tprodanov написа:Защо да няма логика? Отборите по които тук се въздиша масово всеки уикенд имат точно такива посещаемости. Ти очакваше пред 1000 човека вчера да изнесат спектакъл? Като за толкова публика - толкова футбол.
Хаха... и ти какво си мислиш?Че това е причината да се влачат като плужеци по терена и да остават слуз след тях така ли???Не смяташ ли че по добре е първо отбора да си опрай играта и след това да се събира публика,а не обратното?Аз знам един друг отбор с една публика в България където феновете на същия отбор ужким се събират повечко от нас,ма играта на любимците им е 4 пъти по зле от нашта!

Когато покажат една нормална игра,тогава ще ходим на стадиона!Нито сме мазохисти,нито нищо!Както каза Живков вчера ''Никой не е заслужил такова отношение''!Когато играеш в ЦСКА или в Левски да речем,то ти трябва да играеш,а не да Не играеш!
И най мразя когато някой си съфорумец тук почва да ме убеждава да ходиме на стадиона да го гледаме!!!Да гледаме какво???Как се разхождат и как ни унижават ли?Я моля ти се....