Футболните президенти и ръководители, трябва първи да се разграничат от престъпниците в агитките. Титан плащаха на разни уроди и лумпени, както и Батков и виждаме до какво води това. После разни цимбици и качулати репресират треньори и играчи, както и по-нормалните фенове. Собствениците трябва на висок глас да кажат, че няма да допуснат на стадионите ( които ТЕ стопанисват ), да ходят такива и оттук нататък е работа на полицията и прокуратурата да си вършат работата.
п.п. Не знам ако направим една обща петиция до прокурора и вътрешния министър, дали няма да помогне. То е ясно че лумпените ги толерират по политически причини, но ако се създаде обществен натиск и нетърпимост, може да им се наложи да ги приберат на топло.
ЦСКА: Край на войната с Левски!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Logical person
- Контакти:
- damyanov1963
Re: ЦСКА: Край на войната с Левски!
Чудесна идея, подкрепям напълно! Още си спомням с носталгия как пълнехме "В. Левски" с по 60 - 70 000 души на дербито, защото ходехме заедно на мач!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Да, гл.прокурор би се справил с войната за два дни. Той с каквото се захване го урежда до 48 часа, вкл. "избори".
Иначе не мисля, че има война между Левски и ЦСКА. Никога не е имало война между нормалните привърженици.
Виж, между дистрибуторите на забранени химически вещества винаги е имало сериозни конфликти за територия, надмощие, пласмент и др.
Те са много изобретателни и винаги ще намерят начин да се скрият зад гърба, ако ще и на художествената гимнастика или колоезденето...
Иначе не мисля, че има война между Левски и ЦСКА. Никога не е имало война между нормалните привърженици.
Виж, между дистрибуторите на забранени химически вещества винаги е имало сериозни конфликти за територия, надмощие, пласмент и др.
Те са много изобретателни и винаги ще намерят начин да се скрият зад гърба, ако ще и на художествената гимнастика или колоезденето...
Някои хора след мача побързаха да се направят на интересни да го наричаме Тройчо,то и без това така си го знаем,иначе говорим за спортсменство и добри нрави,нямаше нужда според мен от тази изцепка,освен така да се подклажда по голяма омраза аз в това което каза треньора на Цска друг смисъл не виждам.Това важи и от страна на Левски с изцепките на Тодор Батков спрямо червените.Първо ръководителите и футболистите на двата отбора трябва да дадат пример за разбирателство и взаимно уважение и тогава да се чака от феновете някаква стъпка в тази насока.Макар че за нормалните привърженици от двата отбора може би такъв проблем няма,аз примерно спокойно си разговарям и коментирам с хора от червения лагер ,когато има взаимно уважение и респект и без агресия и обиди нещата може да седят по друг начин, а това е нормалния начин .
Подкрепям с 2 ръце тази инициатива! Защо трябва да има побоища и така нататък? Не говоря само за Левски - Цска а като цяло ........ всеки си има право на избор и на лично мнение
защо трябва да има сила,злоба,омраза и така нататък нека всички се подкрепяме взаимно нека фенове на Левски,Цска и други отбори да вземат пример от Английските фенове дето заедно си пият бирата в някое кафе и гледат мача и нито се бият нито нищо!
- damyanov1963
Ботевъ Пловдивски написа:Е, то няма да стане веднага, важното е да се започне и да се върви постоянно в тази посокаПодкрепям, дано някой ден и в Пловдив двете големи агитки вървят заедно към стадиона, без да има нужда от полиция...
Бъди сигурен, че ако това стане с Левски и ЦСКА ще стане и с Ботев и Локо, много силно ме впечатли един мач м/у Евертън и Ливърпул на Гудисън парк, когато показаха един от секторите как привърженици на двата отбора седяха един до друг с децата си и и си говореха и се смееха. Ние по диви ли сме от тях?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Вместо 15000 лева на месец да се плащат на разни дроги и пещерняци, един свествен президент ще ги изгони от стадиона. По този начин нормалните хора ще се върнат и ще се печелят повече пари от билети, ама кой да се сети ...
Прекрасно! 
То всичко е прекрасно, ама не ги виждам тия баби с внучета и малки деца как пеят "к*р за Левски(72 добро число и тн)" и си крещят с другия сектор 20 минути "да ви е*а майката". И това не са неща, които се правят от лумпени и тн, а си се пеят от регулярния фен. Та не се оправдавайте само с президенти, треньори, ултраси и др 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:То всичко е прекрасно, ама не ги виждам тия баби с внучета и малки деца как пеят "к*р за Левски(72 добро число и тн)" и си крещят с другия сектор 20 минути "да ви е*а майката". И това не са неща, които се правят от лумпени и тн, а си се пеят от регулярния фен. Та не се оправдавайте само с президенти, треньори, ултраси и др
Това са песни и закачки, каквито има навсякъде по света по време на дербита и мачове с голям заряд. Като сме се псували с канарите после все едно не сме си тръгвали наведнъж от стадиона им из малките улици.