Red Warrior написа:А между другото истинският клуб Левски е закрит на 27 август 1949 г. Ето го и смъртния акт.
И аз мога да ти изкарам смъртен акт, и кво ? цСка краде футболисти, идеи, песни и история. Какво се учудвате не мога да разбера ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:А между другото истинският клуб Левски е закрит на 27 август 1949 г. Ето го и смъртния акт.
turbogena написа:Тия комунистите са ебати наглите същества...
Red Warrior написа:Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България.Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.
M'bolhi написа:Чифтокопитни да не коментират като не разбират! За обяд какво има ? Тройка с гарнитура ?И да не забравяме "Вън бежаците и вътре бежаНците"
![]()
blue avalanche написа:Red Warrior написа:Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България.Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.
Я обясни за "първата и втората фаза на войната",че стана интересно???
CSKA.SOFIA написа:Дори и да е така. По-добре създаден от комунисти отколкото от малки ********чета, които не искат да ходя със своите връстници на война. И на отбора да му викат Отбора на педалите.
the_blue_fan написа:И аз мога да ти изкарам смъртен акт, и кво ? цСка краде футболисти, идеи, песни и история. Какво се учудвате не мога да разбера ???
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта