили. (Освен ако не е играл и в друг отбор, разбира се). По-вероятно е да е МКК през 1997
Върни се в “Футбол - България”