qqq написа:DarkPsy написа:Марешки проговори и изригна: Поел съм ангажимент към Локо, а не да издържам Коко! Ако Динев не ми върне 1 милион, няма да има трибуна Бесика!
Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н. Точно заради това аз не продължавам да издържам Локо. Когато аз поех Локо той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, обаче след това се отказа да подпише споразумението. Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако Коко не ми върне 1 милион, няма да давам други пари за трибуна. Това заяви Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" по bTV.
Марешки подчерта, че уважава феновете на черно- белите по трибуните и именно затова иска те да знаят как стоят нещата.
Видео: http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vid ... eshto.html
Марешки казал нещо и ФЕСА веднага припка да пуска тема - тва е същия фес, който постоянно съзира комплекси....жалко човече
Аз не те упреквам тебе, че си вМАН ГАЛ, или стол и пен!!! Ти си същия дето пише за фесове и кара. Имаш право, демокрация!!!