Германско списание гостува на футболиста Бойко Борисов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Garko
Контакти:

Германско списание гостува на футболиста Бойко Борисов

Мнениеот Garko » 24 окт 2013 18:20

Бившият премиер Бойко Борисов е най-възрастният професионален футболист в Европа. Затова екип на немското списание 11 Freunde („11 приятели“) посети България и направи репортаж за футболната кариера на лидера на ГЕРБ.
В края на август играчът на „Витоша“-Бистрица на име Бойко Борисов записа първия си мач в местната „Б“ група, тогава той е на 54 години, 2 месеца и 12 дни, пише "11 Freunde", цитирано от в. Преса.

С конвой на стадиона

Позанемарен стадион в покрайнините на София, на не повече от 2 км от градското летище. Цялостният пейзаж може да послужи като декор на филм от 80-те години с работно заглавие „Перестройката, която никога не се случи“.

Мъж обикаля околностите със странен уред. Оказва се, че с него се проверява периметърът за взривни устройства. Предстои тренировка на „Витоша“. Млади мъже започват да се появяват на паркинга с коли, които нямат нищо общо с лимузините, карани дори от футболистите в германската Втора Бундеслига.
Наред с играчите се появяват още мъже със слушалки в ушите. Изрично сме предупредени, че нямаме право да ги снимаме.

Най-после се появява цял конвой от коли, който паркира пред входа на стадиона. Политикът-футболист слиза от автомобила си и изчезва в съблекалнята.
След малко екипът ни е поканен. Физически Борисов се отличава сериозно от по-младите си съотборници най-малкото, защото тежи доста повече от някои от тях. Докато си слага корите и се обува, отговаря на първите въпроси.

Да, играе футбол всеки ден, тъй като това е най-добрият начин да си проветри главата. Не, далеч е от мисълта да се сравнява с професионалните състезатели.

Спортът му помага да остане сред народа. Фактът, че първата част от интервюто се провежда в съблекалнята, му осигурява домакинско предимство.
Първоначалното усещане на екипа ни е, че сме натрапници, нахлули в неговата запазена територия.
Тренировки за форма и адреналин
Втората част от интервюто вече се състои край страничната линия. И тук нападателят на „Витоша“ използва психологически трик срещу събеседника - слага тежката си ръка върху рамото на интервюиращия и го натиска към земята.

Борисов и признава, че играе, за да се държи във форма и заради адреналина на футболните мачове.
Дали съперниковите футболисти го щадят, знаейки срещу кого се изправят?

„Глупости, даже са по-агресивни! Никога не съм си мислил, че дебютът ми в „Б“ група може да се превърне в някаква голяма новина. Та аз съм се срещал толкова пъти с лидери като Меркел, Обама и Саркози, че нямам нужда от реклама“, категоричен е Борисов.

Закъсняла звезда на българския футболен небосклон?

Когато се включва в тренировката, започва да бие удари на един от резервните вратари. Изстрелите му са солидни, но цялостният му език на тялото със сигурност не е на играч от втора дивизия. Може би ако беше с 20 г. по-млад и с няколко килограма по-слаб, щеше да му се получи по-добре.
Затова и в прякора Шави, както твърдят, че го наричат някои съотборници, се усеща полъх на ирония.

Интервюто приключва и Борисов се натоварва с антуража си към следващото игрище, където го очаква мач на ветераните на „Витоша“.
Не знам как да коментирам това,по -добре великия Дикоff да го коментира,а може и Петя с мирижливите ц..и.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Германско списание гостува на футболиста Бойко Борисов

Мнениеот Bourgas » 24 окт 2013 18:30

Просълзих се...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 24 окт 2013 18:32

Garko написа:Не знам как да коментирам това,по -добре великия Дикоff да го коментира,а може и Петя с мирижливите ц..и.

Трагикомедия ! :lol: :lol: :lol:
Най-възрастният професионален играч в Европа .... И ний сме дали нещо на света ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 24 окт 2013 18:46

Че този какъв футболист е? Не знам Винету да е ритал топка,последователите му-също! Поредната байганьовска българска простотия и дивотия!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 19:40

Физически Борисов се отличава сериозно от по-младите си съотборници най-малкото, защото тежи доста повече от НЯКОИ от тях.

:lol: :lol: :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 24 окт 2013 19:57

Батко ви Бойко е толкова футболист,колкото аз съм астронавт!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 24 окт 2013 19:57

не знам дали германско списание го е писало това, но си го бива текста :lol: :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 окт 2013 20:18

damyanov1963 написа:Физически Борисов се отличава сериозно от по-младите си съотборници най-малкото, защото тежи доста повече от НЯКОИ от тях.

:lol: :lol: :lol:

Лилчо Арсов също се отличаваше от съотборниците си в Ботев преди години. Беше 110 кг и имаше коса като дядо коледа :lol: , но беше истински тигър, не като Пацо Лигъра
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2013 20:56

Garko написа:Изстрелите му са солидни, но цялостният му език на тялото със сигурност не е на играч от втора дивизия. Може би ако беше с 20 г. по-млад и с няколко килограма по-слаб, щеше да му се получи по-добре.

Да, нещо такова видях и аз когато имах нещастието да го гледам в един шоу мач. Всичко в него крещи "Аз не съм спортист, никога не съм бил и никога няма да бъда". Като го видях как се движи и се сетих, че уж бил успешен каратист, доста се позамислих. Човек, който тича с отворени ходила, където общия ъгъл между тях е над 90 градуса, не мога да повярвам, че някога се е занимавал професионално със спорт.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 окт 2013 21:49

Скоро очаквам и Франс Футбол да посетят България :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”