blue avalanche написа:Можем да ги бием.Въпросът е дали ще го искаме достатъчно...
брей - стига да искате - нали се мразите с чорбите - що не ги бихте много или ви е било жал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Можем да ги бием.Въпросът е дали ще го искаме достатъчно...
За хвърлени предмети с последствия, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б – предложение 1 във връзка с чл.16, ал.1, ДК наказва ПФК "Ботев" /гр. Пловдив/ с предупреждение за лишаване от домакинство и налага имуществена санкция в размер на 3000 лева.
tinko написа:Локо Пд ще бие с разлика този слаб Левски,освен ако Коко не реши като Мъри да ги реанимира.
черно-бял написа:Чудно ми е защо след толкова много ексцесии до сега между агитките не се направи нещо, което да предотврати всичко това с чисто технически средства!!! Например в буферната зона на високи пилони (20 - 25 м. ) да се постави някаква по ситна телена мрежа за да непреминават хвърлените бомбички и камъни директно в агитките или дори с "ЛТ" ламарина изобщо да няма визуален контакт между най-близките ултраси на двете агитки това ще ограничи провокацйте до минимум!!!!! Всичко това е оправдано за да не се стига до спукани глави и невинно пострадали!!!!
drughi написа:Не вярвам да има наказание за нас. Най-малката причина е, че вече изтърпяхме едно такова наказание. В 7-мия кръг домакинствахме на Локо Сф пред "празни трибуни". Аз лично не съм чул в световната история, да накажат отбор два пъти през няколко кръга с лишаване от публика. Това ако стане, ще е явна тенденция на БФС срещу Локомотив Пловдив. Иначе искам да поздравя феновете и футболистите на Левски за победата над Ботев и да им кажа, че за тяхно съжаление ще загубят в Пловдив от Локомотив. Прогноза 2:1
пп. сигурен съм, че обстановката по трибуните отново ще е уникална
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта