За или против студентите и статуквото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: За или против студентите и статуквото

Мнениеот dzhambov » 27 окт 2013 20:24

КНДР написа:
Болен Левскар написа:
СТАМАТ написа:АЗ ТВЪРДО ПОДДЪРЖАМ СТУДЕНТИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ, тези които са си платили семестъра да учат, а някакви си "студенти" им пречат, и не спазват закона!!!!!! ЗАКОНИТЕ СА ЗАТОВА, ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО ИМА ОКУПАЦИЯ!!!

Добре, щом си толкова голям радетел на просветата, какво ще кажеш за статуквото? Ти от коя страна си? Простичко казано, има само 2 страни - на бедния народ и на корумпираните управляващи. Ти от кои си? И май май не си разбрал въпроса в тази тема, въпреки пропресветленските ти нагласи. Ходи и ти учи, стига си лаял по форумите. Та въпроса е - как ще се оправим. Какво да направим ние, аз, ти, студентите, българският народ?

Аз съм на страната на бедния народ, а корумпираните мутри в момента пръскат народни пари, за да свалят това правителство, за да грабят още 4 години.

Ти май се обърка тези,които грабят са на власт и си грабят на воля.
Последна промяна от dzhambov на 27 окт 2013 20:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 27 окт 2013 20:25

Чета и се чудя, дали са платени или живеят в някаква пълна заблуда за ситуацията в България... Бог да пази Родината ми!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 окт 2013 20:26

Болен Левскар написа:
СТАМАТ написа:АЗ ТВЪРДО ПОДДЪРЖАМ СТУДЕНТИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ, тези които са си платили семестъра да учат, а някакви си "студенти" им пречат, и не спазват закона!!!!!! ЗАКОНИТЕ СА ЗАТОВА, ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО ИМА ОКУПАЦИЯ!!!

Добре, щом си толкова голям радетел на просветата, какво ще кажеш за статуквото? Ти от коя страна си? Простичко казано, има само 2 страни - на бедния народ и на корумпираните управляващи. Ти от кои си? И май май не си разбрал въпроса в тази тема, въпреки пропресветленските ти нагласи. Ходи и ти учи, стига си лаял по форумите. Та въпроса е - как ще се оправим. Какво да направим ние, аз, ти, студентите, българският народ?

Ако въпросът беше "как ще се оправим", щях да ти отговоря простичко. Аз не "лая", а си казвам мнението! Моето образование съм си го получил отдавна и нямам нужда от друго! Навремето ни учиха да сме толерантни, а не като сегашните "студенти", за които опонентите лаят, а те търсят справедливост или ДЕМОКРАЦИЯ, но тяхната си!!! Аз съм за Социализъм, не за партии!!! Народът засега се лута. Аз съм убеден, че щом в моето семейство, макар и с "350лв"(както казваш), живеем и никой от нас не иска той да вземе 1000, а за другите трохи е по добре!!! В моето семейство, пък и във всяко друго нормално семейство е Социализъм!!! Следователно и обществото трябва да се стреми към Социализъм!!! Това е спасението на България!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 27 окт 2013 20:27

Кашчей написа:
Болен Левскар написа:
Кашчей написа:Правителството бе обвинено за корумпирано и неработещо още преди 4 месеца. По какви критерии-надали някой от протестиращите знае. А относно студентите... когато 50 човека си налагат вижданията над 2000 не мисля да ги подкрепям. Абсолютно съм сигурен, че тези студенти и понятие си нямат от управление на нещо повече от джойстика на компютърната игра, но държат да сменят нещо, за което надали си имат представа, че са, или не са гласували.

Доста честа заблуда е твоята. Ами тия 2000 човека ако имат други виждания да ги наложат! Нали се сещаш, че от тези 2000 има хора които подкрепят 50-те, но нямат възможност да го покажат, има хора, които ги подкрепят, но нямат желание да го покажат, има доста мекотели без никакво мнение, и моооже би има и някой против. Ти от кои си?

Хайде да не говорим и пишем празни приказки.Колко от тия студенти имат опит в управление на нещо си.. каквото и да е то? Не е ли малко закъснял протестът им, или през лятото беше ваканция и ние бяхме я на море, я в чужбина, ама сега ни се отвори гражданската съвест?!
Въобще, що за комунистически манталитет-да налагаш насила своето виждане на тези, които не са съгласни с него. И моля без изявления за гражданска позиция, защото тя не се налага като лишаваш другите от техните права. Да те питам ли какво е демокрация и докъде се простират правата на индивида в нея?!?

Защо си мислиш, че тези студенти ще вземат властта? Колко наивно е да мислиш такова нещо?
Защо държиш сметка на кой къде и кога е бил? Защо си мислиш, че е са закъснели? Не, нашите майки, бащи, баби и дядовци закъсняха фатално. Или за теб всичко почва от протестите през лятото?
А другите ако са лишени от граждански права, защо не излязат да го кажат? Пак стигаме до въпроса за 2000-те човека и на колко от тях са им нарушени правата. Или ти си принципен и, дори когато на един единствен човек са му нарушени правата, скачаш да му адвокатстваш? Ако си толкова принципен, защо не реагираш на това, че шепа хора се гаврят с теб, роднините ти, близките ти, познатите ти и всичките ти сънародници?

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 окт 2013 20:28

Тия талибани ли се наричат \"студенти\"?Това ли са \"умните\" и \"красивите\"?Дошли контра протестиращи и веднага викат полиция...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 27 окт 2013 20:28

Много ми е интересно,след като са толкова добри и толкова добри дела правят за държавата комунетата,защо ги е страх от избори?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 окт 2013 20:30

Аз спазвам законите!!! Народа се лута, но все още не избира СОЦИАЛИЗЪМ! Аз се съгласявам с тях, спазвайки законите, но не спирам да споря и да гласувам както желая!!! Тоест спазвам Конституцията и Законите, а не съм ОКУПАТОР(гнусна дума)!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 27 окт 2013 20:31

Кашчей написа:
gugushito написа:
Кашчей написа:Правителството бе обвинено за корумпирано и неработещо още преди 4 месеца. По какви критерии-надали някой от протестиращите знае. А относно студентите... когато 50 човека си налагат вижданията над 2000 не мисля да ги подкрепям. Абсолютно съм сигурен, че тези студенти и понятие си нямат от управление на нещо повече от джойстика на компютърната игра, но държат да сменят нещо, за което надали си имат представа, че са, или не са гласували.

Пази боже от такива плужеци като теб !!!! Живей си в собствения си миризлив сос и се кефи на вип брадър..... ТВЪРДО ЗАД ИСКАНИЯТА НА СТУДЕНТИТЕ !!!!ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДИНЯТ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ИЗМЕТАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СМРАД ОТ ПАРЛАМЕНТА !!

Зад исканията на студентите.. в България само 50-100 от СУ ли са студенти? И като подаде оставка Орешарски-какво ще стане, г-н знаещ гугушчук? Имаш ли си представа от процедурата по конституция, или си плямпаш, колкото да не заспиш?!

Какво следва по конституция, че ми е много интересно?! Ще ни трепат ли?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 окт 2013 20:33

Няма защо да се пенявите, господа. Правилникът на СУ е ясен. Забранява се всякаква политическа дейност на територията на университета. Има и други забрани, но си ги прочетете. Така че господин Илчев да влезе в ролата си на Ректор и да осигури нормална обстановка за занятията на истинските студенти. Не можеш да се бориш за правда, когато нарушаваш драстично законите.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”