ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923

Мнениеот the_blue_fan » 28 окт 2013 16:25

Red Warrior написа:А между другото истинският клуб Левски е закрит на 27 август 1949 г. Ето го и смъртния акт.

Изображение

:mrgreen:

И аз мога да ти изкарам смъртен акт, и кво ? цСка краде футболисти, идеи, песни и история. Какво се учудвате не мога да разбера ???
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 окт 2013 16:27

turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...

А ти какъв си бе :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 28 окт 2013 16:27

Ами говорим за 1948 г.Историята на ЦСКА започва точно тогава.тогава комунистите са доста повече от 5 000.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 окт 2013 16:40

По принцип връзката с АС-23 е тази ,че са армейски отбор и не знам защо левскарите надигат вой,след като не виждам това какво ги касае :roll: И искам да кажа,че сега е лесно да се правиш на антикомунист,фашист и дисидент,за разлика от преди 24г.,казвам го защото половината от съзнателният ми живот мина през тази епоха и знам как стояха нещата-„истинските“ дисиденти се повиха през 1989г :lol: ,така че айде доста ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 окт 2013 16:46

Левскарчетата, много добре знаят, че връзката между АС 23 и ЦСКА е реална и призната от СЪДА. Иначе нямаше толкова да се напъват да ни доказват обратното, а само щяха да ни се смеят, както ние им се смяхме при изказването на Батков, че са създадени 1911-та година. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2013 17:05

Red Warrior написа:Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България. 8-) Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.

Я обясни за "първата и втората фаза на войната",че стана интересно???Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 18:06

M'bolhi написа:Чифтокопитни да не коментират като не разбират! За обяд какво има ? Тройка с гарнитура ? :lol: И да не забравяме "Вън бежаците и вътре бежаНците" :lol:
Изображение

За твой ужас прасето също е чифтокопитно животно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 окт 2013 18:08

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България. 8-) Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.

Я обясни за "първата и втората фаза на войната",че стана интересно???Изображение

За това има история на България ,а ти че не си бил в тези часове в училище никой не ти е крив,но ако все пак ти е интересно можеш и сега да се доограмотиш :twisted:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2013 18:13

CSKA.SOFIA написа:Дори и да е така. По-добре създаден от комунисти отколкото от малки ********чета, които не искат да ходя със своите връстници на война. И на отбора да му викат Отбора на педалите.

Ти учил ли си история на България? Като ти чета поста-отговорът идва от само себе си- не си учил!
Всъщност България е била във война когато е създаден Атлетик и когато е създадена Слава. Когато е създаден ОСК АС-23 е била в положение на преврат и две въстания, в които тия същите царски офицери са избивали български граждани.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 окт 2013 18:14

the_blue_fan написа:И аз мога да ти изкарам смъртен акт, и кво ? цСка краде футболисти, идеи, песни и история. Какво се учудвате не мога да разбера ???

Видяхме я вашата "иновативност". :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”