За или против студентите и статуквото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: За или против студентите и статуквото

Мнениеот CHE » 27 окт 2013 22:52

Да им еба маиката на разглзегените богаташки копелета и курви сера на всички студенти които си мислят че са нещо повече от обикновените хора. КУР ЗА ВСиччки вал лаина скапани

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 27 окт 2013 23:01

СТАМАТ написа:Мноооооого си далеч от ИСТИНАТА!!! Не аз а КАПИТАЛИСТА ТИ ГИ КРАДЕ!!!! Там в оная книжчица, дето ти я препоръчах пише едни простички формули, едни понятия пари, стока, пари прим!!!!!! :))))))))))))) А иначе и аз имам мечти. Пожелавам да ти се сбъднат!!!! Но НЕ АЗ СЪМ КРАДЕЦА!!!!:)))))))))))))) Ако вникнеш добре в понятието "ПАРИ' ", може да се възползваш и да идеш до Мадрид, нищо, че си го научил от НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМУНИСТ МАРКС!!!:))))))

А през комунистическо време кой ги крадеше? Капиталистите? Американците? ФБР? Извънземните? Или хората са били богати тогава? Ти що не си обиколил света на младини, ми си стоял със сух бисквит в уста и си слушал някоя промиваща мозъка реч на бай тошо? Щото си нямал пукнат грош, затова! Обаче нали и другите са били зле, бедни, та не ти е пукало! Все пак е важно Вуте да е зле, пък ти че си имал общо 2 чифта гащи и един москвич, голям праз!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 окт 2013 23:11

Много е трудно за меркантилните типове да си обяснят как може да се протестира за друго освен за пари.За тях морала не чини и пукнат лев и за това не подкрепят студентите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 окт 2013 23:12

Из декларацията на студентите:
"Разбрахме, че на повечето „народни представители” наистина „не им пука” за мнението на българските граждани или за това, че българската младеж иска да живее в едно по- съвременно, по- добро общество. С пълното съзнание сме, че борбата ни ще бъде трудна, защото не е борба за материалното, а за духовното, борба за принципа, а не за поредните два лева увеличение.
Колкото и да се опитват да ни манипулират, ние не вярваме на новоизлюпени спасители. Наясно сме, че политическата арена ще привлича винаги недостойни авантюристи, обслужващи всякакъв друг интерес, но не и интереса на хората. Но това може да се промени, ако ние, гражданите, имаме активна гражданска позиция и я отстояваме. Ние, студентите, избрахме да се борим.
Не е ясно дали ще успеем поне в една битка, но знаем, че това за което си струва да се борим, е това, за което си струва да се живее.

Студентите,окупирали ауд. 272 в Софийски университет."

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 27 окт 2013 23:14

GOLEADOR написа:Много е трудно за меркантилните типове да си обяснят как може да се протестира за друго освен за пари.За тях морала не чини и пукнат лев и за това не подкрепят студентите.

Много правилно. Те изобщо не допускат такава възможност, тя просто не е опция в техните умове.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 27 окт 2013 23:16

GOLEADOR написа:Много е трудно за меркантилните типове да си обяснят как може да се протестира за друго освен за пари.За тях морала не чини и пукнат лев и за това не подкрепят студентите.
Няма как комунист да има морал, затова и малкото му червеникаво мозъче няма как да осмисли, че има хора, които се борят за идея, че има хора, които искат да окажат безкористна подкрепа някому. Това са все неща, непознати за един комуноид.

Истината е, че за пръв път от доста време насам изпитах една тръпка на щастие и гордост, че все още ИМА млади и будни българи и не всичко е безвъзвратно загубено.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2013 23:18

samo_levski написа:

Много правилно. Те изобщо не допускат такава възможност, тя просто не е опция в техните умове.

Иначе казано - станали са Капиталисти ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2013 23:20

Laetitia написа:
Истината е, че за пръв път от доста време насам изпитах една тръпка на щастие и гордост, че все още ИМА млади и будни българи и не всичко е безвъзвратно загубено.

Както беше казал дядо Вазов:"Лудите, лудите - те да са живи!"
Последна промяна от NOMER14 на 27 окт 2013 23:21, променено общо 1 път.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 27 окт 2013 23:20

ако софийските студенти бяха и на половина активни, колкото в баровете в студентски град, сега дори нямаше да познаваме причината за протестите- ГЕРБ с лидер Б. М. Борисов. Как не разбраха, че някой ограбва бъдещето им през 2010, 2011, 2012г. ? Как сега решиха, че точно Орешарски лишава цвета на нацията от шанс за просперитет? Аз имам една опция за отговор- платените мекерета на Саша Безуханова, Иво Прокопиев и тяхната пионка Бойко Борисов. Защо не излезе професор Иван Илчев да поведе окупиращите, защо не излезе проф. Боян Биолчев да каже кога е било по-тежко през 2013 или през 2012? Аз лятото защитих магистърска дипломна работа, но не съм я получил още. Следването ми протече при две правителства- Станишев и Борисов. От юли 2009г. започнаха да ми вдигат таксите за семестрите, горивата, разноските по автомобила, осигурителната тежест. С други думи се налагаше да работя все повече и повече, за да поддържам едно и също жизнено ниво, а пикът беше през 2012. После пак ми говорете, че ГЕРБ и Борисов са чертаели светото бъдеще на българския народ.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 окт 2013 23:22

Прочетете декларацията на студентите и ако тя не ви жегне значи има нещо сбъркано във вас.Докато има такива млади хора (окупиралите СУ) има надежда за България.

Върни се в “Свободна зона”