Локомотив Пловдив - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски София

Мнениеот ralka_levskarka » 28 окт 2013 11:43

Надявам се да прибавим нови три точки към актива си и момчетата с Л- то на гърдите да играят със същото желание и същия хъс, както срещу Ботев.
П.С. Мъри и на Локото ли легна? Колко сте смешни..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 окт 2013 11:59

Твърде вероятно е Локомотив Пловдив да получи санкция преди задаващата се среща с Левски в четвъртък. Възможно е клубът на Коко Динев да бъде лишен от домакинство или да играе пред празни трибуни. Вече се появиха версии, че мачът може да се проведе в Благоевград или Стара Загора, но това противоречи на наредбата. Според нормативните документи, при подобно наказание, мачът трябва да се играе на стадион, който е в посока на гостуващия отбор... На практика подобно съоръжение няма, освен ако не се брой някой от столичните стадиони.

Благоевград е по-близо до София отколкото до Пловдив,значи определено е в посока на гостуващия отбор.

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 28 окт 2013 12:03

blue avalanche написа:
черно-бял написа:Чудно ми е защо след толкова много ексцесии до сега между агитките не се направи нещо, което да предотврати всичко това с чисто технически средства!!! Например в буферната зона на високи пилони (20 - 25 м. ) да се постави някаква по ситна телена мрежа за да непреминават хвърлените бомбички и камъни директно в агитките или дори с "ЛТ" ламарина изобщо да няма визуален контакт между най-близките ултраси на двете агитки това ще ограничи провокацйте до минимум!!!!! Всичко това е оправдано за да не се стига до спукани глави и невинно пострадали!!!! :idea:

А не може ли просто да вкарат 50-тина човека в затвора и "агитките" да спрат да правят ексцесии?Пилони,ламарини,мрежи,клетки,ел.ток,бодлива тел,картечни гнезда...Това стадиони ли са или зверилници?

За да вкарат 50 човека в затвора трябва да е станало беля, защо първо трябва да се случи белята!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2013 12:09

черно-бял написа:
blue avalanche написа:
черно-бял написа:Чудно ми е защо след толкова много ексцесии до сега между агитките не се направи нещо, което да предотврати всичко това с чисто технически средства!!! Например в буферната зона на високи пилони (20 - 25 м. ) да се постави някаква по ситна телена мрежа за да непреминават хвърлените бомбички и камъни директно в агитките или дори с "ЛТ" ламарина изобщо да няма визуален контакт между най-близките ултраси на двете агитки това ще ограничи провокацйте до минимум!!!!! Всичко това е оправдано за да не се стига до спукани глави и невинно пострадали!!!! :idea:

А не може ли просто да вкарат 50-тина човека в затвора и "агитките" да спрат да правят ексцесии?Пилони,ламарини,мрежи,клетки,ел.ток,бодлива тел,картечни гнезда...Това стадиони ли са или зверилници?

За да вкарат 50 човека в затвора трябва да е станало беля, защо първо трябва да се случи белята!!!!

Те,белите,с участието на агитките ОТДАВНА се случват!И на стадионите,и извън...Само,че вкарани в затвора,май,няма...

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 28 окт 2013 12:43

Empty написа:Левски се надъхаха и има вероятност да бият.
П.П. Влизам на стадион Лаута през прохода-по земята кръв, "валят" камъни на главата ми и се чудя какво става? Точно след 5 сек. хвърлят бомбата, която почти не отнесе крака на полицая...не, не заслужавате наказание, ама никакво!

А случайно да знаеш ,че вашите бутнаха оградата и нахлуха в буферния сектор сектора беше за около 1000 човека вие бутнахте оградата и съм почти сигурен ,че влезнахте повече
Изображение Изображение Изображение

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 окт 2013 12:50

От мненията до тук става ясно, че всичко освен разгромна победа на Локо ще е тото и полягване.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 окт 2013 13:40

mtaraduda написа:От мненията до тук става ясно, че всичко освен разгромна победа на Локо ще е тото и полягване.

Самата истина.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 28 окт 2013 14:25

Не мога да разбера,защо победа на Левски ще означава полягване на Локомотив Пловдив.За мен това е един от най-селско играещите отбори в първенството.На мача в София имаха 3 положения и вкара 2 гола,докато Левски изтърваха поне 5-6 гола.Така че моята прогноза е 0:1.

Voivoda
Контакти:

Мнениеот Voivoda » 28 окт 2013 15:51

Здравият разум ми казва,че мача ще бъде хикс, но синята ми душа силно се надява на тънко 1:2 и СИНЯ ПОБЕДА ! Време е сините мъки да свършват. 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 окт 2013 18:20

bold написа:Не мога да разбера,защо победа на Левски ще означава полягване на Локомотив Пловдив.За мен това е един от най-селско играещите отбори в първенството.На мача в София имаха 3 положения и вкара 2 гола,докато Левски изтърваха поне 5-6 гола.Така че моята прогноза е 0:1.

Опа,опа вие ли сте най-градско :? играещите, след реанимацията извършена от мъри,кривия и сие ,май много бързо си повярвахте,ако Тото Динев не се подаде-2:1 за локо
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”