XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 14:45

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Това е форум и се изказвам като регистриран потребител.Трябва ли да искам от някого разрешение, за да коментирам нещо в един форум?!

Това е мое лично мнение и не ме интересува дали ти харесва или не-ясно ли ти е?!? И на мен много неща не ми харесват, но не давам насока на мислите на някого, нито му казвам в кои теми има право да пише!
Колегата ти написа една искряща глупост и аз го репликирах-това си ми е абсолютно в правата на потребител на форума, точно както и ти ме репликираш, но аз не ти казва дали да го правиш или не-в това е разликата между двама ни!
Другото е, че цесекарите, които наистина хвръкнахте в облаците, след мача с Левски, бяхте приземени и много от вас не могат да го понесат това, та се налага да обяснявате как външни фактори са повлияли на резултата. Странно е как и някоя неправилно израснала тревичка не ви е виновна :roll:

Едва ли само това е разликата между нас!
Факторът,който повлия най-много беше ранния гол!Локото си биха,но можехме и да изравним още първото!Ако беше станало можеше да пробваме и пълен обрат!Второто полувреме играта беше много накъсана и Локото много лежаха,но това е приом на повечето отбори!Бихме подуенци и се радвахме на тази си победа,не сме си помислили за непобедим шампион!
Единствено хора като тебе в продължение на два месеца вътрешно сте се разкъсвали,защото очаквахте смъртта на ЦСКА,а победите се нижеха една след друга!

Аз не очаквам ничия смърт!

Вие два месеца се разкъсвахте чий лиценз да "купите", а сега сте щастливи, защото ще ставате акционери. Играйте, побеждавайте или губете, но го правете мъжки, а не след загуба да търсите вината все навън от вас, докато при победа цялата заслуга да е ваша-така не става.

Само не мога да разбера кой визираш това Вие?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 14:48

Нашите футболисти допуснаха ранен гол, който наля доста нерви в отиграванията на иначе доказани изпълнители, но и това го има във футбола.
Не прави чест на локомотивци, че лежаха повече отколкото задържаха топката в малкото си атаки след като отбелязаха.
Напрегнат мач. ЦСКА загуби, но ни очакват още 2 сблъсъка с този съперник и трябва да вземем нужните мерки.
Догодина повече.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 15:03

Кировец написа:
Вие два месеца се разкъсвахте чий лиценз да "купите", а сега сте щастливи, защото ще ставате акционери. Играйте, побеждавайте или губете, но го правете мъжки, а не след загуба да търсите вината все навън от вас, докато при победа цялата заслуга да е ваша-така не става.

Само не мога да разбера кой визираш това Вие?[/quote]

Феновете на ЦСКА, както и маса пишещи и немислещи братя по клавиатура.
Нека не се връщаме 3-4 месеца назад във форума, а да гледаме напред. Пред вас е светлото бъдеще, което идва с настъпващите Коледа и Нова година-поне така ви е обещано.

(Дано Лупи дотогава довнесе липсващият капитал, че все още не го е направил)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 15:59

Кашчей написа:
Кировец написа:

Нека не се връщаме 3-4 месеца назад във форума, а да гледаме напред. Пред вас е светлото бъдеще, което идва с настъпващите Коледа и Нова година-поне така ви е обещано.

(Дано Лупи дотогава довнесе липсващият капитал, че все още не го е направил)[/quote]
Бяха единодушни, че не желаят обединение с друг отбор.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 16:02

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Бяха единодушни, че не желаят обединение с друг отбор.[/quote]

Щом казваш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 16:05

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Бяха единодушни, че не желаят обединение с друг отбор.

Щом казваш.[/quote]
Казвам да.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 27 окт 2013 16:18

bobonikolov написа:Друго нещо ме издразни мен вчера. Публиката на Локо отново показа своите рогца. Питам аз, кога БФС смята да вземе по - сериозни мерки спрямо хулиганите? И защо продължават да дават лицензи на стадиони, на които бетонът се рони, на които липсват прегради в секторите и охраната е на 0? Ами ако полицая вчера беше загинал от тая бомба, хвърлена от 15 - 16 годишен пикльо, който е решил да се прави на мъж? Какво щеше да стане тогава? Трябва ли да се повторярт случаите с Младен Младенов и Гергана Орлова? Хората казват, че умният човек се учи от грепките си за да не ги повтаря, а глупакът ги повтаря до безкрай. Вие преценете какви са отговорните фактори в тази ситуация!

А червените умишлено или не пак не се споменават? Кой хвърляше ракети по феновете вчера? Я да си помислим? Наказания ще има ли за тях? Миналата година като правеха същото нещо имаше ли наказания? Нямаше.. Излишно е да повдигаш тази тема.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 16:23

stioks написа:[offtopic]
bobonikolov написа:Друго нещо ме издразни мен вчера. Публиката на Локо отново показа своите рогца. Питам аз, кога БФС смята да вземе по - сериозни мерки спрямо хулиганите? И защо продължават да дават лицензи на стадиони, на които бетонът се рони, на които липсват прегради в секторите и охраната е на 0? Ами ако полицая вчера беше загинал от тая бомба, хвърлена от 15 - 16 годишен пикльо, който е решил да се прави на мъж? Какво щеше да стане тогава? Трябва ли да се повторярт случаите с Младен Младенов и Гергана Орлова? Хората казват, че умният човек се учи от грепките си за да не ги повтаря, а глупакът ги повтаря до безкрай. Вие преценете какви са отговорните фактори в тази ситуация!
[/offtopic]
А червените умишлено или не пак не се споменават? Кой хвърляше ракети по феновете вчера? Я да си помислим? Наказания ще има ли за тях? Миналата година като правеха същото нещо имаше ли наказания? Нямаше.. Излишно е да повдигаш тази тема.

А за БОМБИТЕ нещо да изкоментираме? Забележете не бомбички, БОМБИ :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2013 16:25

Кировец написа:
stioks написа:[offtopic]
[/offtopic]

А за БОМБИТЕ нещо да изкоментираме? Забележете не бомбички, БОМБИ :idea:

Да не говорим, че още с влизането си на стадиона феновете на Локо се запътват към оградата откъм сектор гости и посрещат влизащите фенове на ЦСКА отвън още на терасата на стълбището с различни призиви.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 27 окт 2013 16:31

Кировец написа:А за БОМБИТЕ нещо да изкоментираме? Забележете не бомбички, БОМБИ :idea:

Гранати имаше ли? :mrgreen: Да продължим с камъните от вашия сектор ако искаш. Каквото повикало, такова се обадило. Да изкарваш единия виновен, при положение, че ти си направил същото и след това да се възмущаваш е мека казано смешно.

Върни се в “ЦСКА”