Мнениеот Болен Левскар » 27 окт 2013 20:45
Защо си мислиш, че тези студенти ще вземат властта? Колко наивно е да мислиш такова нещо?
Защо държиш сметка на кой къде и кога е бил? Защо си мислиш, че е са закъснели? Не, нашите майки, бащи, баби и дядовци закъсняха фатално. Или за теб всичко почва от протестите през лятото?
А другите ако са лишени от граждански права, защо не излязат да го кажат? Пак стигаме до въпроса за 2000-те човека и на колко от тях са им нарушени правата. Или ти си принципен и, дори когато на един единствен човек са му нарушени правата, скачаш да му адвокатстваш? Ако си толкова принципен, защо не реагираш на това, че шепа хора се гаврят с теб, роднините ти, близките ти, познатите ти и всичките ти сънародници?[/quote]
Я ми кажи кой от управляващите досега не се е гаврил с нас.Покажи ми един поне и ще се съглася, че студентите са в правото си да окупират ректората и да не дават на никой да припари! Държа да получа отговор и държа да знаеш, че не съм ученик от 9-11 клас, та знам и съм видял много![/quote]
Всички са се гаврили! Това дава по-малко право на хората да искат промяна ли? Не те разбирам! Защо бройката на хора които са се гаврили с народа и бройката на протестиращите студенти трябва да е обратнопропорционална?