Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 25 окт 2013 21:03

subzero написа:
Devian написа:
kartago написа:
ntodorov написа:
subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
За мен Лудогорец не е кауза,а болест за БГ футбола,в този си вид. И за да не ме разбетете погрешно,мисля същото за ЦСКА и Левски. ;)

Данка. Обръщаш повече внимание на тези отбори и за това е така. Аз си чета, което ме интересува и останалите отбори са ми през оная работа. Виж, когато Бг отбор ни представлява в Европа - не съм безразличен.

Прав е Нейчо, гледай си в нашето канче! Могли са, станали са, говорим, че за сега супер се справят! Вчера гледах мача с болен левскар (но, нормален, такъв, който го беше срам заради тия циркове с Петев), та и той и аз викахме при гола и се радвахме, че зелените победиха! Това за писанията много не го разбирам, какво са виновни шефовете им, те ли ги пишат тези неща? Не е хубаво да се завижда, по - добре, скромно, но от сърце! :)

Не ги пишат,само плащат за тях.А не вярвам Домусчиев да плаща за нещо,което не е отразено както трябва,та затова и въпросните медийни изтривалки гледат да се подложат,колкото се може по-добре.

Именно. ;)

Че ко на е@е нас тази работа ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 окт 2013 21:09

ntodorov написа:Че ко на е@е нас тази работа ?

Достатъчно е,че ме дразни. Представи се да ме е@е. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 окт 2013 21:33

subzero написа:
ntodorov написа:Че ко на е@е нас тази работа ?

Достатъчно е,че ме дразни. Представи се да ме е@е. :mrgreen:

Ти си знаеш...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 окт 2013 09:35

Черноморец иска още пари от ЦСКА за Платини
На 3 декември ще се състои заседание на Софийския градски съд заради искова молба на Черноморец срещу ЦСКА. Делото е свързано с трансфера на бразилския нападател Мишел Платини от 2009 г.
През миналата година след доста протакане и заплахи в Бургас най-накрая получиха записаните в договора за продажба 510 хиляди евро. От Черноморец обаче имат претенции за неустойки и лихви заради неспазването на сроковете.
Завърналият се отново да тренира на "Армията" Мартин Петров пък най-вероятно ще подпише договор с "червените" през следващата седмица. Бившият национал не успя да се уреди с нов отбор в Англия.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 окт 2013 12:09

Честит имен ден на Херо и на Митковците. Живи и здрави !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 окт 2013 12:35

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ХЕРО ! НАЙ ГОЛЕМИЯ ТРЕНЬОР В БЪЛГАРИЯ ! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ НИЕ СМЕ С ТЕБ !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2013 16:04

k.dimitrov написа:Черноморец иска още пари от ЦСКА за Платини
На 3 декември ще се състои заседание на Софийския градски съд заради искова молба на Черноморец срещу ЦСКА. Делото е свързано с трансфера на бразилския нападател Мишел Платини от 2009 г.
През миналата година след доста протакане и заплахи в Бургас най-накрая получиха записаните в договора за продажба 510 хиляди евро. От Черноморец обаче имат претенции за неустойки и лихви заради неспазването на сроковете.
Завърналият се отново да тренира на "Армията" Мартин Петров пък най-вероятно ще подпише договор с "червените" през следващата седмица. Бившият национал не успя да се уреди с нов отбор в Англия.

Още ли искате :o
[offtopic]Акции приемате ли? :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 окт 2013 20:31

BRF написа:

[offtopic]те не са ли заложени акциите ;)[/offtopic]
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2013 11:16

Der Führer написа:
BRF написа:

[offtopic]те не са ли заложени акциите ;)[/offtopic]

[offtopic]Незнам,ама друго няма :lol: !Може да ви върнем Тяната Колев и да приключваме темата :? ![/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2013 21:17

Незнам,ама друго няма :lol: !Може да ви върнем Тяната Колев и да приключваме темата :? !

Вие, ако ни го върнете - до 4-5 кръга ще имаме повече точки от вас и положителна голова разлика. :mrgreen:
ПС: От Черноморец очаквайте пикантна изненада до месец - два...Иначе Вальо, помниш, ли, като си говорехме преди година, че Платини е нещо, като дойна крава за нас - където и да заиграе - винаги вие ще плащате на нас. Нещо, като запазена търговска марка ни е... :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”