Бой в съблекалнята на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Бой в съблекалнята на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2009 14:46

tprodanov написа:Защо да няма логика? Отборите по които тук се въздиша масово всеки уикенд имат точно такива посещаемости. Ти очакваше пред 1000 човека вчера да изнесат спектакъл? Като за толкова публика - толкова футбол.

Хаха... и ти какво си мислиш?Че това е причината да се влачат като плужеци по терена и да остават слуз след тях така ли???Не смяташ ли че по добре е първо отбора да си опрай играта и след това да се събира публика,а не обратното?Аз знам един друг отбор с една публика в България където феновете на същия отбор ужким се събират повечко от нас,ма играта на любимците им е 4 пъти по зле от нашта! ;)
Когато покажат една нормална игра,тогава ще ходим на стадиона!Нито сме мазохисти,нито нищо!Както каза Живков вчера ''Никой не е заслужил такова отношение''!Когато играеш в ЦСКА или в Левски да речем,то ти трябва да играеш,а не да Не играеш!
И най мразя когато някой си съфорумец тук почва да ме убеждава да ходиме на стадиона да го гледаме!!!Да гледаме какво???Как се разхождат и как ни унижават ли?Я моля ти се....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 14:50

Ми Делянски, не съм съгласен. Мисля, че всеки трябва да търси вината в себе си- феновете в жалкото си представяне, щото вчерашното си беше жалко. Нашето също, може би с една идея нагоре. Футболистите - в своето представяне. Но аз не съм футболист, а фен, така че си гледам моята кошарка. Иначе е лесно - ае почвайте да биете? Що бе? Еми щото ние сме цска! Па като вие сте цска вие си бийте бе? Сещаш ли се?

Някак си не си представям, ако на стадиона имаше 35 000 да играят по същия начин.

pepeto

Мнениеот pepeto » 26 окт 2009 14:57

da se biqt.ne me interesyva.Samo levski

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 26 окт 2009 14:59

Шампионата може и да стане интересен. До там го докараха Левски и ЦСКА, че вчера не можех да разбера дали победата на Левски или загубата на ЦСКА е по-учудваща.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2009 15:04

tprodanov написа:Ми Делянски, не съм съгласен. Мисля, че всеки трябва да търси вината в себе си- феновете в жалкото си представяне, щото вчерашното си беше жалко. Нашето също, може би с една идея нагоре. Футболистите - в своето представяне. Но аз не съм футболист, а фен, така че си гледам моята кошарка. Иначе е лесно - ае почвайте да биете? Що бе? Еми щото ние сме цска! Па като вие сте цска вие си бийте бе? Сещаш ли се?

Някак си не си представям, ако на стадиона имаше 35 000 да играят по същия начин.

Ма аз не съм казал,че трябва да се биеме,а че не трябва да им ръкопляскаме след играта която показват!Това е!ЦСКА,Левски и останалите отбори в А и Б група са професионални отбори и играчите в тях имат професионални договори!Тоест това им е работата....да ИГРАЯТ!Виж ако говорихме са Малеш(Микрево) няма проблем...паднат от някой отбор и нищо няма проблеми!Ръкпляскаме им и аре до следващия път!Но при нас не стои така работата!Вчерашния мач ЦСКА загуби не защото не може,а просто не му се играеше!Ей тва е лошото!Играеха МЕГАХИПЕРБЕЗОБРАЗНО!И точно това аз мразя....хора които не им се играе!Вземат ми по 6000 плюс бонуси на месец(средната заплата в България е 500 лева горе долу) и какво.....ми нищо!!Кат не им се играе,отиват в някой селски клуб и там а си ритат за кеф!Ама там не дават по 6000 заплата,а по 60...тъй че далавера няма!!!!!
И аз въпреки това да ходя и да ги подкрепям!Еми няма да стане това е!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 15:20

Делянски, ти си от хората, които съм виждал да пишат - ние сме цска. Еми всички вие, дето сте цска, като не отидете на мач кво става? Нали ВИЕ сте цска, значи от вас трябва да тръгне нагоре работата? Щото има два варианта. Или вие сте цска, ама нямате желанието за нещо повече или вие изобщо, ама изобщо не сте цска, а цска си е частната фирма на титаните?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2009 15:47

tprodanov написа:Делянски, ти си от хората, които съм виждал да пишат - ние сме цска. Еми всички вие, дето сте цска, като не отидете на мач кво става? Нали ВИЕ сте цска, значи от вас трябва да тръгне нагоре работата? Щото има два варианта. Или вие сте цска, ама нямате желанието за нещо повече или вие изобщо, ама изобщо не сте цска, а цска си е частната фирма на титаните?

Така е!Ние сме ЦСКА и не търпиме *****,***** и да не забравяме ********* в нашия любим отбор!Никога не сме се задоволявали от слаби игри и винаги сме искали нашия отбор да играе СЪС СЪРЦЕ И ЖЕЛАНИЕ!Ето това е значението на израза ''Ние сме ЦСКА''!И тия дето са на терена,някои го разбират и се поправят,други не го разбират и не се поправят!Когато ние видиме,че някой играч толкова си може и няма желание,чисто и просто му казваме да се маха възможно най-бързо!Когато видиме,че някой играч може,но не ИСКА и няма желание.....ето такива играчи ние не понасяме!Но когато видиме,че един играч играе със ЖЕЛАНИЕ(не зависимо дали е много можещ като футболист или не!Ето давам ти пример с едно момче дето идва от едно скромно селце на име Ключ,но това не му пречи сърцето да му е голямо и да играе с ЖЕЛАНИЕ!)Аз такива футболисти уважавам най-много!Другото си е просто една купчина боклук!!
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 15:49

Делянски, след като вие сте цска, какво давате вие на тия играчи? Ае, Титаните им дават заплати, те съответно си изпълняват договора - добре или лошо това са си техни отношения и вие тук нямате права.

За да ви дават на вас нещо тия играчи, дайте им и вие. Напълни стадиона догоре, пейте през цялото време и ще видиш така ли ще играят. След като казваш - ние сме цска - инициативата трябва да дойде от теб.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2009 16:15

tprodanov написа:Делянски, след като вие сте цска, какво давате вие на тия играчи? Ае, Титаните им дават заплати, те съответно си изпълняват договора - добре или лошо това са си техни отношения и вие тук нямате права.

За да ви дават на вас нещо тия играчи, дайте им и вие. Напълни стадиона догоре, пейте през цялото време и ще видиш така ли ще играят. След като казваш - ние сме цска - инициативата трябва да дойде от теб.

Добре,вие нали се хвалите,че се събирате ужким повече от нас!!!Е.....кат пееете 90 минути ''Само Левски'' ''Какво е небето,кво е морето,къв е банана,кви са на баба ми гащите'' и т.н.!И да пеете,ония играят ли????НЕ!ТОЧКА!И вие нали продължавате да им ръкпляскате,а ония продължават да се дънят!Еми хубаво,продължавайте в същия дух!Щом кат ви харесва играта на отбора ви окей проблеми няма!Само че на мене играта на моя отбор не ми харесва това е!И кат им викнеме едно хубаво след мача и ще видиш как на следващия мач ше тичат като побеснели!Това е точка по въпроса!В ЦСКА или играеш,или се омиташ!Когато не играеш,подкрепа няма да получиш!Всичко това го правя,защото обичам своя отбор и то много!Това е все едно една майка да бъде строга със детето си и да му се кара за щяло и не щяло!И това е хубаво,защото детето може и да не одобрява постъпките на майка си,но накрая се променя и става цивилизован човек(в 80% от случаите)!Но ако оставиш детето си да се вее по вятъра и да му казваш ''Браво Иванчо,браво..продължавай в същия дух''....ей тва вече не е на добре ама изобщо!
Знам,че няма абсолютно никакъе смисъл на ръкопляскам на ония щом кат са се издънили!Просто го виждам само че при вас!Вие ги подкрепяте,а ония падат от....аре няма да ги изброявам отборите,че ще си счупа клавиатурата...
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 16:20

Ние не казваме браво и не казваме, че ни харесва играта. Но майката, като е недоволна от детето отказва ли се от него, докато стане добро дете, хм?

Иначе - да, ние подкрепяме отбора повече и съвсем смело твърдя, че откакто времената са една идея по-нормални и фактора - публика има значение - в последните 20 години ние сме значително по-добрия отбор.

Върни се в “ЦСКА”