Clarion написа:Бием в неделя все някак си, по възможност икономично, с ранни голове и 2:0 накрая, че идва тежка седмица ... Както по-горе беше споменато - с малко сме по-добри в момента - нека да го оползотворим!
можело бе

няколко изречения за мача, както някой беше помолил - Китанов почва малко да ме дразни малко - закъснели излизания, когато защитата му оставя топката за овладяване, 4-5 пъти бавене с доритване до аут линията и изчакване на противников играч да се домъкне, че да я хване, бавене при всеки удар от вратата - да бе, точките са важни, може в някой мач да си го позволиш, но да ти става стил на игра ... не знам - все пак има неща като феърплей и ... чест да речем. Защитата е окомплектована (имаше спор наскоро дали сме окомплектован отбор - там поне сме), Станчев беше над всички този мач, просто се вижда, че Котев и Сашко са по-добрите ни централни, Мишо малко се изнерви второто, но нямаше фатални пропуски. Паланков - лично за мене беше трагедия този мач - добре, че и противника не бе на ниво и съдбата ни покри тук-там, ДаниГ, особено първото полувреме - невероятен, Бергонси - да, не му е това най-доброто място, но този мач се справи. Както беше казано по-рано и както няколко пъти и аз вече съм споделял - без Божилов играта ни в нападение се развива по-бързо. Това не значи, че без него сме по-добри, но пред Гонзо има определено избор в какво темпо да се развиват атаките ни. Не виждам обаче как Жоровците вече ще играят заедно, защото бе виждам схема с един дефанзивен (може би само Бергонси става и е от типа на Борносузов и Димов, които можеха да играят самостоятелно), а ДаниГ според мене в момента е по-полезен и от двамата. Та когато трябва да разиграваме и бележим - Бергонси, ДаниГ и Жоро Илиев биха били първи избор за средата на терена. Нападението - ами бележим ... и то офанзивните ни футболисти бележат - какво повече да кажа

А, и се стараят и в дефанзивен план - все пак играта в защита е задача на целия отбор. Бекир игра достатъчно, за да може да направи нещо, ама - за пореден мач според мене не оправдава очакванията. Второто полувреме, за разлика от първото когато разигравахме много добре, протече предимно с прехвърляне на топката от едната половина в другата с далечни пасове.