Черноморец (Бургас) - Лудогорец (Разград) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Лудогорец (Разград) 30.10 от 18:00

Мнениеот tsonpen » 28 окт 2013 18:36

ivan56 написа:
Аз и хейтър-не.Мен ме подразни глупоста на остроумника от Разград,нищо повече.Няма нищо лошо да живееш в област населена с повече мюсюлмани или и това ще отречеш,не деля хората на етнос и вероизповедание.Но и на нас ни омръзна да слушаме от хора които изобщо не са запознати за "уроди" и "цаци".

Какво да отричам? Аз проблем с реалността нямам. Дразня се като се говорят неистини. В Разград мюсюлманите процентно са повече, отколкото в Бургас. Но всъщност основното им присъствие е в някои села. Това обаче не виждам каква връзка има с футбола. И защо правите подмятания на хора, които най-вероятно нямат абсолютно нищо общо с мюсюлманството. Пък и да имат - какво от това и защо да има значение? Имам приятели етнически турци и повярвай ми, напълно изключвам, че са различни от мен. Делиш ги когато не ги познаваш. При тях е същото - има хора и "хора", както и при нас. От друга страна, където съм роден турци няма. Където живея - също. Сигурно около теб има, но няма да започна да ти подмятам нещо :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2013 18:40

Ако не сте разбрали, да повторя 6:0!
Можете да заключвате темата вече.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 окт 2013 18:47

anker1878 написа:1-1 - Срещу отбор играещ футбол , пък бил той и Европейски ,имаме повече шанс , отколкото срещу откровенно ботушарски тимове.

Колко си прав! В Б-я резултати се постигат най-лесно без много футболни достойнства. Тези, които се мъчат, често ги наказват.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 окт 2013 18:53

Bourgas написа:Ако не сте разбрали, да повторя 6:0!
Можете да заключвате темата вече.

И както се казва в една реклама МАААЛКОЕЕЕЕЕЕЕЕ
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2013 19:40

D.Georgiev написа:
anker1878 написа:1-1 - Срещу отбор играещ футбол , пък бил той и Европейски ,имаме повече шанс , отколкото срещу откровенно ботушарски тимове.

Колко си прав! В Б-я резултати се постигат най-лесно без много футболни достойнства. Тези, които се мъчат, често ги наказват.

Би му майката. Мързи ни да напишем България. Пък иначе искаме подкрепа. Смешна работа.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2013 19:43

tsonpen написа:
ivan56 написа:
Аз и хейтър-не.Мен ме подразни глупоста на остроумника от Разград,нищо повече.Няма нищо лошо да живееш в област населена с повече мюсюлмани или и това ще отречеш,не деля хората на етнос и вероизповедание.Но и на нас ни омръзна да слушаме от хора които изобщо не са запознати за "уроди" и "цаци".

Какво да отричам? Аз проблем с реалността нямам. Дразня се като се говорят неистини. В Разград мюсюлманите процентно са повече, отколкото в Бургас. Но всъщност основното им присъствие е в някои села. Това обаче не виждам каква връзка има с футбола. И защо правите подмятания на хора, които най-вероятно нямат абсолютно нищо общо с мюсюлманството. Пък и да имат - какво от това и защо да има значение? Имам приятели етнически турци и повярвай ми, напълно изключвам, че са различни от мен. Делиш ги когато не ги познаваш. При тях е същото - има хора и "хора", както и при нас. От друга страна, където съм роден турци няма. Където живея - също. Сигурно около теб има, но няма да започна да ти подмятам нещо :mrgreen:

Отново си ни запознал с подробности,които не са ни от полза. По важно е какво мислиш за последното изречение на колегата. Щото това е основния проблем. ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2013 20:25

Струва ми се че пак разводнихме темата с някакви странични работи !
Единия напада(знаем кой), другия се обеснява(знаем кой) - позната история вече , за Н-ти мач..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2013 20:31

snakebite написа:Струва ми се че пак разводнихме темата с някакви странични работи !
Единия напада(знаем кой), другия се обеснява(знаем кой) - позната история вече , за Н-ти мач..

Аз не знам. :roll:
Пък и няма да е за дълго. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2013 20:35

Преди важни мачове обичам да слагам този аватар.
Ако земем,че не паднем-няма да го махна. :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2013 21:07

snakebite написа:Струва ми се че пак разводнихме темата с някакви странични работи !

Ами разводни се, щото някакъв поплювко се помисли за интересен със следното мнение:
Obektiven1 написа:
Време е вече Лудогорец да постигне победа като гост в Бургас над футболния урод Вихър (Цаца) Айтос !

И след като получи подобаващ отговор (несъдържащ никакви обиди или подмятания на етническа основа), ваш Цонко го обърна на спор, нямащ нищо общо с темата.

п.п. Второто ти изречение не мога да го разшифровам. Помагай :oops:

Върни се в “Черноморец”