stn написа:Ако не Ви се занимава с форума сложете ме да го пазя от вредители.
И мен, и мен.

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Кашчей написа:dindan написа:Ако може да направите така,че когато искам да отворя някой линк да се отваря в отделен прозорец,а не да ми изчезва форума
Това го предложих преди повече от 2 години. Иска се само една отметка в админския панел на форума, но явно е много трудно да се постави.. или просто няма заинтересованост, както с емотките.
boabbb написа:Кашчей написа:dindan написа:Ако може да направите така,че когато искам да отворя някой линк да се отваря в отделен прозорец,а не да ми изчезва форума
Това го предложих преди повече от 2 години. Иска се само една отметка в админския панел на форума, но явно е много трудно да се постави.. или просто няма заинтересованост, както с емотките.
Right click + Open in new tabПичове, смешно е да се искат подобни неща. Също скрола натиснете - пак ще стане
boabbb написа:Кашчей написа:dindan написа:Ако може да направите така,че когато искам да отворя някой линк да се отваря в отделен прозорец,а не да ми изчезва форума
Right click + Open in new tabПичове, смешно е да се искат подобни неща. Също скрола натиснете - пак ще стане
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост