Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа
Незнам за вас, но аз си мисля че нашшите отбори е добре да влизат в ЛЕ и да взимат точки, отколкото да падат с 6:0 в ШЛ .
[center]Levski & Lazio[/center]
CSKA 78 написа:...И в трите мача противниците ви имаха по десетина положения за гол и само липсата на съсредоточеност(и донякъде на късмет) в отиграванията на техните нападатели и добрите реакции на вашия вратар,ви помогнаха да победите!
Стига философии бе дърдорко!!!
Лудогорец има три последователни победи в Европа, и според теб е Късмет!!!
Къде сте вие бе? Кои сте?
Нали вие легнахте като дърта к..ва по гръб, преди да видите кандидатите!!!
Заради вас БГ футбола върви назад, като рак
Еми браво.Какво друго може да се каже?
Имате отбор имате късмет!
Успех и дано стигнат поне до полуфинал .
Имате отбор имате късмет!
Успех и дано стигнат поне до полуфинал .
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
- Captain Stottlemeyer
Балкански Орел написа:Незнам за вас, но аз си мисля че нашшите отбори е добре да влизат в ЛЕ и да взимат точки, отколкото да падат с 6:0 в ШЛ .
1. Всъщност, от нашите отбори никой не е падал с 6:0 в ШЛ. В интерес на истината, ако "Левски" беше играл затворено в Барселона, можеше да добута до някаква почетна загуба. Просто тогава "Левски" игра футбол, играчите се забавляваха (не случайно те бяха в Барселона със съпругите и приятелките си) и празнуваха триумфа от влизането в групите на ШЛ. Вярно, загубиха с 0:5. Иначе с подобен резултат от "Барселона" е падал и "Реал" - Мадрид, при това не един или два пъти.
2. Не знам ти, балкански орльо, горско пиле, какво мислиш (и най-вече какво знаеш), но една загуба в групите на ШЛ носи толкова пари, колкото отборът на "Лудогорец" ще изкара до края на участието си в ЛЕ (по груби сметки).
3. Конкретно за отбора на "Левски" - София: Понастоящем той е отборът с най-висок коефициент в ЕКТ и съответно е допринесъл най-много за точките на българските отбори (които би било хубаво те да си ги печелят сами, а не да цъфват в жребия като № 3, примерно)...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 окт 2013 14:36, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Балкански Орел написа:Незнам за вас, но аз си мисля че нашшите отбори е добре да влизат в ЛЕ и да взимат точки, отколкото да падат с 6:0 в ШЛ .
1. Всъщност, от нашите отбори никой не е падал с 6:0 в ШЛ. В интерес на истината, ако "Левски" беше играл затворено в Барселона, можеше да добута до някаква почетна загуба. Просто тогава "Левски" игра футбол, играчите се забавляваха (не случайно те бяха в Барселона със съпругите и приятелките си) и празнуваха триумфа от влизането в групите на ШЛ. Вярно, загубиха с 0:5. Иначе с подобен резултат от "Барселона" е падал и "Реал" - Мадрид, при това не един или два пъти.![]()
2. Не знам ти какво мислиш (и най-вече какво знаеш), но една загуба в групите на ШЛ носи толкова пари, колкото отборът на "Лудогорец" ще изкара до края на участието си в ЛЕ (по груби сметки).
3. Конкретно за отбора на "Левски" - София: Понастоящем той е отборът с най-висок коефициент в ЕКТ и съответно е допринесъл най-много за точките на българските отбори (които би било хубаво те да печелят сами, а не да цъфват в жребия като № 3, примерно)...
Левски имаше кошмарен жребии в ШЛ - Барселона и Челси бяха най-добрите отбори в страните си, Вердер беше конкурент на Байерн и винаги в челото (сега отбор борещ се за изпадане) и победи у дома Барселона и Челси
Всички тези отбори се нуждаеха от победите срещу Левски и затова те го отнесоха жестоко
Хубаво е от време на време да се влиза в ШЛ, първата година загуби, после някое хиксче и така постепенно ще дойде и първата победа
Стига с този N3 ! Тази тъпотия беше творение на БФС и в частност на Боби Михайлов в стремежа да покаже колко много милее за БГ отборите и в частност за Ботев ! Поне за мен тогава си беше нормално да си пише ЦСКА и след това ако ЦСКА не се яви да си понесе последствията !
Това според мен трябваше да се случи , а не това което се случи ! Относно Лудогорец мога да кажа само, че досега късмета е с тях !
Поне аз не видях нищо впечатляващо или да кажем , че са надиграли ПСВ или Черноморец ! Така , че хайде да бъдем реалисти !
Поне тези мачове освен с фрапиращите непредизвикани грешки няма с какво да се запомнят ! Виж ако грешките бяха предизвикано щеше да е друго !
Единственото положително , че се трупат точки на коеф. на БГ и това е !
Това според мен трябваше да се случи , а не това което се случи ! Относно Лудогорец мога да кажа само, че досега късмета е с тях !
Поне аз не видях нищо впечатляващо или да кажем , че са надиграли ПСВ или Черноморец ! Така , че хайде да бъдем реалисти !
Поне тези мачове освен с фрапиращите непредизвикани грешки няма с какво да се запомнят ! Виж ако грешките бяха предизвикано щеше да е друго !
Единственото положително , че се трупат точки на коеф. на БГ и това е !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
CSKA 78 написа:D.Georgiev написа:CSKA 78 написа:Честита победа!Относно гола:вратарят на Одеса да беше разноглед,пак щеше да я хване тази топка!В три поредни мача играете срещу изключително неадекватни вратари и защити.Това,ако не е късмет здраве му кажи!Освен това,като се добави добрата форма на вратаря ви и нещата донякъде се нареждат.
Да обобщим:и в трите мача разчитате на неадекватните реакции на защитата и вратарите на противниците ви,имате изключителен късмет(тая топка,нали е от женски род,просто
не иска да посети вашата врата) и вратар във върхова форма!
Чудя се този късмет дали няма да се обърне срещу вас в най-неподходящия момент.
Не ме разбирайте погрешно,до някъде се радвам на победите на Лудогорец(все пак съм цесекар),но аз не виждам добра игра от Лудогорец(от мача ви в София срещу Базел,не мога да си изкривя душата,в този мач играхте добре,дори заслужавахте да победите).
Пожелавам ви успех в останалите мачове!
А може би "Динамо" и "ПСВ" с играта си заслужаваха да ни победят, така ли? Ако нямаше грешки във футбола всеки мач щеше да е 0:0. Зад грешките си има определена причина и "Лудогорец" показа изключителна игра в тези мачове. Ето снощи, ако "Черноморец" не търсеха задължителна победа може би щяха да излязат по-концентрирани. След шамара ни на "ПСВ" холандците отидоха в Одеса и си взеха точките, а моряците макар и с желание излязоха много пренавити и загубиха мача.
ПСВ и Динамо, също не заслужаваха да победят.Както написах и в предишния си пост,головете ви в трите мача,не са дело на креативността и фантазията на нападателите ви,а са постигнати в следствие на неадекватните отигравания на защитите и вратарите на противниците ви.
Казаш,че Лудогорец са показали изключителна игра в трите мача!?
И в трите мача противниците ви имаха по десетина положения за гол и само липсата на съсредоточеност(и донякъде на късмет) в отиграванията на техните нападатели и добрите реакции на вашия вратар,ви помогнаха да победите!
Нали знаеш, че футбола е игра на голове, не на положения, владеене на топката, корнери и тъчове.Колко пъти БГ отбори са надигравали чуждите отбори....положения, борба...и накрая мазно са ни изклатили 0:1, 0:2 и т.н.Така че имали са късмет....възползвали са се и продължават напред !
Последна промяна от molteni на 25 окт 2013 14:44, променено общо 1 път.
- damyanov1963
Captain Stottlemeyer написа:Балкански Орел написа:Незнам за вас, но аз си мисля че нашшите отбори е добре да влизат в ЛЕ и да взимат точки, отколкото да падат с 6:0 в ШЛ .
1. Всъщност, от нашите отбори никой не е падал с 6:0 в ШЛ. В интерес на истината, ако "Левски" беше играл затворено в Барселона, можеше да добута до някаква почетна загуба. Просто тогава "Левски" игра футбол, играчите се забавляваха (не случайно те бяха в Барселона със съпругите и приятелките си) и празнуваха триумфа от влизането в групите на ШЛ. Вярно, загубиха с 0:5. Иначе с подобен резултат от "Барселона" е падал и "Реал" - Мадрид, при това не един или два пъти.![]()
2. Не знам ти какво мислиш (и най-вече какво знаеш), но една загуба в групите на ШЛ носи толкова пари, колкото отборът на "Лудогорец" ще изкара до края на участието си в ЛЕ (по груби сметки).
3. Конкретно за отбора на "Левски" - София: Понастоящем той е отборът с най-висок коефициент в ЕКТ и съответно е допринесъл най-много за точките на българските отбори (които би било хубаво те да си ги печелят сами, а не да цъфват в жребия като № 3, примерно)...
Какво им обясняваш бе колега, когато Левски биеше в Европа то бяха същите подигравки, както и когато пада, какви слаби отбори сме били, какъв късмет сме имали и т.н., даже като стигна до 1/4 финала един побъркан от злоба хуманоид се изцепи по Дарик, че Левски се е представил най-слабо в турнира от българските отбори, дори и Локо Пд се бил представил по-добре, дето не можаха и в групите да влезнат, а сега трябва да се кланяме на другите отбори и да ги възхваляваме до небето, какви европейски колоси са отстранили и колко добре се представили в Европа!
Последна промяна от damyanov1963 на 25 окт 2013 14:46, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
3. Конкретно за отбора на "Левски" - София: Понастоящем той е отборът с най-висок коефициент в ЕКТ и съответно е допринесъл най-много за точките на българските отбори (които би било хубаво те да печелят сами, а не да цъфват в жребия като № 3, примерно)...
Капитане, капитане..."конкретно" темата е за успеха на Орлите и можеше да си спестиш сълзливите обяснения. Бре, бре...Всички вече отдавна разбрахме, че по-голямо, по-тежко и по-дълго от ПФК Левски 1914 няма, ОБАЧЕ сега евробоецът на България е Лудогорец и не ни занимавай с глупости.
БРАВО на момчетата от Разград и специален поздрав за моя личен приятел, доктора на отбора - Ивайло Якимов!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
damyanov1963 написа:Captain Stottlemeyer написа:Балкански Орел написа:Незнам за вас, но аз си мисля че нашшите отбори е добре да влизат в ЛЕ и да взимат точки, отколкото да падат с 6:0 в ШЛ .
Какво им обясняваш бе колега, когато Левски биеше в Европа то бяха същите подигравки, както и когато пада, какви слаби отбори сме били, какъв късмет сме имали и т.н., даже като стигна до 1/4 финала един побъркан от злоба хуманоид се изцепи по Дарик, че Левски се е представил най-слабо в турнира от българските отбори, даже и Локо Пд се бил представил по-добре, дето не можаха и в групите да влезнат, а сега трябва да се кланяме на другите отбори и да ги възхваляваме до небето, какви европейски колоси са отстранили и колко добре се представили в Европа!
Точно на тяхното ниво падате.