“Газпром” избра Локомотив Пловдив!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: “Газпром” избра Локомотив Пловдив!!!

Мнениеот demy27 » 24 окт 2013 21:20

samatoranaga написа:Ако са само бензиностанцийте си е малко автогол, защото по голямата част от пловдивчани, като нищо може да спрат да зареждат там предвид отношението на черно-белите към нас и ще фалират. Иначе честито и знайте, че зависите от нас ;) Ако ни ядосате, спираме да зареждаме там и ви увисва парата :mrgreen:

А както знаем жълтите фенове са големи потребители на горива, понеже всеки петък заминават за някъде, и аз не знам за къде, а и пасатите комби си горят сериозни количества гориво, особено като са пълни със щайги със зарзават.
Тия наистина ли са толкова загубени - сега за да се изкарат, че ни превъзхождат, ще ни показват неоспорими доказателства и факти, че те карат повече :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 24 окт 2013 22:06

Газпром си е Газпром. Франчайзи, мранчайзи, ала бала. Тази фирма никога не би позволила на някой, без съгласие да става спонсор на футболен отбор, използвайки името на фирмата. Повече ще разберем, след като се появят подробности за условията и продължителността на сътрудничеството. Помаците си гризат цървулите и реват: Майните пак се уредиха с по-престижен спонсор! Факт! Така реваха и за Аджибадем, а после се оказа, че са направили пътека до турците, ама турците въпреки ориенталската партия зад гърба им са им казали: Ние работим САМО с ЕЛИТНИ‌ ОТБОРИ!

В тази сделка, ако е наистина сделка, търсете ръката на ББ! Това означава, че той е и един от хората изиграли Марешки. Миналата година по това време един приятел ми каза: Локо е на ББ и на Цветелина. Останах много учуден. Сега обаче съм объркан. Тотално! Това сътрудничество, ако се подпише разбира се, ще бъде пореден удар по лъжите на едни, които отричат, че са подпомагани от банка с ДПС, палестински и омански капитали, а се опитват да се изкарат банка с руски капитали....
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
BONGA
Контакти:

Мнениеот BONGA » 24 окт 2013 22:27

aloooo tova tema za sponsorstvo li e ili za BOTEV PD!!!Men li4no ne me e qd-imame si sobstvenik koito misli v perspektiva-tova e nai vajnoto!!!Komentiraite si otbora i ne se zanimavaite s nas-normalno e da se bazikat s vas!!Vsi4ko se vru6ta ;)
ОТ МАЛЪК ОЩЕ ЗНАМ ЧЕ ОТ БОТЕВ НЯМА ПО-ГОЛЯМ

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 24 окт 2013 22:28

s.th.1926 написа:Газпром си е Газпром. Франчайзи, мранчайзи, ала бала. Тази фирма никога не би позволила на някой, без съгласие да става спонсор на футболен отбор, използвайки името на фирмата. Повече ще разберем, след като се появят подробности за условията и продължителността на сътрудничеството. Помаците си гризат цървулите и реват: Майните пак се уредиха с по-престижен спонсор! Факт! Така реваха и за Аджибадем, а после се оказа, че са направили пътека до турците, ама турците въпреки ориенталската партия зад гърба им са им казали: Ние работим САМО с ЕЛИТНИ‌ ОТБОРИ!

В тази сделка, ако е наистина сделка, търсете ръката на ББ! Това означава, че той е и един от хората изиграли Марешки. Миналата година по това време един приятел ми каза: Локо е на ББ и на Цветелина. Останах много учуден. Сега обаче съм объркан. Тотално! Това сътрудничество, ако се подпише разбира се, ще бъде пореден удар по лъжите на едни, които отричат, че са подпомагани от банка с ДПС, палестински и омански капитали, а се опитват да се изкарат банка с руски капитали....

И аз бях чул, че лицето К.Д. е само за показ, а истинският собственик е друг, при това нямащ нищо общо с Георги Илиев и ВАИ Холдинг,и който в даден момент ще се покаже на сцената. А и Динев трудно би могъл САМ да склони КОЙТО И ДА Е ГАЗПРОМ да става спонсор на воден от него клуб...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

dimpal80
Контакти:

Мнениеот dimpal80 » 24 окт 2013 22:39

http://news.plovdiv24.bg/428152.html

Това е информацията за ГАЗПРОМ на първо търсене мисля ,че става поне малко ясно коя е фирмата .
Искрено се радвам ,че ще ни станат спонсор.
Дано да имат по-сериозни намерения към отбора,база и ДЮШ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2013 22:55

BadBoy написа:
turbogena написа:Честито на феновете на Локо! :)
Иначе има ли такива бензиностанции в България? Поне аз не се сещам да съм виждал. :?

Има, за сега работят без бранд има само по една табела, на която пише Бензиностация на Газпром.
За сега, доколкото зная имат към 20 бензиностации у нас, а може и да са повече.

В Бургас в кв.Меден рудник има такава от 4-5 месеца.Брандирана е цялата и изглежда добре!Преди беше Лукойл.
В първото село от Варна в посока Бургас с.Приселци има друга.Преди това беше Шел.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 24 окт 2013 23:03

Изображение
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 25 окт 2013 01:03

А дано.Крайно време е в град който заслужава да идват парите,дано заиграем и на хубави стадиони като европейци :!:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 25 окт 2013 07:07

Гениален ход на Коко, след интервюто на Марешки по бтв !
Накрая излиза, че бензиностанции Газпром, ще подпомагат само публиката с ваучери за всеки закупен билет за домакински мач, а защо не и за гостуванията ?(ще се сетите)
[offtopic]Питайте по нататък за ваучери за дърва и цифрови декодери няма ли да ви дават :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 25 окт 2013 07:33

plan-2012 написа:Гениален ход на Коко, след интервюто на Марешки по бтв !
Накрая излиза, че бензиностанции Газпром, ще подпомагат само публиката с ваучери за всеки закупен билет за домакински мач, а защо не и за гостуванията ?(ще се сетите)
[offtopic]Питайте по нататък за ваучери за дърва и цифрови декодери няма ли да ви дават :lol:[/offtopic]

Нищо сигурно и подписано няма,скоро ще се разбере дали само ваучери или и друго.
пс.Ти заради едни ваучери ли не можа да спиш?

Върни се в “Архив”