Лицемерни комплименти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Лицемерни комплименти

Мнениеот Заклет Левскар » 29 окт 2013 11:02

galin56 написа:Поредната "умна тема". По-подхождаща на някой пубер-тийнейджър, но не и на човек на 40 години почти.
Е ти какво искаш, като го свържат със къщата и участниците и да каже: Здравейте всички, ох колко сте грозни тая вечер, а вие двете там приличате на спаружен крокодил. Ебати плашипутарниците сте, ще уплашите аудиторията!
Нали виждаш, че е абсурдно. Не че той не вижда че са грозни, както и ти, и аз и другите, но не може така да обижда в национален ефир. Все пак въпрос на култура и уважение към другите хора.

Никой не казва да ги обижда. Можеше с нещо друго да ги поздрави, той е достатъчно умен, нищо че се прави на палячо заради пустите мангизи.
А в темата ми можеш да прочетеш между редовете, че в 21 век все още ни промиват мозаците с това, което някой смятат че е правилно, красиво, редно, морално, наказуемо ......... и много други.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

haha

Мнениеот haha » 29 окт 2013 11:45

Кой гледа тая простотия? Зарязах ги още след втория сезон, преди 6-7 години ли, колко бяха там.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 окт 2013 11:52

Уреца иска с гордост да сподели, че никога не е гледал цял епизод на тази простотия. Всъщност никога и не съм я гледал - ако се изключат 5-6 минути когато съм влизал в стая когато други хора са я гледали или когато някой ме е ръчкал да гледам клипчета на Пеньо и Давид. На последното между другото Уреца ачик-ачик да се разплаче, това беше най-гнусната, тъжна и жалка гледка на която Уреца е ставал свидетел в краткия си животец.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 29 окт 2013 11:56

А моите деца просто не гледат подобни тъпотии ! А и зрителският интерес към подобни пошлости е минимален !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2013 17:49

Абе още ли има хора, които се вживяват в това? Така е режисирано, това е казал, да се впечатляват и тюхкат балъците (като гледам от тях - бол). Все едно да гледате филм с Уил Смит и да се възмутите, че някой го е нарекъл Гаден негър, сякаш това има значение.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 29 окт 2013 19:49

Аз риалитита не гледам и съм на мнение,че в България няма нито един ВИП още по малко пък цяла къща!!!
Няма да гледам там некви разкрепостени застаряващи жени и мъже с странна сексуална отриентация,които са си платили или са им платили някой лев за да опитат да се намърдат в БГ ефира и да спасят умиращите си жалки кариерки!
На кратко казано ТРАГИЧНИ НЕЩАСТНИЦИ!
И най-тъпото и грозно от цялата тази помия е,че после децата и тийнейджърите имитират поведението на тези парцали с години.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 окт 2013 22:14

Брадъра трябва да се закрие със закон.
Аз ако съм в къщата ще я запаля :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

pomiqr55

Мнениеот pomiqr55 » 29 окт 2013 22:53

galin56 написа:Поредната "умна тема". По-подхождаща на някой пубер-тийнейджър, но не и на човек на 40 години почти.
Е ти какво искаш, като го свържат със къщата и участниците и да каже: Здравейте всички, ох колко сте грозни тая вечер, а вие двете там приличате на спаружен крокодил. Ебати плашипутарниците сте, ще уплашите аудиторията!
Нали виждаш, че е абсурдно. Не че той не вижда че са грозни, както и ти, и аз и другите, но не може така да обижда в национален ефир. Все пак въпрос на култура и уважение към другите хора.

Очакваш от левскар нещо умно ли
Пожелкавам на този който ме банне вечен нещастен живот.

Върни се в “Игри и забавления”