Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид |26.10.2013г| 19:00ч

Мнениеот LaRgO » 26 окт 2013 22:01

Много слаб и безидеен Реал Мадрид. Заслужена загуба. Реал няма изграден стил на игра.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид - 2:1 FT

Мнениеот paceto » 26 окт 2013 22:12

Честита победа на феновете на Барселона, но според мен не беше заслужена.
Меси все едно не му се играеше изобщо, а през първото полувреме почти не пипна топката, а и малко му подаваха, което за мен беше странно.
Много нелеп първи гол и не знам обаче защо оставят Неймар да стреля от тази позиция след като на него силата му да вкарва голове е именно от там и по диагонал.

Много хубав гол на Хесе и много се радвам за него.
Аплодисменти за Роналдо, че не се реши да стреля от далече като е на скорост, а му подаде и това си беше атака и гол като за по учебник.
Иско ако беше влязъл в игра можеше и по-друг начин да се развиват атаките, но така е решил Карло и трябва да го приемем.

Модрич много добре игра и не малко топки отне и това момче започва все повече да израства.
Гледаме напред и това е, а отбора има още какво да гради което е добра новина.

Тази година да гледаме към купата и ШЛ пък първенството ще го мислим мач за мач и ще чакаме грешките на съперниците.
Хубаво е че първият мач с тях е като гости и на пролет ще сме си у дома, където ако имаме шанс за нещо ще ни е по-леко.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2013 22:28

LevskiZavinagi написа:Напълно незаслужена победа на Барселона. Трите причини, които ни попречиха днес са:

1)Късмет
2)Индивидуалната класа при изпълненията на Неймар и Алексис
3)Смешния треньор. Дори и Гонзо щеше да води по-добре нашите момчета. Изключително глупав и елементарен треньор.

Честита победа на феновете на Барса, но днес не заслужаваха трите точки.

С тези три причини ти показваш защо Барса ЗАСЛУЖИ победата...
1)Късмет е,че Неймар не "скъса главата" на Лопес,а гола стана след рикошет.Защото да оставиш Неймар да стреля оттам,значи си заслужаваш загубата!
2)"Индивидуална класа",ама носят фанелката на Барса.Къде беше "индивидуалната класа" на играчите в бяло?
3)Щом Барса не са назначили смешен треньор,значи заслужават да бият.Истината е,че нито Гуардиола,нито Мартино някой ги беше чувал преди да дойдат в Барса,ама се скъсват да бият гръмките треньори на Реал...
ПП.Когато си разкарал единствените играчи,които могат да измислят нещо(Кака и Йозил) какво очакваш?Кой трябва да "прави играта" на Реал?Прехваления Модрич?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 окт 2013 22:33

Какво си се хванал за Модрич?Той в последните срещи се представя доста добре включително и днес.
Вярно има какво да се желае още от него, ама все пак започва лек по лек да израства този сезон.

И аз смятам, че е голяма глупост да се оставя Неймар да стреля точно от там и го казах.
Виждаше се след това, че като започнаха да го затварят от тази позиция той се чудеше какво да прави и започва да обикаля около наказателното.
Просто на него силата му е там, но явно го изтърваха и той се възползва от това, че чак сам се изненада че гола му се получи по този начин :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2013 22:43

paceto написа:Какво си се хванал за Модрич?Той в последните срещи се представя доста добре включително и днес.
Вярно има какво да се желае още от него, ама все пак започва лек по лек да израства този сезон.

И аз смятам, че е голяма глупост да се оставя Неймар да стреля точно от там и го казах.
Виждаше се след това, че като започнаха да го затварят от тази позиция той се чудеше какво да прави и започва да обикаля около наказателното.
Просто на него силата му е там, но явно го изтърваха и той се възползва от това, че чак сам се изненада че гола му се получи по този начин :mrgreen:

Като започнаха да го "затварят",от чудене какво да прави взе,че изведе Санчес за втория гол... ;)

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 окт 2013 22:47

blue avalanche написа:
LevskiZavinagi написа:Напълно незаслужена победа на Барселона. Трите причини, които ни попречиха днес са:

1)Късмет
3)Смешния треньор. Дори и Гонзо щеше да води по-добре нашите момчета. Изключително глупав и елементарен треньор.

1)Късмет е,че Неймар не "скъса главата" на Лопес,а гола стана след рикошет.Защото да оставиш Неймар да стреля оттам,значи си заслужаваш загубата!
2)"Индивидуална класа",ама носят фанелката на Барса.Къде беше "индивидуалната класа" на играчите в бяло?
3)Щом Барса не са назначили смешен треньор,значи заслужават да бият.Истината е,че нито Гуардиола,нито Мартино някой ги беше чувал преди да дойдат в Барса,ама се скъсват да бият гръмките треньори на Реал...
ПП.Когато си разкарал единствените играчи,които могат да измислят нещо(Кака и Йозил) какво очакваш?Кой трябва да "прави играта" на Реал?Прехваления Модрич?

Така, така. Ще се радвам, ако посещаваш мачовете на Левски, да се видим на по кафе и да ти обясна моята гледна точка, защото не си ме разбрал, а и не съм много съгласен с теб.

1)Късмет - късметът, затова че не ни влезна първото положение. Било то, това на Кедира, или на Роналдо, или ако искаш и на Бензема гредата. Късмет, при това, че съдията нямаше смелостта да отсъди една от трите спорни ситуации в наказателното поле на Барса (мое мнение, само едното беше дузпа). Късмет при това, че още първото положение за Барса влезна във вратата. Хайде да не продължавам. С тези аргументи ти оборвам на 100% първата точка. Продължаваме напред.
2) Индивидуалната класа - с тези две думички имах предвид головете на Барса. Отиграването на Неймар и това на Алексис. Къде е била "ИК" на играчите на Реал Мадрид. Ами ако бяха влезнали головете на Бензема - щяхме да кажем "Леле, какво класно отиграване на французина", защото той си го отигра самичък положението. Ако беше влезнало положението на Роналдо също щяхме да коментираме класата му. Няма да продължавам, надявам се да си схванал идеята ми.
3) Ще го кажа направо, защото това си е мое лично мнение и не искам по никакъв начин да ангажирам никого с него! За мен, пак казвам, за мен - Модрич е доста по-класен играч от Кака и Йозил. Защо? - Защото върши адски много черна работа в дефанзивен план. А се справя доста добре и в нападението. Да не ми говорят глупости Илара щял да бъде новият Алонсо. Този "прехвален Модрич" показва най-голяма постоянност и най-голямото израстване. Смея да го заява с чиста съвест. В момента след Роналдо, а може би и Иско, Модрич е третата най-важна ключова фигура в отбора. Повече няма да коментирам :)
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 окт 2013 23:10

LevskiZavinagi написа:
blue avalanche написа:

1)Късмет

Така, така. Ще се радвам, ако посещаваш мачовете на Левски, да се видим на по кафе и да ти обясна моята гледна точка, защото не си ме разбрал, а и не съм много съгласен с теб.

1)Късмет - късметът, затова че не ни влезна първото положение. Било то, това на Кедира, или на Роналдо, или ако искаш и на Бензема гредата. Късмет, при това, че съдията нямаше смелостта да отсъди една от трите спорни ситуации в наказателното поле на Барса (мое мнение, само едното беше дузпа). Късмет при това, че още първото положение за Барса влезна във вратата. Хайде да не продължавам. С тези аргументи ти оборвам на 100% първата точка. Продължаваме напред.
2) Индивидуалната класа - с тези две думички имах предвид головете на Барса. Отиграването на Неймар и това на Алексис. Къде е била "ИК" на играчите на Реал Мадрид. Ами ако бяха влезнали головете на Бензема - щяхме да кажем "Леле, какво класно отиграване на французина", защото той си го отигра самичък положението. Ако беше влезнало положението на Роналдо също щяхме да коментираме класата му. Няма да продължавам, надявам се да си схванал идеята ми.
3) Ще го кажа направо, защото това си е мое лично мнение и не искам по никакъв начин да ангажирам никого с него! За мен, пак казвам, за мен - Модрич е доста по-класен играч от Кака и Йозил. Защо? - Защото върши адски много черна работа в дефанзивен план. А се справя доста добре и в нападението. Да не ми говорят глупости Илара щял да бъде новият Алонсо. Този "прехвален Модрич" показва най-голяма постоянност и най-голямото израстване. Смея да го заява с чиста съвест. В момента след Роналдо, а може би и Иско, Модрич е третата най-важна ключова фигура в отбора. Повече няма да коментирам :)

Няма смисъл да коментираш повече. С "ако" класа не се доказва, както и не се вади за доказателство за мнението ти. Щото АКО Меси беше вкарал веднага след гола на Неймар, мача отиваше на я вземете тва ремарке с топки от мержата на Лопес за Мадрид.
Дузпата.... Хмммм... свикнахте да ви свирят леки дузпи ми се струва.
Последна промяна от fcb_bg на 26 окт 2013 23:12, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 окт 2013 23:10

Тотално объркан състав, тотална сбъркана схема, тотално объркани смени и абсолютно неадекватното съдийство бяха нещата, с които отбора на Реал трябваше да се справи и той не успя! Повече не искам да говоря, много съм афектиран и мога да напиша някоя глупост за някои от футболистите на отбора и за смешния съдия, така че по-добре да спра до тук. Единствено искам да отбележа неадекватното решение Иско да не се появи в игра през целия мач. :x
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 окт 2013 23:40

blue avalanche написа:
paceto написа:Какво си се хванал за Модрич?Той в последните срещи се представя доста добре включително и днес.

Като започнаха да го "затварят",от чудене какво да прави взе,че изведе Санчес за втория гол... ;)

Не може вечно да се опази един играч и това би трябвало да ти е ясно.
Прекалено буквално приемаш всичко, а не бива така.

fcb_bg написа:Дузпата.... Хмммм... свикнахте да ви свирят леки дузпи ми се струва.

Ти по-добре кажи имаше ли дузпа или не, а не с какво сме свикнали ние.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2013 23:58

paceto написа:
blue avalanche написа:

Не може вечно да се опази един играч и това би трябвало да ти е ясно.
Прекалено буквално приемаш всичко, а не бива така.

Майтап си правя...Нито Реал са ми роднини,нито Барса...Но тъй като съм привърженик на Бразилия,а в Барса имаше 3-ма срещу само 1 в Реал... :)

Върни се в “Реал Мадрид”