XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 10:32

Bombardier написа:Пич, снощното беше най-щастливият ви мач в историята на Левски Кн. Аха, на Кюстендил, защото Левски Кюстендил ви откупи лиценза, не вие на тях..Вие сте автентичният Левски от Кюстендил

Аха, значи "Левски" Кн., които играеха в А група, са купили лиценза на Локо Пд., които играеха в Б група обаче отборът се казва Локомотив и започна да играе в А група :mrgreen:

Аватарът ти много ти ходи на това мнение.

ПП- Няма да питам вие АС-23, Спартак Подуене, Шипка, Чавдар, Септември, Червено знаме и пак Септември ли сте :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 10:55

Кашчей написа:
Bombardier написа:Пич, снощното беше най-щастливият ви мач в историята на Левски Кн. Аха, на Кюстендил, защото Левски Кюстендил ви откупи лиценза, не вие на тях..Вие сте автентичният Левски от Кюстендил

Аха, значи "Левски" Кн., които играеха в А група, са купили лиценза на Локо Пд., които играеха в Б група обаче отборът се казва Локомотив и започна да играе в А група :mrgreen:

ПП- Няма да питам вие АС-23, Спартак Подуене, Шипка, Чавдар, Септември, Червено знаме и пак Септември ли сте :twisted: :twisted:

Не питай !Не си интересен!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 10:56

Гагарин Обича Локо написа:Изображение

Радвай се!Все пак се случва веднъж на около 5 години!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА /26 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 11:00

GA_ veliki написа:
шивача написа:бяхме една идея по-добри. локото цяло второ полувреме бяха опълченци и нищо не играха-само лежаха....но има и такива мачове, ся важното е да бием беройци и тва е.

Надиграха ви, това е.След гола се прибраха, затвориха фланговете, през центъра нямате никакъв шанс и нямахте 1 удар във вратата.Имахте няколко мелета, рикошети и никаква идея.Оставиха ви да търчите насам натам и да центрирате безкрай.Сиреч симитлиеца освен да мотивира не се вижда какво друго може.Срещу добре организиран и пакетиран отбор нямате шанс.Станков надигра мураджията в случая.

Те Локото да не са случаен отбор?Все пак са в тройката!Сами ще разберете след няколко дни,а да напомням ли на почтицелия ви стадион какво се случи преди няколко месеца?

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 27 окт 2013 11:06

Сравнително равностоен мач.Бързия гол повлия на развитието му.Както ЦСКА можеше да изравни,така и ние можехме да затворим мача с втори гол.Не може да се отрече че се затворихме много добре(особено второто полувреме) и липсваха някви фрапантни червени пропуски.Всеки играе толкова в зависимост от материала с които разполага,ако имахме Шави и Иниеста щяхме да играем по друг начин,същото се отнася и за ЦСКА.
За мен по-важното е че двата отбора играха с желание и се раздадоха което за мен точно това го прави този мач истинско дерби.Този мач ще помогне впоследствие и на нас и на ЦСКа.Само с такива мачове може да вдигнем нивото на футбола.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 окт 2013 11:15

Хубаво първо полувреме и за двата отбора. Второто обаче бе накъсано от съдия и футболисти, което реши крайния резултат.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 11:21

BRF написа:
Кашчей написа:

Естествено, че не съм, защото задавам неудобен въпрос, провокиран от неумен пост :mrgreen:

Нямаше да е лошо да коментираш и "колегата " си по фенство, но там нещата са други, нали?!

Гледам, че тази загуба доста зле се е отразила на хвърчащите вече в облаците цесекари, та се опитвате всячески да я омаловажите:едни като говорят за съдията, колко бил слаб, други пък обясняват, че теренът бил картофена нива, но явно само за ЦСКА е бил такъв, за трети пък Локомотив играли анти-футбол.. въобще всичко друго, само не и слаба или безидейна игра на ЦСКА е виновно за загубата ви вчера!?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 11:26

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:

Естествено, че не съм, защото задавам неудобен въпрос, провокиран от неумен пост :mrgreen:

Нямаше да е лошо да коментираш и "колегата " си по фенство, но там нещата са други, нали?!

Гледам, че тази загуба доста зле се е отразила на хвърчащите вече в облаците цесекари, та се опитвате всячески да я омаловажите:едни като говорят за съдията, колко бил слаб, други пък обясняват, че теренът бил картофена нива, но явно само за ЦСКА е бил такъв, за трети пък Локомотив играли анти-футбол.. въобще всичко друго, само не и слаба или безидейна игра на ЦСКА е виновно за загубата ви вчера!?!

Не си,защото е неуместно!Целиш само провокация и нищо друго!Това,което е написал колегата е към феновете на Локо Пд.Те си знаят кои са,кога са създадени и така нататък!Ти като къв се изказваш?Нещо засегнат ли се чувстваш!Само злобееш!Ето,Дунав е в Б група.Помогнете му да се стабилизира и да отиде в А група!Насочи си негативната енергия в нещо полезно и ще направиш чудеса ;) !
Колкото до мача,по-горе фен на Локо го е описал най-добре!Съгласен съм с него!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 11:38

Това е форум и се изказвам като регистриран потребител.Трябва ли да искам от някого разрешение, за да коментирам нещо в един форум?!

Това е мое лично мнение и не ме интересува дали ти харесва или не-ясно ли ти е?!? И на мен много неща не ми харесват, но не давам насока на мислите на някого, нито му казвам в кои теми има право да пише!
Колегата ти написа една искряща глупост и аз го репликирах-това си ми е абсолютно в правата на потребител на форума, точно както и ти ме репликираш, но аз не ти казва дали да го правиш или не-в това е разликата между двама ни!
Другото е, че цесекарите, които наистина хвръкнахте в облаците, след мача с Левски, бяхте приземени и много от вас не могат да го понесат това, та се налага да обяснявате как външни фактори са повлияли на резултата. Странно е как и някоя неправилно израснала тревичка не ви е виновна :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 окт 2013 11:58

Кашчей написа:Това е форум и се изказвам като регистриран потребител.Трябва ли да искам от някого разрешение, за да коментирам нещо в един форум?!

Това е мое лично мнение и не ме интересува дали ти харесва или не-ясно ли ти е?!? И на мен много неща не ми харесват, но не давам насока на мислите на някого, нито му казвам в кои теми има право да пише!
Колегата ти написа една искряща глупост и аз го репликирах-това си ми е абсолютно в правата на потребител на форума, точно както и ти ме репликираш, но аз не ти казва дали да го правиш или не-в това е разликата между двама ни!
Другото е, че цесекарите, които наистина хвръкнахте в облаците, след мача с Левски, бяхте приземени и много от вас не могат да го понесат това, та се налага да обяснявате как външни фактори са повлияли на резултата. Странно е как и някоя неправилно израснала тревичка не ви е виновна :roll:

Кашчей гледа ли вчера мача? Защото ако си го гледал щеше да забележиш, че терена наистина беше отвратителен. На някои места тревата липсваше. Просто беше изсъхнала. Това говори за липса на всякакъв професионализъм в тоя клуб след като не могат да поддържат един терен като хората. Не е кой знае каква философия озеленяването. И това, което го казват, че терена бил еднакъв за всички. Не е вярно - когато един отбор играе домакинските си срещи на скапан терен той свиква с него и футболистите знаят коя бабуна къде е. По тоя начин отбора се нагажда спрямо терена и приспособява играта си. Не важи същото обаче за отбора гост, за който нерваностите дебнат отвсякъде и чиято игра е изградена на много по - добър терен. Относно това, че много ЦСКА - ри са излетели в облаците - отново не си прав. В момента феновете на ЦСКА са на земята. Същото обаче явно не важеше за футболистите вчера. Нищо тоя шамар хубаво им дойде и сега за следващия мач с Левски ще играят отново трезво. Минаха времената, когато след подобна загуба настъпваха трагедии при феновете на ЦСКА. Днес просто си казваме, че това е било един мач и толкова. Другият ще победим. Футболът все пак е игра на победи и загуби. Друго нещо ме издразни мен вчера. Публиката на Локо отново показа своите рогца. Питам аз, кога БФС смята да вземе по - сериозни мерки спрямо хулиганите? И защо продължават да дават лицензи на стадиони, на които бетонът се рони, на които липсват прегради в секторите и охраната е на 0? Ами ако полицая вчера беше загинал от тая бомба, хвърлена от 15 - 16 годишен пикльо, който е решил да се прави на мъж? Какво щеше да стане тогава? Трябва ли да се повторярт случаите с Младен Младенов и Гергана Орлова? Хората казват, че умният човек се учи от грепките си за да не ги повтаря, а глупакът ги повтаря до безкрай. Вие преценете какви са отговорните фактори в тази ситуация!

Върни се в “ЦСКА”