Събудете се Българи !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Събудете се Българи !
Тая държава няма шанс да се оправи докато съществуват подобни екземпляри като вальо, виали, кндр и илан, безкомпромисен. Тръгнали да ми пишат за бежанци без да знаят какво е бежанец. Какво да очакваш от прост народ с основно образование или завършили с подарък свиня или говедо за директора на реномираното си учебнои заведение. Добре, че сте вий, за да разбера, че в България пристигали бежанци, а не емигранти. Но за нискообразования селяк няма разлика, тъй че каквото е реката такова е и океана. Тоя смотания виали с неговата земя. Сякаш днес чужденец не може да си купи земя и да си я държи, за да чака някой българин да му я поиска и той да му я продаде на двойна цена, но акъла му нивото на едноклетъчно. Не познават зкаоните, но тръганли да ги обсъждат. Тотални олигофрени. Другия селяк се безпокоял за децата си. Като не си ги възпитал ще се безпокоиш. Кой те кара да си купуваш боклуци не ми е ясно! На пзара е препълнено с качествена стока, но вярно трябва да си учил, за да можеш да си я купиш и не става като едно време без образование някой да ти плаща сметките, да взема от работливите, да дава на теб и да си мислиш, че единствената разновидност на пазара е най-хубава, защото няма с какво друго да я сравниш.
pomiqr53 написа:Тая държава няма шанс да се оправи докато съществуват подобни екземпляри като вальо, виали, кндр и илан, безкомпромисен. Тръгнали да ми пишат за бежанци без да знаят какво е бежанец. Какво да очакваш от прост народ с основно образование или завършили с подарък свиня или говедо за директора на реномираното си учебнои заведение. Добре, че сте вий, за да разбера, че в България пристигали бежанци, а не емигранти. Но за нискообразования селяк няма разлика, тъй че каквото е реката такова е и океана. Тоя смотания виали с неговата земя. Сякаш днес чужденец не може да си купи земя и да си я държи, за да чака някой българин да му я поиска и той да му я продаде на двойна цена, но акъла му нивото на едноклетъчно. Не познават зкаоните, но тръганли да ги обсъждат. Тотални олигофрени. Другия селяк се безпокоял за децата си. Като не си ги възпитал ще се безпокоиш. Кой те кара да си купуваш боклуци не ми е ясно! На пзара е препълнено с качествена стока, но вярно трябва да си учил, за да можеш да си я купиш и не става като едно време без образование някой да ти плаща сметките, да взема от работливите, да дава на теб и да си мислиш, че единствената разновидност на пазара е най-хубава, защото няма с какво друго да я сравниш.
"Пич" карай я по спокойно,не обиждай. Имаш си мнение - ок.
- nikita 333
- Контакти:
Бежанците от Сирия, особено семействата с деца не пречат. За тях трябва да има храна и подслон. Съмнителни са брадатите мургави типажи и негрите около джамията в София и Халите. Кварталът е заприличал на Малкия Бейрут. Тези мъже определено не са сирийци и определено не работят. Доста жени вече ги е страх да отидат сами до Женския пазар.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Едно автентично ВМРО ще ни реши проблема ама В.Михайлов не е между живите за съжаление мир на праха му
!

- GA_ veliki
- Контакти:
brat domingo написа:
За мораториума, какъв ти е точно проблема? Някой ще си опакова земята и ще я изнесе ли?
Справка Израел, сега палестинците са народ без земя.Косово защо вече е албанско, а не си е сръбско?
Б.Димитров пред в."Труд":
Много хора смятат, че през последните 3 - 4 десетилетия сърбите бяха изтласкани от Косово с военна сила от албанците, а също и така наречените македонци, тоест сърбизирани българи, от западна и северна Македония. Така ли е в действителност? На финалния етап на процеса - да. Но много преди това, както пишат и днес, анализирайки на спокойствие развилите се събития, много почтени сръбски и скопски журналисти: „Нас не ни изтласкаха от Косово и Македония ние им ги продадохме".
Последна промяна от GA_ veliki на 26 окт 2013 12:14, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
nikita 333 написа:Бежанците от Сирия, особено семействата с деца не пречат. За тях трябва да има храна и подслон. Съмнителни са брадатите мургави типажи и негрите около джамията в София и Халите. Кварталът е заприличал на Малкия Бейрут. Тези мъже определено не са сирийци и определено не работят. Доста жени вече ги е страх да отидат сами до Женския пазар.
Пречат когато сирйски бежанец ми казва, че прябва да си променим правилата , защото той имал 2 жени, а във формуляра имало място само за една.Този е може би частен случай, но е показателен.
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"