Кашчей написа:Това е форум и се изказвам като регистриран потребител.Трябва ли да искам от някого разрешение, за да коментирам нещо в един форум?!
Това е мое лично мнение и не ме интересува дали ти харесва или не-ясно ли ти е?!? И на мен много неща не ми харесват, но не давам насока на мислите на някого, нито му казвам в кои теми има право да пише!
Колегата ти написа една искряща глупост и аз го репликирах-това си ми е абсолютно в правата на потребител на форума, точно както и ти ме репликираш, но аз не ти казва дали да го правиш или не-в това е разликата между двама ни!
Другото е, че цесекарите, които наистина хвръкнахте в облаците, след мача с Левски, бяхте приземени и много от вас не могат да го понесат това, та се налага да обяснявате как външни фактори са повлияли на резултата. Странно е как и някоя неправилно израснала тревичка не ви е виновна
Едва ли само това е разликата между нас!
Факторът,който повлия най-много беше ранния гол!Локото си биха,но можехме и да изравним още първото!Ако беше станало можеше да пробваме и пълен обрат!Второто полувреме играта беше много накъсана и Локото много лежаха,но това е приом на повечето отбори!Бихме подуенци и се радвахме на тази си победа,не сме си помислили за непобедим шампион!
Единствено хора като тебе в продължение на два месеца вътрешно сте се разкъсвали,защото очаквахте смъртта на ЦСКА,а победите се нижеха една след друга!