Плаща ли ГЕРБ на студентите ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Плаща ли ГЕРБ на студентите ?

Мнениеот drakon » 26 окт 2013 14:37

puf-paf написа:Как може да оставим турците да ни управляват и да има дори един българин съгласен с това.С всеки изминал миг се убеждавам че семето на велики българи като Левски, Ботев безвъзвратно е изчезнало-

Доста българи се питаха и когато се прегърнахте с Називоглу и бяхте едни от първите ти тогава отговори ли им ;) ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 16:20

Alex написа:аз само искам да кажа, че редовно си протестирам и си гласувам и още никой не ми е дал пари... Моля, хората с парите да ме открият!!!

обикновено се прави обратно ;) Така , че ти намери някой да ти плати за да протестираш и гласуваш ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 16:21

pomiqr53 написа:
iliyan написа:Въпроса не е кой плати на студенти , а кой плати на охраната за да им разреши да извършат тази огромна глупост !
Кога ще разберат , че за да падне това правителство трябва на улиците да излезе поне половин София и половин България , а не рехави платени протести !
Когато бр. на протестиращите минат 30% от населението на дадено населено място има шанс оставка ! Само не ми е ясно как ще изкарат в София 100 000 да не говорим за 300 000 !!!

Ти си много кух. Охраната няма право да те докосва, полицията няма право да влиза в университета и да спира протести на студенти. Закони.

Я ми го покажи кой закон разрешава на някакви пикльовци да се разпореждат със сградата на СУ ?!
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

haha

Мнениеот haha » 26 окт 2013 16:22

Не знам, дали някой им плаща, ама исканият им съвпадат 1:1 с тези на Бойко Борисов. А и дочух, че т.нар. "Реформаторски" блок ги бил консултирал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 26 окт 2013 16:27

dzhambov написа:Турско-комунистическите измекяри усещат,че изчезват.Нормално е да плещят такива глупости.
пс Индивида,който не знае,че президента и кметовете се избират,а не се назначават само потвърждава,колко лош материал сме за жалост.

В Столипиново наистина сте лош материал. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 окт 2013 17:35

Слуховете за платени протести се разпространяват от комунистите, за да очернят имиджа на протестиращите и да отблъснат хората от тях. Същевременно, това има за цел отклони вниманието от наболелите проблеми на обществото. Има за цел да втълпи на хората, че а са паднали червените боклуци от власт, а сме закъсали, затова дайте да не ги сваляме, ами да си кютаме кротко, докато стигнем до Беларус.

За платени протести слухове разпространяват тези, които плащат, за да отклонят вниманието от този факт.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 17:44

Irish stout написа:Слуховете за платени протести се разпространяват от комунистите, за да очернят имиджа на протестиращите и да отблъснат хората от тях. Същевременно, това има за цел отклони вниманието от наболелите проблеми на обществото. Има за цел да втълпи на хората, че а са паднали червените боклуци от власт, а сме закъсали, затова дайте да не ги сваляме, ами да си кютаме кротко, докато стигнем до Беларус.

За платени протести слухове разпространяват тези, които плащат, за да отклонят вниманието от този факт.

а това как ти се струва а ?!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2013 20:16

Жалки палячовци, няма и 60 човека ще окупират университета... И некъв мухльо обяснява, че той определял правилата по време на окупацията? Тоя ако му отмаам два шамара, ще се опика в гащите и ще забрави и окупация, и све. Егати евтината герберастка измет!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 окт 2013 20:45

sin4ec написа:Жалки палячовци, няма и 60 човека ще окупират университета... И некъв мухльо обяснява, че той определял правилата по време на окупацията? Тоя ако му отмаам два шамара, ще се опика в гащите и ще забрави и окупация, и све. Егати евтината герберастка измет!

Съгласен съм теб ! И все още се чудя колко са платили на охраната ?!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 29 окт 2013 19:28

iliyan написа:
Alex написа:аз само искам да кажа, че редовно си протестирам и си гласувам и още никой не ми е дал пари... Моля, хората с парите да ме открият!!!

обикновено се прави обратно ;) Така , че ти намери някой да ти плати за да протестираш и гласуваш ;)

Да, да... усещам как съм се минал.

Иначе, ако трябва да пиша сериозно по темата, тъй като ходя по протестите, когато имам възможност, и знам какво се случва. Има едни 10-тина% от протестиращите пред парламента, дето бяха платени от ГЕРБ (не повече). Те си личат, познавам няколко такива човека, дето нямат представа от политика, ама ходят там с децата си. Има и едни 90%, които са срещу мафията в България и според тях ГЕРБ=БСП=АТАКА=ДПС и партиите се опитват да ги дискриминират по всякакъв начин, защото като ги чернят и протеста губи стойност.
Също така на този протест си личеше, че имаше провокатори от Атака (те са очевадни агресивните момченца без коса ;) )
Контрапротестът почти целият е платен (има малко изкукали старци по убеждение и има малко млади хора с мислене тип Мишо Шамара - поне тези от тях, които познавам, до един бяха върли привърженици на Атака, сега са анти-ГЕРБ-ери, щото вече е срамна работа да си затваряш очите какъв в Болен Ага.

Студентите не са платени. Тези, които искаха да пробият окупацията на софийския, са на Атака дружините...

Това е ситуацията в 10 изречения, нз какво толкова си чешат езиците политолози, обикновени хора и т.н...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”