ЦСКА: Край на войната с Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: ЦСКА: Край на войната с Левски!

Мнениеот Странджата » 24 окт 2013 17:38

Най-после!И нека започне от следващото дерби - закачки, песни, скандиране, но без цинизми и без обидни квалификации. Все пак можем да си се смеем един на друг, без да ни боли ( значи можем да се смеем и на самите себе си). Да има надпревара - в остроумие, а не в ругатни. Да е забавно, макар че на кого от нас ще е забавно, когато ни пребиват. Но има и други мачове и затова сме ние - и от Левски, и от ЦСКА.
Може да сме сини и червени, но не сме жълти и зелени :).

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 окт 2013 17:40

Изображение
Поздравления за инициативата! Аз съм ЗА! Време е да започнат да се случват и хубави неща! Стига омраза, пошлост и негативизъм!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 окт 2013 17:45

Докато има качулати гаменчета ексцесии винаги ще има! Все пак не може да се унищожи хероина! И за съжаление никога няма да се върне съвместното ходене към стадиона, пък камо ли на самия стадион! :(

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 окт 2013 17:48

В държава, където лошото е повече от доброто и грозното заслепява хубавото, дори такива малки жестове са светъл лъч. Навсякъде по-света го правят, защо и ние да не можем. Аз отдавна ненавиждам пошлоста, която властва по стадионите. Някак си последните години се родиха песни, не за възхвала на любимия отбор, а за омерзяване на противника. Ясно е, че цинизмите и ругатните няма да свършат, защото те са солта на футбола, но нека не бъдем крайни. Мисля, че може да стане, както изчезването на бомбичките от миниум и бронз. Въпроса е, да се престане не след някоя трагедия, а просто заради играта.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 17:51

Много по-приятно е след мача да седнеш някъде на по бира с колеги, съученици, или просто приятели от другия отбор, да направите разбор на играта(спорейки разбира се, но до тук!) и на другия ден да си продължите всекидневните задължения, едните радостни от победата, другите тъжни от загубата, от колкото да се гоните по улиците с псувни и закани.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 24 окт 2013 17:58

Няма какво да се лъжем, обществото ни е тиня и никога няма да се върне това време. Това не е от сега преди 13-14 години като почнах сериозно да ходя по мачове ме пребиваха 2 пъти в автобуса. Просто се качваха 20 човека и те смилят от бой. И това не е след мач ЦСКА - Левски. Просто сме мърши :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 окт 2013 18:18

bastuna2003 написа:Няма какво да се лъжем, обществото ни е тиня и никога няма да се върне това време. Това не е от сега преди 13-14 години като почнах сериозно да ходя по мачове ме пребиваха 2 пъти в автобуса. Просто се качваха 20 човека и те смилят от бой. И това не е след мач ЦСКА - Левски. Просто сме мърши :mrgreen:

И най-дългият път започва с първата крачка.Все отнякъде трябва да се тръгне.Злобата и завистта никога не помагат-
само ти пречат.Все пак си мисля че сравнително нормалните все още сме повече от тези с качулките.Значи не е нормално
шепа хора да определят поведението на болшинството и то да се страхува.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 24 окт 2013 18:26

Защо ли провокират с да ви е*а майката тогава ?? Въпреки, че пак загубиха в скандирането.. За да се сложи край на войната с Левски трябва да се излекуваш от комплексите си, а в агитката на Цска това е невъзможно. Когато се спре със скандирания като КЗЛ, мога и да повярвам, че има промяна ! Мисля, че ръководството ви иска прекалено много от вас.. :lol: Вие сте анти фенове и го доказвате всеки ден !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 окт 2013 18:26

Много хубава инициатива. Аз винаги съм подкрепял такива идеи и винаги съм се чудел на желанието на някои хора да превръщат съперничеството във война и насилие - те явно виждат нещо забавно в това, но не и аз. За съжаление точно наличието на такива индивиди е може би най-голямата пречка за реализиране на подобни идеи. Доста хора ще искаме да направим добро, но трудно ще убедим онези, които са в центъра на подобни изцепки - те по-скоро биха приели това предложение с насмешка.
the_blue_fan написа:Защо ли провокират с да ви е*а майката тогава ?? Въпреки, че пак загубиха в скандирането.. За да се сложи край на войната с Левски трябва да се излекуваш от комплексите си, а в агитката на Цска това е невъзможно. Когато се спре със скандирания като КЗЛ, мога и да повярвам, че има промяна ! Мисля, че ръководството ви иска прекалено много от вас.. :lol: Вие сте анти фенове и го доказвате всеки ден !

Пълни глупости! Както в едната агитка има комплексари и антифенове, така и в другата. Както в едната има нормални фенове, така и в другата. Както едните (не всички от тях) скандират "КЗЛ", така и другите (също не всички) скандират "червени боклуци" ("да ви е*а майката" също е двустранно). Най-тъпото е да се търси вина само в отрещната страна, а още по-тъпо е да се поставят всички фенове на даден отбор под общ знаменател. (И има доста по-важни неща от това, дали си спечелил или загубил в скандирането.)
Последна промяна от Udoji90 на 24 окт 2013 18:40, променено общо 6 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 окт 2013 18:30

Инициативата е подхваната, остава единствено феновете да покажем, че сме наистина заинтригувани.
Трябва да се направи някаква демонстрация на стадиона още следващото дерби. Малко му трябва на българина, за да си отвори душата към доброто и разума към правилното - не сме такива диваци, че да не можем да се разбираме.

Добре ще е темата да бъде клонирана и във форума на Левски. :idea:

Върни се в “ЦСКА”