П.П. Райдъра някъде ми писа, че е трил стари теми, ама чак в толкова много не ми се вярва да съм писал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deliba6 написа:Нужда от разяснение!... От десетина дена, колкото и пъти да влезна във форума, виждам как бройката на постовете ми намалява? От над 1333 /запомнил съм го заради тройките/, вече постоянно се поддържат под 1300...Не че ми е зор, ама някой да ми обясни!![]()
П.П. Райдъра някъде ми писа, че е трил стари теми, ама чак в толкова много не ми се вярва да съм писал!
Deliba6 написа:Нужда от разяснение!... От десетина дена, колкото и пъти да влезна във форума, виждам как бройката на постовете ми намалява? От над 1333 /запомнил съм го заради тройките/, вече постоянно се поддържат под 1300...Не че ми е зор, ама някой да ми обясни!![]()
hegemon на 23 Окт 2009 04:08
Old_death написа:
de_souza на 21 Окт 2009 23:59
а по телевизията дават ли мачовете на изпадащите отбори??
Спокойно момчета,взети са мерки и РИНГ почва да дава мачове от Б група Ще гледате догодина любимия си отбор по телевизията
Според мен мача ще е макс Х,а може ако наистина сините бойкотират и да загубят!
тебе ще те гледат манафите в Анадола по SHTV ,гадно комунистическо изчадие, дете на военни !!!
Х ще е когато биете Базел некаде кам 2225 г, айде напалвай , че меришеш на нафталин !
Old_death написа:hegemon на 23 Окт 2009 04:08
Old_death написа:
de_souza на 21 Окт 2009 23:59
а по телевизията дават ли мачовете на изпадащите отбори??
Спокойно момчета,взети са мерки и РИНГ почва да дава мачове от Б група Ще гледате догодина любимия си отбор по телевизията
Според мен мача ще е макс Х,а може ако наистина сините бойкотират и да загубят!
тебе ще те гледат манафите в Анадола по SHTV ,гадно комунистическо изчадие, дете на военни !!!
Х ще е когато биете Базел некаде кам 2225 г, айде напалвай , че меришеш на нафталин !
Вие сте на ход!
LOKO_SF_FOREVER написа:а бе селяците от ловеч ли ще ни говорят за публика бе???божеееее божееееее?а бе вие ходите по 2 човека в СЕЛО ловеч бе?АМА ВИЕ И ИНТЕРНЕТ ЛИ ИМАТЕ НА СЕЛО БЕ?ОХОООО МНОГО СТЕ НАПРЕД В МАТЕРИАЛА ЗНАЧИ!![]()
![]()
АЙДЕ МАРШ НА СЕЛО И 5;0 УТРЕ!
samolitex написа:LOKO_SF_FOREVER написа:а бе селяците от ловеч ли ще ни говорят за публика бе???божеееее божееееее?а бе вие ходите по 2 човека в СЕЛО ловеч бе?АМА ВИЕ И ИНТЕРНЕТ ЛИ ИМАТЕ НА СЕЛО БЕ?ОХОООО МНОГО СТЕ НАПРЕД В МАТЕРИАЛА ЗНАЧИ!![]()
![]()
АЙДЕ МАРШ НА СЕЛО И 5;0 УТРЕ!
lokosf/viewtopic.php?f=11&t=30615&st=0&sk=t&sd=a&start=10
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта