Президентът на Бразилия Дилма Русев доказа, че е българка ..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Президентът на Бразилия Дилма Русев доказа, че е българка ..
Опа, изненада - Дилма Русев нямала право да помилва...и тая тема стана още по-малоумна!
Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но алкохола и цигарите да ги сравняш с хероин и кокаин е...
Кажи ми, имаш ли представа колко е опасно алкохолното натравяне и какво причинява то на човешкото тяло? Знаеш ли колко хора по света са алкохолици и колко трудно и опасно е лечението? Знаеш ли какво причиняват цигарите на белия дроб и колко много предпоставят човешкото тяло към различни болести, особено рак? Тва вашето е просто тотална дезинформация и пропаганда, ама продължавайте, вярвайте на всичко, което ви казват по телевизията, радиото и интернета, те всички мислят само за доброто на човечеството и как да живеем до 1000 години... много, ама МНОГО наивни хора има, за жалост.

Съединението прави силата!
Офтопик:
viali69 написа:MainEventer написа:Казваш си, че няма да прочетеш по-малоумно нещо и после изкачат такива теми...![]()
![]()
Какво имаш предвид ? Ако за теб освобождавенето на един българин - баща на три български деца няма значение за мен не е така. Още повече, че този българин не е обикновен човек, а български олимпийски шампион !
Колко са президентите по света, които са помилвали българин ? Изброй ги, ако можеш !
Темата смятам за интересна и заради фактът, че до преди малко никой не знаеше как Гълъбин Боевски се озова свободен в България.
Ето, така !
има в предвид това ,че баща на три деца ,продава дрога на други деца,малоумнико
- asenkolev
- Контакти:
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Ако бяхте поне малко запознати нямаше да пишете щуротии. Даже хората са ви направили филм, ама няма кой да гледа. NG -"Арестувани зад граница". Всички европейски или американски наркотрафиканти ги осъждат между 6-10 години и ги пускат след 1,5-2 години. Условията там са такива, че това им стига. Първо те изнасилват надзирателите, после затворниците.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
badboy95 написа:Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но алкохола и цигарите да ги сравняш с хероин и кокаин е...
Кажи ми, имаш ли представа колко е опасно алкохолното натравяне и какво причинява то на човешкото тяло? Знаеш ли колко хора по света са алкохолици и колко трудно и опасно е лечението? Знаеш ли какво причиняват цигарите на белия дроб и колко много предпоставят човешкото тяло към различни болести, особено рак? Тва вашето е просто тотална дезинформация и пропаганда, ама продължавайте, вярвайте на всичко, което ви казват по телевизията, радиото и интернета, те всички мислят само за доброто на човечеството и как да живеем до 1000 години... много, ама МНОГО наивни хора има, за жалост.
Еми дай да пробваме нещо... аз ще изпия криво ляво 1 бутилка вино, а ти ще се "натровиш" с хероин. На другия ден какво ще е положението според теб?
Всичко в прекалени количества е вредно и може да ти докара здравословни проблеми. Наркотиците обаче попадат в съвсем различна категория. После ми говориш за наивни хора

[wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- anihilator
- Контакти:
viali69 написа:MainEventer написа:Казваш си, че няма да прочетеш по-малоумно нещо и после изкачат такива теми...![]()
![]()
Какво имаш предвид ? Ако за теб освобождавенето на един българин - баща на три български деца няма значение за мен не е така. Още повече, че този българин не е обикновен човек, а български олимпийски шампион !
Колко са президентите по света, които са помилвали българин ? Изброй ги, ако можеш !
Темата смятам за интересна и заради фактът, че до преди малко никой не знаеше как Гълъбин Боевски се озова свободен в България.
Ето, така !
Да освен всичко друго е и наркотрафикант

- anihilator
- Контакти:
badboy95 написа:Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но алкохола и цигарите да ги сравняш с хероин и кокаин е...
Добре и сега какво да минаваме на хероин и кока ли

Thsmith написа:badboy95 написа:Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но алкохола и цигарите да ги сравняш с хероин и кокаин е...
Еми дай да пробваме нещо... аз ще изпия криво ляво 1 бутилка вино, а ти ще се "натровиш" с хероин. На другия ден какво ще е положението според теб?
Всичко в прекалени количества е вредно и може да ти докара здравословни проблеми. Наркотиците обаче попадат в съвсем различна категория. После ми говориш за наивни хора![]()
А ако някое дете изпие 1 бутилка вино? Мислиш ли, че ще е добре за него? Лично аз не пия от известно време, най-много по бира, две, и съм против тежките наркотици, но в крайна сметка кой съм аз, или ти, или който и да е, че да решаваме с какво хората могат и не могат да се тровят? То човек може да се натрови като изпие едно шише белина, ама тва не значи, че ще я забранят. А повечето лекарства сигурно нямат нищо общо с наркотиците, та за това са легални и се продават по аптеките.
Офтопик:
- anihilator
- Контакти:
badboy95 написа:Thsmith написа:badboy95 написа:Thsmith написа:Ще ме извиняваш, но алкохола и цигарите да ги сравняш с хероин и кокаин е...
Всичко в прекалени количества е вредно и може да ти докара здравословни проблеми. Наркотиците обаче попадат в съвсем различна категория. После ми говориш за наивни хора![]()
А ако някое дете изпие 1 бутилка вино? Мислиш ли, че ще е добре за него? Лично аз не пия от известно време, най-много по бира, две, и съм против тежките наркотици, но в крайна сметка кой съм аз, или ти, или който и да е, че да решаваме с какво хората могат и не могат да се тровят? То човек може да се натрови като изпие едно шише белина, ама тва не значи, че ще я забранят. А повечето лекарства сигурно нямат нищо общо с наркотиците, та за това са легални и се продават по аптеките.
Ок разбирам ти си против твърдите наркотици и за легализация на леките / да позная ли фен си на марихуана / е да ама не това си шибан наркотик и не е вярно , че не можеш да се пристрастиш към него защото познавам не малко хора които не могат да живеят без да се надрусат с марихуана поне 3 пъти на ден , опа марихуана ли казах извинявам се / с тази билка както я наричат мъгливите очи /

anihilator написа:Ок разбирам ти си против твърдите наркотици и за легализация на леките / да позная ли фен си на марихуана / е да ама не това си шибан наркотик и не е вярно , че не можеш да се пристрастиш към него защото познавам не малко хора които не могат да живеят без да се надрусат с марихуана поне 3 пъти на ден , опа марихуана ли казах извинявам се / с тази билка както я наричат мъгливите очи /
Да, ако прекаляваш с марихуаната, може да се стигне до психологическо пристрастяване, докато алкохола и цигарите водят до физическо пристрастяване. Ако ядеш много сладко, може да се пристрастиш към него, дай да го забраним? Преди да даваш "компетентни" мнения, поне си направи труда да се поинтересуваш и прочетеш нещо по въпроса, аз от личен опит и от научни изследвания съм си изградил някакво мнение, тва че ти познаваш наркомани нищо не значи. Аз познавам алкохолици, и кво от това?
Офтопик: