За или против студентите и статуквото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: За или против студентите и статуквото
тия деца първо да се изучат па тогава да протестират. аз не мога да разбера същност за какво протестират. явно имат пари за да си плащат ограмотяването, явно имат пари за квартири и храна имат права да учат и работят от какво са недоволно хората живеят с по 150лв а те разхищават на родителите си парите ей така по протести. според мен да им се спрат студентските права на протестиращите
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
samo_levski написа:КНДР написа:А капитализъм е 1000-2000 човека да се нагушат за сметката на милиони мизерстващи на ръба, да те оставят болен и окъсан да си идеш от тоя свят. При капитализма най-важното е парата, а човешкия живот е нещо незначително.
Тука ме развесели :D Всъщност ми е ясно, че си просто едно тролче, но имаш 1/10 за тва че ти отговарям. Просто е смешно да тролваш хора, които и идея си нямат какво е това. Тролването в такъв форум е все едно да риташ умряло куче. Говори за слаби възможности в занаята.
То за Вас капиталягите и слугите на евреите, Запада, Сащ и Турция истината винаги ви е неприятна. Радвам се че народа оплюва капиталистите. Видя Боко че 100-те човека пред парламента не му вършат работа и почна да плаща по университети. Толкова е нагъл, че ако може би платил и болниците да не функционират и да умрат стотици хора, само за да си задоволи егото отново да ограбва България. Позор !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
-
- Контакти:
Явно удобно си пропуснал частта от моето определение за властта, в която казвам, че този който има властта да го прави и определя правилата в обществото, което управлява.
Наистина не мога да разбера с точност какво се опитваш да кажеш, защото е смислово разбъркано умотворението ти, но въпреки всичко ще ти отговоря.
Властта е да имаш правото да определяш правилата в обществото и да не ги спазваш
Правилата в обществото се наричат закони, а този, който може да ги променя в нашата държава е законодателната власт. Делян Пеевски е в парламента, народен представител от една партиите в сегашната власт. Той пише и променя закони. Той управлява.
А и е пределно ясно, че Делян Пеевски не ги спазва тия правиал/закони.
Значи смятаи колко си умен, че дори със собствените си думи и определения оборваш собствените си твърдения. Ти си противоречиш.
Какво се опитваш да ми кажеш ти си остава загатка, но е ясно едно - кух си и си червен. Всички червени сте кухи, изключая господарите ви. Иначе нямаше да сте червени боклуци, а господарите ви не са кухи, щото иначе нямаше да са ви господари, нали?

nicromanser написа:тия деца първо да се изучат па тогава да протестират. аз не мога да разбера същност за какво протестират. явно имат пари за да си плащат ограмотяването, явно имат пари за квартири и храна имат права да учат и работят от какво са недоволно хората живеят с по 150лв а те разхищават на родителите си парите ей така по протести. според мен да им се спрат студентските права на протестиращите
Тези деца са платени от централата на ГЕРБ, няма да се учудя и ако членуват в опозоционни партии, или са партийни чеда. Напълно съм съгласен с мнението ти !
NOMER14 написа:СТАМАТ написа:Болен Левскар написа:СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!
Социализъм е да даваш равни права и възможности на хората, комунизъм е да ги грабиш поравно и да им даваш равно малко трохи. Това е всеизвестен факт! Ако не си го разбрал имаш огромен умствен проблем!
Чети повече книжки! Бих ти препоръчал "КАПИТАЛЪТ"-Маркс. Ще научиш много, за НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА философия в света, ако прочетеш и други негови книжки!!!
Тук си прав!
Социализъм е унищожаване на частната собственост, за да се обещае рая - комунизма.
Раят съществува във всяко семейство, дори и ако хората не са заможни!!!! В семейството не се унищожава нищо, просто то принадлежи на всеки член!!!! Никой не обещава рай, но си е уютно и приятно! КАКВО ПРЕЧИ НА ОБЩЕСТВОТО, ДА ЖИВЕЕ КАКТО В НАЙ-МАЛКАТА СИ БРЪНКА??????????? ОТГОВОРЪТ Е САМО ЕДИН-АЛЧНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
- Болен Левскар
- Контакти:
СТАМАТ написа:Болен Левскар написа:СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!
Социализъм е да даваш равни права и възможности на хората, комунизъм е да ги грабиш поравно и да им даваш равно малко трохи. Това е всеизвестен факт! Ако не си го разбрал имаш огромен умствен проблем!
Чети повече книжки! Бих ти препоръчал "КАПИТАЛЪТ"-Маркс. Ще научиш много, за НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА философия в света, ако прочетеш и други негови книжки!!!
Да бе да, ти си чети за комунизма и това колко е хубав. И КНДР си е сложил като подпис, че Макс е велик, тоест имате еднакви разбирания. А както знаеш, той е с диагноза. Замисли се за себе си. А колкото до книжките, да чета. Но чета и новини, знам как живеят хората в нормалните държави, знам как живеем ние. Знам те как са го постигнали, знам къде грешим ние. Мога да събера 2+2. Студентите също могат, това и правят. А ти си живей в миналото. Само не еб@вай майката на бъдещето, тоест на хора до 30 години като мен!
- Болен Левскар
- Контакти:
СТАМАТ написа:NOMER14 написа:СТАМАТ написа:Болен Левскар написа:СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!
Тук си прав!
Социализъм е унищожаване на частната собственост, за да се обещае рая - комунизма.
Раят съществува във всяко семейство, дори и ако хората не са заможни!!!! В семейството не се унищожава нищо, просто то принадлежи на всеки член!!!! Никой не обещава рай, но си е уютно и приятно! КАКВО ПРЕЧИ НА ОБЩЕСТВОТО, ДА ЖИВЕЕ КАКТО В НАЙ-МАЛКАТА СИ БРЪНКА??????????? ОТГОВОРЪТ Е САМО ЕДИН-АЛЧНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Да речем че съм мечтател и искам да обиколя света. Или съм фен на Реал Мадрид и искам да ида на Бернабео. Или на финал на Шампионска Лига. За това трябват пари. Пари у нас няма, защото ни ги крадат! Такива като теб ще ги крадат и 1000 години напред, защото те са комунисти-философи и са доволни на трохи. Ако детето ти иска да обиколи света, ти пари ли ще му дадеш или Маркс ще цитираш? Разбери, не искам много, искам да живея нормално, като 80% от хората в Европа!
Болен Левскар с диагноза са тези, които подкрепят слугите на САЩ и Турция и са нагъзени пред Запада, вие сте национални предатели. Аз съм градил България, участник съм и във Възродителния процес с което изключително много се гордея. Вие викате по стадионите и се мислите за патриоти, но нищо не сте свършили за България !
-
- Контакти:
Комунистите да ми отговорят на едно:
Германия, след втората световна разделена на две, едните правят Мерцедеси, другите трабантчета. Няма кво друго да се каже.
Германия, след втората световна разделена на две, едните правят Мерцедеси, другите трабантчета. Няма кво друго да се каже.
Болен Левскар написа:СТАМАТ написа:NOMER14 написа:СТАМАТ написа:Болен Левскар написа:СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!
Тук си прав!
Да речем че съм мечтател и искам да обиколя света. Или съм фен на Реал Мадрид и искам да ида на Бернабео. Или на финал на Шампионска Лига. За това трябват пари. Пари у нас няма, защото ни ги крадат! Такива като теб ще ги крадат и 1000 години напред, защото те са комунисти-философи и са доволни на трохи. Ако детето ти иска да обиколи света, ти пари ли ще му дадеш или Маркс ще цитираш? Разбери, не искам много, искам да живея нормално, като 80% от хората в Европа!
Мноооооого си далеч от ИСТИНАТА!!! Не аз а КАПИТАЛИСТА ТИ ГИ КРАДЕ!!!! Там в оная книжчица, дето ти я препоръчах пише едни простички формули, едни понятия пари, стока, пари прим!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY