Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Зелената магия пише история!3 от 3 в Лига Европа

Мнениеот slash1912 » 25 окт 2013 12:23

Браво на Лудогорец.Победите са успех за целия български футбол.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 25 окт 2013 12:26

Бях сънувал, че Лудогорец ще загубят мача с един гол и го заложих. Играх общо 5 мача и изпуснах само Лудогорец. Това са най-щастливо загубените ми пари. Честито на Лудогорец и да живее България!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 окт 2013 12:31

Всички говорят за 1то място но това не е Шампионската тук понякога 1то място може да ти изграе лоша шега вижте кви отбори вървят 2ри в групите си - Валенсия, Лацио, Бетис(ако не е Бетис ще е Олимпик Лион)...
Към тях може да се присъединят отбори като Шахтъор, Базел и тем подобни ...
ПП Истината е една че Левски имат най - комплексираните и дрогирани фенове - Факт! Ай сега ме съблечи :mrgreen:
Последна промяна от runnersa на 25 окт 2013 12:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 окт 2013 12:39

Благодарско на всички обективни фенове за добрите думи за отбора. Мисля че го заслужават, най малко за характера който показват, и не малка доза футболни умения !

Късмета е част от играта, може би съдбата си го връща за оня изтърван момент в 98 минута в Загреб. Всички фенове на Лудогорец помним сълзите и отчаянието на играчите ни.
Ето днес могат да се изправят пред всички в България и да кажат "Ето ние можем, видяхте ли, ние не сме футболните неудачници за каквито ни смятахте" .

Респект за отбора, за нас като фенове, които никога не обидихме отбора и винаги бяхме зад тях, не случайно и след тежките загуби с "Черно море" , "Литекс" и "Базел" им ръкопляскахме !
Може да не сме много но сме истински в обичта и подкрепата към играчите си и отбора си !!..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 окт 2013 12:44

Честита победа!Относно гола:вратарят на Одеса да беше разноглед,пак щеше да я хване тази топка!В три поредни мача играете срещу изключително неадекватни вратари и защити.Това,ако не е късмет здраве му кажи!Освен това,като се добави добрата форма на вратаря ви и нещата донякъде се нареждат.
Да обобщим:и в трите мача разчитате на неадекватните реакции на защитата и вратарите на противниците ви,имате изключителен късмет(тая топка,нали е от женски род,просто
не иска да посети вашата врата) и вратар във върхова форма!
Чудя се този късмет дали няма да се обърне срещу вас в най-неподходящия момент.
Не ме разбирайте погрешно,до някъде се радвам на победите на Лудогорец(все пак съм цесекар),но аз не виждам добра игра от Лудогорец(от мача ви в София срещу Базел,не мога да си изкривя душата,в този мач играхте добре,дори заслужавахте да победите).
Пожелавам ви успех в останалите мачове!

ПП Под добра игра имам предвид,че головете ви в трите мача,не са дело на креативността и фантазията на нападателите ви,а са постигнати в следствие на неадекватните отигравания на защитите и вратарите на противниците ви.
Последна промяна от CSKA 78 на 25 окт 2013 13:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 окт 2013 12:48

Замислям се, че само допреди по-малко от 2 години и половина играехме с "Брестник", "Доростол" и "Черноморец" Балчик на стария си стадион. Днес "Лудогорец" побеждава "ПСВ", "Динамо", "Партизан", "Черноморец" Одеса и "Слован"... отделно е двукратен шампион на България... пффф!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 окт 2013 12:53

CSKA 78 написа:Честита победа!Относно гола:вратарят на Одеса да беше разноглед,пак щеше да я хване тази топка!В три поредни мача играете срещу изключително неадекватни вратари и защити.Това,ако не е късмет здраве му кажи!Освен това,като се добави добрата форма на вратаря ви и нещата донякъде се нареждат.
Да обобщим:и в трите мача разчитате на неадекватните реакции на защитата и вратарите на противниците ви,имате изключителен късмет(тая топка,нали е от женски род,просто
не иска да посети вашата врата) и вратар във върхова форма!
Чудя се този късмет дали няма да се обърне срещу вас в най-неподходящия момент.
Не ме разбирайте погрешно,до някъде се радвам на победите на Лудогорец(все пак съм цесекар),но аз не виждам добра игра от Лудогорец(от мача ви в София срещу Базел,не мога да си изкривя душата,в този мач играхте добре,дори заслужавахте да победите).
Пожелавам ви успех в останалите мачове!

А може би "Динамо" и "ПСВ" с играта си заслужаваха да ни победят, така ли? Ако нямаше грешки във футбола всеки мач щеше да е 0:0. Зад грешките си има определена причина и "Лудогорец" показа изключителна игра в тези мачове. Ето снощи, ако "Черноморец" не търсеха задължителна победа може би щяха да излязат по-концентрирани. След шамара ни на "ПСВ" холандците отидоха в Одеса и си взеха точките, а моряците макар и с желание излязоха много пренавити и загубиха мача.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 25 окт 2013 13:00

Сега се замислям как можеше и да няма зелена приказка,ако през юли бяха отпаднали от Слован в реванша. Това да си бил непоставен отбор още във 2рия предварителен кръг на ШЛ и да стигнеш до евентуално излизане от групите на ЛЕ е огромен успех!

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 25 окт 2013 13:02

Shtuka написа:
tzvetan_tee написа:Боли ме фара.

:roll: Отиди на лекар тогава!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 25 окт 2013 13:07

някой са толко заслепени че не се радват. Ние не сме от топ първенствата дето за тях неуспех в шампионската е баси краха. А лудогорци играят футбол за разлика от останалите отбори в България :!:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Лудогорец”