NBA 2013-14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA 2013-14

Мнениеот Drunken_Master » 11 окт 2013 06:16

Kamisha написа:И аз нямам такива намерения,но за бенефиса на големия Тошко Стойков ще се отиде на 250км северозападно от дома :!: Иначе на Лукойл ВЕЧНО ще помня великата победа с 93-91 с/у Реал М с техния екссъстезател в нашите редици тогава - огромния P.L. Дано бенефисът е именно повторение на този мач.От Евролигата за кой си ? Гледал и се стряскам сериозно от ЦСКА М след като за малко не Ви биха насред Свети Антон :lol: Дано не детронират моите хора този сезон...

Винаги съм бил фен на испанския баскет.Харесвам Барса на Наваро и Реал на Руди,Серхио Родригез и Серхио Люл...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 12 окт 2013 01:37

Аз като бях в гимназията мн се кефех на Макаби Тел Авив.Даже помня в 8-ми клас спорехме с 1 бивш съученик,и той като теб подръжник на Спърс,кой ще бие на 1/2 финала м/у Макаби и ЦСКА М през 2004 и хванахме бас,който естествено спечелих след победа на евреите с 8т.разлика 8-) След като изгледах няколко мача на Олимпиакос 2011-12 обаче КРАЙ.А Барса си ги подкрепям по презумпция - любимия ми испански футболен клуб откакто се помня 8-) Наваро е великан иначе,страшен снайперист е oт 3-ката ;)
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 18 окт 2013 13:46

Пичове,гледате/следите ли предсезонните срещи ? Ако да,споделете впечатленията си от тях,от кои тотбори сте впечатлени и кои Ви разочароват за сега ;)
P.S.: Само да напомня на многобройните поддръжници на Лейкърс,че след около 45' излизате с/у Уориърс,този път в Шанхай :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 окт 2013 21:12

Изображение
На днешната дата един от най-великите играчи, които някога са стъпвали на баскетболния терен - Дражен Петрович, трябваше да навърши 49 години. Роден на 22 октомври 1964 година в хърватския град Шибеник, Дражен завинаги остана на 28, загивайки трагично в автомобилна катастрофа на 7 юни 1993 година.

За мен това е най-великият бял баскетболист.Разплакваше Джордън.Правете си сметка.Дрибъл,скорост,пас,стрелба,поглед,финтове,атракция-всичко му беше без грешка.Не случайно Реджи Милър казваше,че бил най-добрият шутър,който някога е виждал.Лека му пръст и поклон.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 23 окт 2013 16:20

[quote] За мен това е най-великият бял баскетболист.Разплакваше Джордън.Правете си сметка.Дрибъл,скорост,пас,стрелба,поглед,финтове,атракция-всичко му беше без грешка.Не случайно Реджи Милър казваше,че бил най-добрият шутър,който някога е виждал.Лека му пръст и поклон. [quote]
Според мен Лари Бърд е най-великият бял баскетболист,но Дражен е най-добрият европеец,който някога е играл отвъд Океана.Жалко,че не е могъл да се наложи в ТрейлБлейзърс,но после е разкрил пълния си потенциал за Нетс.Благодарение на него и на Владе Дивац в началото на 90-те в САЩ са спрели да възприемат европейците като 2-ра ръка играчи :!: М/у впрочем горещо препоръчвам този филм за отношенията м/у тях 2-мата на всички баскетболни фенове тук - http://www.youtube.com/watch?v=zanji1I7Yd4 ;) Поклон пред светлата му памет.
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2013 18:15

Гледах филма преди доста време и не мога да забравя майка му на погребението...Господ да го прости !
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 24 окт 2013 20:56

Изображение
EPIC ! Сложил съм си го на десктопа...
Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 26 окт 2013 11:47

За съжаление не можах да гледам последните мачове на Лейкърс, но от статистиката се набиват на очи някои неща. Голямо отстъпление ще има в борбата под кошовете и тази година Лейкърс ще изостават чувствително от повечето /ако не и от всички/ тимове. Запазва се старата слабост с многото грешки, както и с по-малко агресивната игра /последният мач срещу Юта е по-скоро изключение/. За съжаление връщането на Кобе едва ли ще промени някой от тези компоненти на играта. Така излиза, че всичко в мачовете ще се решава от това дали ще им тръгне стрелбата. Единственият показател, в който има лек напредък са асистенциите. Оформиха се сякаш и титулярите и основните резерви. По всичко изглежда, че Гасол ще е основен център, а резерва ще му е C. Kaman, като вероятно и Джордан Хил ще получава доста шансове за изява. Блейк и Неш ще са титулярни гардове поне до завръщането на Кобе, а Мийкс изглежда ще бъде най-често ползваната резерва, но Хенри и Фармър ще му дишат във врата и нищо чудно да го изместят от тази позиция. Специално Хенри направи доста добри игри. Като крила вероятно най-често ще попадат в състава Йънг и Уилямс. Ще бъде труден сезон, но естествено ще им стискам палци и дано се доберат до плейофите, което от днешния ден ми се струва доста трудна задача. Ще видим и в каква форма ще се върне Кобе, разбира се. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 окт 2013 00:06

Айде след час се почва :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 окт 2013 10:43

Маями разбиха Чикаго,Дерик Роуз нищо не игра...
Изображение

Върни се в “Баскетбол”